Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
odorgg
addikt
válasz
LordDarkness
üzenetére
1280x1024-ben nincs game amire a 275 ne lene elég PhysX-el vagy anélkül. Felesleges táskártyával vacakolnod szerintem.

-
FeriPRO
tag
válasz
LordDarkness
üzenetére
Kikapcsolni ki lehet,sőt régi drivereknél ki is tudod választani,az újnál az eszköztárban le tudod tiltani és akkor a másik kártya számolja,de ha ati kártya mellé akarod tenni akkor szinte biztos hogy nem lassítja! igazából egy 256 mb-os drr3-as a legjobb... de 256-ost nehéz szerezni,ez azért jobb mert rövidebb 1 bittel a memóriacímzése,bár ezt te soha nem fogod észrevenni elárulom! itt sokan azt mondják hogy a ddr3-om kell neki én se próbáltam még ddr2-vel,amúgy bármelyik márka,szerintem itt azért mind1,nekem egy zotacom van,mert szeretem a márkát.de lehet galaxy is mert az olcsó és nem is rossz. ha nem akarsz félre futni akkor ddr3-asat veszel! amúgy ha komolyan gondolod a dolgot akkor küld el PÜ-be az msn-címed és megtárgyaljuk!
-
FeriPRO
tag
válasz
LordDarkness
üzenetére
Hát igen,itt sokan már a 8600gt-re esküsznek,én mondjuk a 9500 gt mellett döntöttem mert olcsóbb és még jobb is! nekem megfelel... tesztekben nem a legjobb az igaz,de játékban nem csalódtam még benne,sose akadt (ut3 physx pack,mirror's edge, graw 2,warmonger).
ha cryostesisezni akarsz úgy hogy az egész játék menjen 24 fps fölött akkor minimum egy GTX-es széria kell..ez persze már teljesen felesleges (amúgy azért mert a cryostesisben van olyan rész ami nagyon durva,ilyen folyadékos). -
FeriPRO
tag
válasz
LordDarkness
üzenetére
Őszintén,20000-et nem,sőt töredékét sem. Max ha van felesleges pénzed.Butaság,de JÓ játék!
Engem pl elszórakoztat... és nekem is csak 15 volt.. 
janos666? 3 shotot elfoglaló hűtés,te komolyan ebben a tesztedben megbuhinált hűtést használod?[link]
Vagány nagyon... UP! -
janos666
nagyúr
válasz
LordDarkness
üzenetére
Ja, nagy a rés a belépő és középkategória közt, így inkább a legbutább középkategóriás kártyákban kell gondolkodni. 8800GTS320, 8800GS, és használtan, mert úgy már leesett az áruk, a bolti árak nem nagyon zuhannak ennyit, inkább ottartják a polcon dísznek beszerzési áron míg nem sikerül valakire rásózni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
LordDarkness
üzenetére
tudtommal xp alatt igen, vista alatt nem.
de ha tévedek majd jön egy nálam okosabb és kijavít. -
Tombi
őstag
válasz
LordDarkness
üzenetére
ez engem is érdeklne

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Engem pl elszórakoztat... és nekem is csak 15 volt..