Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Aktív témák
-
zolynet
veterán
Nekem is kell, mindenféleképpen, tősgyökeres szegedi vagyok csak ez a k''+%va szél felfújt bp-re,mind1, amit mondani szeretnék ezzel kapcsolatban a szállítás, ugyanis természetesen járok Szegedre. Azaz ha szóltok időbe összehagolhatjuk és segítek a szállításban, még akár meg is hallgatom az első cineket, basszusokat a hangszórószetten
-
zolynet
veterán
Köszönjük a tapasztalatot!
Én is egy ilyenre pályázok, de albiváltás lesz nemsokára ezért inkább még kivárok a dologgal, így is lesz elég cucc
Zlika nálam betesztelhetjük a cuccot, meg is pihenhecc az egyik szobában, aztán meg ha gondolod nálam is hagyhatod a cuccot
ehd köszönjük, és sztem hamarosan fel fog futni eme termék, még nem foglalok be, de hamarosan, és ezt akár nyugodtan lehet venni fenyegetésnek -
zolynet
veterán
dobjunk már össze egy roh@dt kamionra meg szállítólevélre
aztán uccuneki go to Romania
ma nem megy az írás, boccs.......nem is erőltetem,
de ha vkinek sikerült beszereznie és nem macerás akkor szóljon...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zolynet
veterán
válasz
Raider 01 #4577 üzenetére
anno még a Logitech Z-5500-asssal szemeztem, akkor volt nettó 80K-ért....de aztán úgy vagyok vele h nemegyszer hallottam már haver genius 5.1ht-jét, és az nekem is bőven megfelel, hát még ha tényleg kezeim közé jön majd a nagytesója, otthoni használatra fölös 80-100ezret 5.1/7.1-re kiadni, szvsz, de persze ha el lennék eresztve én sem gondolkodnék ketőigsem
-
zolynet
veterán
SE -t még akkor se vennék ha bottal ütnének
semmiből,
sztem meg nem a hangkártyán kell spúrolni, mondom én akinek nincs semmije MÉG -
zolynet
veterán
hát én úgy látom nem olyan nagy itt az árdifi hangkártya és hangkártya között, persz nem is az utosó szegmenst kell nézni [link]
csak ebből kiindulva: bruttó
Genius SOUNDMAKER Live 5.1 3300
Creative SB Live 5.1 OEM 4400
Creative SB Audigy 2 ZS 7.1 OEM 6600
Creative SB Audigy 4 OEM ~11500
én nem a maximalista fajtából de azért általában az arany középutat választom, ár-érték arány meg blablabla....mint írtam is én az Audigy 4 oem-re nevezek majd be eccer... -
zolynet
veterán
sztem vegyél hozzája egy audigy 4 oem-et és majd csak ámulsz h mi különbség van hangkártya és alaplapi hulladék között
magam részéről csak havernál tapasztaltam, de én úgy is mennék el venni 5.1-es HT-t hogy mellé rögtön egy ien AU4oem.et betennék a tanyómba...
megelőztek + nem frissitettem LoL
[Szerkesztve] -
zolynet
veterán
válasz
Tobika1 #4417 üzenetére
Tetszik a dolog, de 1et még mindig nem tudtak megcsinálni géniuszék: távirányítóóóó
Hát hogy van az hogy egy ilyen ár/érték arányú pazar szettet kiadnak egy ilyen lóf@szka távirányítóval. Pár hónapon belül ezen felül ugyis genus 5.1-re ruházok be.
Mit lehet tudni arról h mien árintervallumba lesz? -
zolynet
veterán
Már alig várom márc 8-adikát hogy a család adjon amennyit gondol, azt kipótolva a maradékot rohanjak a genius hangfalcuccé! Én haveromnál hallottam, és azt mondtam hogy nekem nem is kell más, főleg miután ennyi pézééé adják...madj beszámolok egyszercsak...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest