- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Plazma TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Tegnap szereztem egy GTX 275-öt ez önmagában elég vagy ha nem mit ajánlotok PhysX társkártyának. 1280*1024 játszom. Viszont a lapom csak cf támogat sli nem, nemtom ez jelent e hátrányt.
-
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek! Már foglalkoztam korában egy esetleges PhysX kártyaként használatos 9600gtvel a leendő 4870 mellé. felmerült időközben egy kérdés van értelme egyáltalán a PhysX-nek mármint megéri a ráfordítandó kb 20000ft-t?
-
LordDarkness
aktív tag
válasz
janos666
üzenetére
Nem vitatom hogy abszolult nemértek a témához és igazából csak olvastam olvastam de nemsikerült mindenre választ találnom! Azt már tudom hogy win 7 alat is megy de akkor milyen vga érdemes beletenni hogy ne esen az fps, tuningolni nem akarnám a kártyát ezért alapórajeleken működne 8800gs alá nemérdemes menni ha jól kivettem?
-
LordDarkness
aktív tag
Akkor elképzelhető hogy a win.7 alatt sem működne? Mert arra már lehet benevezek ha támogatja a cod2 mert vista alat nemsikerült elinditanom, és arról nemmondok le egy winkedvéért sem!
Másik kérdés melyik sorozat ami támogatja mert én úgy tudom hogy a 8 sorozattól működik de lehet hogy tévedek. -
LordDarkness
aktív tag
Üdv mindenkinek. Lehet hogy hülyeséget kérdezek!
De egy 4870 mellé belehet rakni kizárólag mint PhysX kártya egy nvidiát? Természetesen külön ketrecben mindkető nehogy szédszedjék egymást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- Sapphire RX 580 8GB Nitro+ videókártya - tesztelt
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Leghalkabb és legerősebb! EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12 GB GDDR6X Videokártya eladó
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másik kérdés melyik sorozat ami támogatja mert én úgy tudom hogy a 8 sorozattól működik de lehet hogy tévedek.
De egy 4870 mellé belehet rakni kizárólag mint PhysX kártya egy nvidiát? Természetesen külön ketrecben mindkető nehogy szédszedjék egymást!