- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocso2205
újonc
sziasztok vettem egy Genius SW-5.1 Home Theater vacakolt a hangerőszabályzója kivettem és akkor ráttam hogy valaki probáltam má javitan és de sajnos megégette a panel rramköreit a forrasztoval és ugy forrasztot rá vezetéket ,esetleg valakinek van eladó hangerö szabályzó panelja érdekelne nem baj ha recseg csak nelegyen megkokányplva köszönöm elöre is
-
He-Nike
aktív tag
Köszi a válaszokat! már megis vettem a geniust bár majd megbolondúltam mire sikerűlt hazacipelnem(egyedűl!)! Tényleg gyönynyörűen szól! A tuninngolásáról meg még el sem gondolkoztam ez úgyszól jól ahogy van! Bár ha kicsit vájtfülűbb lennék! vagy csak lehet, hogy nekem már jól összeragasztották a csíkszeműek a cuccost? Na mind1 sokat segítettetek köszi!
-
Stone82
aktív tag
NAh nekem volt mind a 2 cucc. Először a Gembird(1 hét alatt tönkrement). Gyári hibás volt, bár ez nem jelenti azt, hogy a Gembird szar. NEkeme nagyon is bejött. Tetszett a hangzása, összességében tuti a cucc.
Nadeeeee utána jött a Genius 5.1 HT. Ha van + 5000 Ft-od rá, csak azt tudom tanácsolni ne gondolkozz. Egyszerűen jobba a Genius. Nem írdatlanul sokkal, de jobb. Pont annyival, amennyivel drágább. Sokkal masszívabb. Egyetlen egy dologban marad el a Gembirdtől, tényleg a 2 hátsó és a 2 első egy bolhafingnyit nyengébb mint a Gembirdnek.
+1 a Geniusnak -
Boxer001
veterán
Gembird
-
ByB
addikt
Ez nem kérdés: nekem is volt Geniusom, csak joót, főleg ha az árat is figyelembe vesszük és hajlandó vagy kicsit kibélelni a mélynyomót... De ez utóbbiról a saját topicjában!
-
Meta
tag
Én is hasonlót tervzek. Még annó egyik bevásárló központban hallgattam meg, és nagyon tetszett. csak akkor még 50 guriga volt szegény..
-
He-Nike
aktív tag
Helló! Bizonyára ti is láttátok a Mistral-ba Genius SW-5.1 Home Theater illetve a Gembird WCS-MT 5.1-es hangfalakat. Mindkettő 20Ropi körűl van, de nem nagyon tudok dönteni a kettő közt. Talán a Gembird egy kicsit pofássabb, de a geniusnak van távirányítója és 5W-al erössebb a mélynyomója, de a kis hangszórók erőssebbek(asszem).Bár nem ártana őket meghallgatni.Vagy esteleg tudtok ajánlani ilyen árfekvésben valami jobbat? Azt hallottam az Ozaki is egész jó bár semmit nem tudok még a márkáról!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest