- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
partyphoto #3618 üzenetére
Annyira nem, gondoltam, hogy a fanatikusok megvették az első körben, a többieknek meg nem kell.
-
deicide
veterán
No, viszonylag hamar eljutottunk oda, hogy bőven van készleten FERMI és a kutyának nem kell...
-
deicide
veterán
Elnézést a reklámért, akit érdekel, mától tudok adni giga GTX470-et 93.5k-ért.
-
deicide
veterán
válasz
fsb1000 #1026 üzenetére
Ez abszolút nem ellentmondás. Az nVidia azt szeretné, hogy a tesztekben ne legyen 5970, mert tudják, hogy annál lassabb. A vásárlók viszont általában az árat nézik és mivel nem egy árkategória a kettő (480 vs 5870), ezért önkéntelenül is a hozzá árban közelebb álló 5970-el fogják összehasonlítani.
-
deicide
veterán
Én nvidiás vagyok egy ideje, de még én is azt mondom, hogy ez egy szar, pedig becserélhetném a GTX295ömet, de nem látom értelmét...nem elég gyors, sokat fogyaszt, azt hogy drága, nem írom, mert engem nem érint, de ettől még az. Azt meg végképp nem értem, miért kell szegény Abu-t támadni, hogy a 480 ellenfele az 5970 és nem az 5870. De rendben, akkor csak azt nézzük, hogy olcsóbban lehet venni egy gyorsabb kártyát, ha nem elfogult a vevő, szerinted melyiket veszi meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Megújult a PROHARDVER!
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest