- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem is az a baj, hogy dolgozni kell vele, meg fordítgatni kell forráskódból. Hanem nem látni, hogy milyen csomagnak milyen USE flag-je nem stimmel. Ilyen Calculate Linuxnak számomra nincs értelme, mert ennyi erővel feltehetnék egy Artix-ot, ami Arch alapú, friss, valódi rolling, nem kell vele szenvedni és systemd sincs benne.
Kicsit erőlködtem még Gentoo-val. Leszedtem pár csomagot, majd újra felraktam. Most már 2 órán keresztül fordítgatta a Haskell-t is, pedig a kutya nem kérte rá, félreazonosította az opengl csomagot, egy haskellesre. De lett előrelépés, most már a startx után csontrafagy. Ebből újratelepítés lesz, ha akkor is szórakozik is fütyiségekkel, akkor dobom. Kár érte, mert majdnem ott voltam, hogy működik minden, jó volt az OpenGL, lett ALSA hang, erre ment az egész a süllyesztőbe. Egy centin múlt, hogy végül nem laktam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Star Trek
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xbox Series X|S
- Starlink
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- HP ProDesk 600 G5 DM i5-9500T / 16GB DDR4 / 512GB NVME SSD
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest