Aktív témák
-
Flakeman
csendes tag
odavoltam egy jó pár napig nyaralni.
na tehát mégeccer:
1. a mély hangszóró külön ládába lett beletéve.
2. ArmanD. : nekem tökéletesen megfelelt ez a hangfalszett, szép hangja volt a mélynek, de széthallgattam. nem tehetek rola hogy ilyen gyenge minőségű hangszórót tettek bele. ( én ugy szeretem hallgatni, ha a mély összerázza a beleimet)
3. az erősítő buherálása szerintem fölösleges., mert igy is csak 1/4-éig tekerem fel a hangerőt, és az bőven elég a bélrázáshoz., de a szűrésen lehetne egy kicsit javítani. nem kicserélni, hanem plusz kondikat kellene beletenni, a tápja fele. ha nagyon zavarni fog, majd azt is megcsinálom, és beszámolok a fejleményekről
4.igen a dolby stereobol valóban térhangzást készít
5. megérte belebuherálni a dekódert. -
Flakeman
csendes tag
''Ha a gyári CD/DVD bemenetet használod a sztereo jelre, akkor nem épp ezt csinálja a cucc, hogy kiküldi az összes csatornára? '' de igen kiküldi az összesre, de nem csinál vele semmit.a jobb és balcsatornát egyszerűen össze van kötve a hátsó csatornára, tehát ugyanaz szól, ami elöl.
-
Flakeman
csendes tag
igen sztereo bemenetet használom. a TV bemenetet. egy kis átalakítás kellett azért a kiválasztógomboknál, egy néhány órát elgondolkodtam hogy hogy is lenne a jo. eddig szépen működik, van hozzá 6 db poti, és 2 kapcsoló.ezeket kell még szépenfelfurni a dobozra, és feliratozni.
-
Flakeman
csendes tag
igen. le volt 50% -osan árazva, összeraktam, és beszereltem
-
Flakeman
csendes tag
dekóder lényege röviden:
A dolby stereo hangra van ráültetve még 2 csatorna(center, és a hátsók), a dekóder ezeket szedi ki a stereobol, és küldi tova az erőssítőnek -
Flakeman
csendes tag
A hangerőt max negyedéig szoktam feltekerni, mikor szgépről filmezek, igy is majd ki esik a mélymembrán ugy ugrál. valószínű más hangszóró jobb lenne bele, mert ez amit most használok nem a legmegfelelőbb. de most nincs pénzem igazi mély hangszórót vásárolni. az erősítő jól birja. nem vettem észre lényeges különbséget a melegedés szempontjábol.
a dolbi most lett kész du-n. holnap fogom véglegesen beleszerelni, ha lesz időm. nem gondoltam volna hogy ilyet tud ez az áramkör. meglepődtem mikor (külfüldi ) műsorokat néztem vele. furcsa volt hogy középről, jobbrol, balrol, hátulrol is más - más hangok bujnak elő. nekem megérte a ''kis'' fáradozást. -
Flakeman
csendes tag
feljebb említettem hogy egy éjjeliszekrényből barkácsoltam a mélynek:
ő lenne az, vagyis a párja, ez most polc
http://kepfeltoltes.hu/060816/K_p_13__www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Flakeman
csendes tag
Itt van a hangszororol 2 kép. az eredetit mellétettem. egyébként az a polcon pihen:
http://kepfeltoltes.hu/060816/K_p_15__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/060816/K_p_16__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
és a dolby áramkör félig beszerelve:ű
http://kepfeltoltes.hu/060816/K_p_17__www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Flakeman
csendes tag
Sziasztok. Én kb 3/4 éve vettem meg a fa csodát. A mélyláda kb fél évig bírta nálam. Elkezdett kopogni. na csavarhuzo elő, ki is hajítottam belőle a ''mély '' hangszórót, ami elég vicces méretű
Régebben barkácsoltam 2 hangfalat éjjeliszekrényből. Ebben van egy 22cm -es mély hangszóró. Na ezzel már rezegnek a belső szerveim! A mélyládát érdemes a falnak fordítani. Nekem a sarokban van. mikor még jo volt a gyári mélye, akkor azis meg volt fordítva, és csak a hátulját bámultam, de megérte, mert valóban szép hangja volt ugy.
Most egy dolby surround dekódert építek bele, hogy tv-nézés közben is jöjjenek hátulról a hangok.
megpróbálok képet feltenni a mélyládárol, meg a surround dekóderről, ha érdekel vkit.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest