- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem tudom, hogy mely témába lett volna érdemes írnom, mert a legtöbb off. Így nyitottam egy újat.
Vásároltam a héten egy Lenovo b590-es lapost HD Graphics 4000 és Geforce HD 720M kombóval. Csak a LOL-lal okoz problémát a cucc, ugyanis a kép elmosódott, a betűk és kis ikonok sem élesek. Cs:GO, Source, TF 2-vel nincs probléma. Kipróbáltam az integrált kártyát, azzal jó a kép, de ha átállítom az nV-re akkor visszaáll a minőségromlás. Max felbontásom 1366x768, tovább nem tudom húzni. A grafikai beállítások is ki vannak maxolva.
Első sorban frissítettem az nV drivet, directX-et is, de nincs változás.Tudnátok esetleg segíteni?
Köszönöm!
Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING OC Eladó
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest