Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nem is az a baj, hogy dolgozni kell vele, meg fordítgatni kell forráskódból. Hanem nem látni, hogy milyen csomagnak milyen USE flag-je nem stimmel. Ilyen Calculate Linuxnak számomra nincs értelme, mert ennyi erővel feltehetnék egy Artix-ot, ami Arch alapú, friss, valódi rolling, nem kell vele szenvedni és systemd sincs benne.
Kicsit erőlködtem még Gentoo-val. Leszedtem pár csomagot, majd újra felraktam. Most már 2 órán keresztül fordítgatta a Haskell-t is, pedig a kutya nem kérte rá, félreazonosította az opengl csomagot, egy haskellesre. De lett előrelépés, most már a startx után csontrafagy. Ebből újratelepítés lesz, ha akkor is szórakozik is fütyiségekkel, akkor dobom. Kár érte, mert majdnem ott voltam, hogy működik minden, jó volt az OpenGL, lett ALSA hang, erre ment az egész a süllyesztőbe. Egy centin múlt, hogy végül nem laktam be.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest