Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Psycho_Dad

csendes tag

válasz bnorci71 #3207 üzenetére

Thx. Gondoltam amúgy, hogy valami hasonló lesz a megoldás, de nem voltam biztos benne.
    És hogy hozzászóljak a kettővel ezelőtti kommenthez, Én személy szerint semmi alapzajt nem tapasztal (eddig) a Home Theatre-nél (villany kapcsolgatásnál pedgi nem pattog). Elég érzékeny a fülem a tisztátalan hangokra/zajokra, de nem vettem észre semmi torzítást, pattogást, sercegést, egészségtelen búgást/zúgást, etc. Szóval bátran tudom ajánlani az Ozaki helyet (persze lehet, hogy HT-t is pattogni fog a villany kapcsolgatás miatt), mert ennek nincs alapzaja az egyszer tuti. Ja és mégegyszer kösz bnorci71-nek a segítséget ; )

[Szerkesztve]

• Psycho_Dad

csendes tag

Üdv,

Most vettem Genius 5.1 HT-t. Összeségében annyit a cuccról, hogy hihetelenül jól szól, de ha valaki többet akar róla hallani, mert szeretne ilyet venni, akkor csak szóljatok és megosztom a tapasztalataimat (bár nem a következő 3 órában).
    Egyébként csak egy gondom van vele, hogy mivel csak később lesz pénzem precíz 5.1-es hangkártyára, kénytelen voltam az alaplapi integrált (6 utas) hangkártyára tenni. Ezzel csak aza baj, hogy a kártyának van ugyan 3 kimenete, de ugye az egyik a miki, a másik a Line-In (talán), a harmadik meg a tradícionális bemenet az aktív hangfalaknak, a Genius-nak pedig 3 kimenetre lenne szüksége, de persze nem a mikrofonéra : ) Ez még mindig nem gond mert szoftveresen szét tudom osztani a hangzást (persze csak ideiglenesen). Az egyetlen icipici gondom, hogy nem tudom hova dugni a fülesem : ), mert az 5.1-es hangcuccon nincs semmi féle bemenet ilyen célra (vagy csak Én nem tudok róla és mellé még vak is vagyok). Ezt kéne valahogy megoldani (persze az 5.1-es ki-be dugogatásával). Valaki tud erre gyógymódot? Mert nem lenne rossz ha egy gombnyomással tudnák váltani a speaker-ek és a headphone között : )
    Előre is kösz a tanácsokat.

Aktív témák