- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Steam Deck
- Videós, mozgóképes topik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- nVidia GeForce GTX 1060 (GP106)
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
csocso2205
újonc
sziasztok vettem egy Genius SW-5.1 Home Theater vacakolt a hangerőszabályzója kivettem és akkor ráttam hogy valaki probáltam má javitan és de sajnos megégette a panel rramköreit a forrasztoval és ugy forrasztot rá vezetéket ,esetleg valakinek van eladó hangerö szabályzó panelja érdekelne nem baj ha recseg csak nelegyen megkokányplva köszönöm elöre is
-
He-Nike
aktív tag
Köszi a válaszokat! már megis vettem a geniust bár majd megbolondúltam mire sikerűlt hazacipelnem(egyedűl!)! Tényleg gyönynyörűen szól! A tuninngolásáról meg még el sem gondolkoztam ez úgyszól jól ahogy van! Bár ha kicsit vájtfülűbb lennék! vagy csak lehet, hogy nekem már jól összeragasztották a csíkszeműek a cuccost? Na mind1 sokat segítettetek köszi!
-
Stone82
aktív tag
NAh nekem volt mind a 2 cucc. Először a Gembird(1 hét alatt tönkrement). Gyári hibás volt, bár ez nem jelenti azt, hogy a Gembird szar. NEkeme nagyon is bejött. Tetszett a hangzása, összességében tuti a cucc.
Nadeeeee utána jött a Genius 5.1 HT. Ha van + 5000 Ft-od rá, csak azt tudom tanácsolni ne gondolkozz. Egyszerűen jobba a Genius. Nem írdatlanul sokkal, de jobb. Pont annyival, amennyivel drágább. Sokkal masszívabb. Egyetlen egy dologban marad el a Gembirdtől, tényleg a 2 hátsó és a 2 első egy bolhafingnyit nyengébb mint a Gembirdnek.
+1 a Geniusnak -
Boxer001
veterán
Gembird
-
ByB
addikt
Ez nem kérdés: nekem is volt Geniusom, csak joót, főleg ha az árat is figyelembe vesszük és hajlandó vagy kicsit kibélelni a mélynyomót... De ez utóbbiról a saját topicjában!
-
Meta
tag
Én is hasonlót tervzek. Még annó egyik bevásárló központban hallgattam meg, és nagyon tetszett. csak akkor még 50 guriga volt szegény..
-
He-Nike
aktív tag
Helló! Bizonyára ti is láttátok a Mistral-ba Genius SW-5.1 Home Theater illetve a Gembird WCS-MT 5.1-es hangfalakat. Mindkettő 20Ropi körűl van, de nem nagyon tudok dönteni a kettő közt. Talán a Gembird egy kicsit pofássabb, de a geniusnak van távirányítója és 5W-al erössebb a mélynyomója, de a kis hangszórók erőssebbek(asszem).Bár nem ártana őket meghallgatni.Vagy esteleg tudtok ajánlani ilyen árfekvésben valami jobbat? Azt hallottam az Ozaki is egész jó bár semmit nem tudok még a márkáról!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest