Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- OLED monitor topic
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós kamerák
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
nemtom, jó kérdés. azt sem tudom már mi merre hány kiló. totál belekavarodtam már...

(szerk.: rájöttem. az aszatlon unmountolom a pendrive-ot, de az fstabban még benne marad, mivel az eszköz jelen van. most mountolom mount /media/usbdisk, és voila, olvashatom írhatom...)
downgradeltem, most a stabil dbus hal ivman megy.
szépen mountolja a cdromot, és a pendriveom is. a pendrive-ot ugyanúgy, ahogy eddig, nem tudok vele semmit kezdeni júzerként, kivéve az umountot.
így néz ki a /media:
dr-xr-xr-x 3 root root 2048 May 30 11:14 cdrecorder
drwxrwx--- 12 root users 16384 Jan 1 1970 usbdisk
a cdrecorder kvt-ba be tudok lépni, az usbdiskbe nem. fel kell frissítenem az ismereteimet, mert nem értem, miért nem tudok belépni a /media/usbdisk-be, holott a users csoport tagja vagyok.
amúgy amikor feltettem a kde-t, akkor nem települt dbus hal ivman, most tettem fel tegnap először. de nem is kde szinten van a gond, mert végüls az végzi a dolgát, kiteszi az ikont, ha valami mountolódik... eleve rosszul montol az ivman... asszem...
az vajon természetes, hogy ha umountolom/kihúzom, és újra bedugom a pendrive-ot, akkor új nevet kap: sda sdb sdc és így tovább, tehát mindig a következőt...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akkumulátor Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 32MR50C-B Monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest