Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem tudom, hogy mely témába lett volna érdemes írnom, mert a legtöbb off. Így nyitottam egy újat.
Vásároltam a héten egy Lenovo b590-es lapost HD Graphics 4000 és Geforce HD 720M kombóval. Csak a LOL-lal okoz problémát a cucc, ugyanis a kép elmosódott, a betűk és kis ikonok sem élesek. Cs:GO, Source, TF 2-vel nincs probléma. Kipróbáltam az integrált kártyát, azzal jó a kép, de ha átállítom az nV-re akkor visszaáll a minőségromlás. Max felbontásom 1366x768, tovább nem tudom húzni. A grafikai beállítások is ki vannak maxolva.
Első sorban frissítettem az nV drivet, directX-et is, de nincs változás.Tudnátok esetleg segíteni?
Köszönöm!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest