Hirdetés
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
válasz
PirosHello
üzenetére
Oks Köszönöm a segítségeket!
-
zolaas
senior tag
válasz
PirosHello
üzenetére
Na kitöröltem lefutattam. 122 pont.
az jó? Tényleg simán futott mikután kitöröltem azokat a dll-eket. És akkor játékban külön be kell ezeket kapcsolni vagy megy magától ami támogatja? -
zolaas
senior tag
Most már csak azt kellene tudnom, hogy a fizikát hol tudom bekapcsolni, h működjön is
Az nv panelem nem találom. -
zolaas
senior tag
válasz
PirosHello
üzenetére
megoldódott
A biosban kellett buherálnom a PEG Foce mode 1x-t kellett enabledre állítanom, s jó lett. Már csak a drivereket kell feltenni. -
zolaas
senior tag
1. Gondolom, h abban van.( A cpu-hoz közelebbi slot)
2. Mind2 kártyában próbáltam, de csak hdmit. nincs másmilyen kábelem kéznél.
3. A táp Hipro 700 w a Gt 220 pedig xfx aktív hűtésű kari.Csak úgy :9 Mind 2 kártya műxik egyedül, de mihelyst bekerül mellé a másikba a monitorom nem kapcsol be, csak keresi a bejövő jelet. A win rendben elindul sztm, mert ha kinyomom resettel, utánna először a helyreállító panel ugrik be. Jah és a monitor: Samsung 2693HM.
-
zolaas
senior tag
válasz
PirosHello
üzenetére
win7 64 bit...de addig el sem jutok, mármint olyan mintha menne minden rendben csak éppen a monitor próbál állandóan más bemenetet keresni, ha benn van mind2 kari.
-
zolaas
senior tag
Sziasztok!
Szereztem 1 gts 220-t az 5850-m mellé fizikázás céljára, de ahogy beleteszem a lapba az nv karit nem kapcsol be a monitorom. Hdmi kábellel van összekötve a gép. ha csak az egyik kari van a gépben megy rendben. Ötlet?
-
zolaas
senior tag
Létezik olyan, hogy a fizixre használt dedikált kártyák erő sorrendje? Vagy erre is ugyanaz igaz, mint ami csak a sima vga tesztekben lejön? Illetve akkor a sima x8 pcie slot az elég lenne fizixre? Nameg, az én lapom (p45) ugye elméletileg ezt tudja: 1x16, 2x8..stb. Namost, ha én az egyikben használom az atit, amit ugye x16-ban szeretnék, de a másik slot akkor mennyin megy? 4x vagy 8x? Hol tudom én azt megnézni? Illetve, ha belerakom a másik karit is akkor mind2 slot csak 8x-lesz? Nézte ezt vki esetleg?
-
zolaas
senior tag
5850 mellé milyen kártyát vegyek fizixre? Olyan 15 k körül gondolkodom max.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- MSI GeForce RTX 4060 Ti VENTUS 2X BLACK 16G OC Garanciális
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az jó? Tényleg simán futott mikután kitöröltem azokat a dll-eket. És akkor játékban külön be kell ezeket kapcsolni vagy megy magától ami támogatja?