Új hozzászólás Aktív témák
-
Hukkle
tag
Halihó! Egy Gainward 8600 GTS HDMI kártyám van, gyári hűtéssel. Korábban egy Zalman VF 700Alcu őrködött egy Sapphire X800GT fölött. A 8600 GTS hűtője viszont hangos. Milyen halk hűtési megoldást javasoltok?
-
Hukkle
tag
Vettem egy GAINWARD 8600GTS kárdot és nem vagyko egészen megelégedve, mert leragasztották a hűtőt rögzítő csavart. Emiatt a korábbihoz képest sokkal hangosabb lett a gépem. Szóval milyen gyártók nem követnek el ilyen udvariatlanságot
Üdv:
Hukkle -
Hukkle
tag
Szevasztok
-
Hukkle
tag
Szia, bocs a pontatlan fogalmazástért. Szóval: a GAINWARD 8600GTS kiegészítő tápcsatijából kijön 2 fekete 2 sárga és 2 barna. A egy-egy fekete+sárga párban rámegy egy-egy csatlakozóra és a két barna meg nem megy sehova. Erre értettem, hogy lóga levegőben.
Ez normális így?
-
Hukkle
tag
Van valami progi, amivel meg lehet nézni, hogy elég áramot kap-e a kártya /Gainward 8600GTS/?
-
Hukkle
tag
válasz
mazda626 #4813 üzenetére
Hát tényleg nem értem. Azt írja, a Windows induláskor, hogy nem kap elég powert a kártya. Már lehúztam az optikai olvasót, de még így is kiírja. A Chieftec tápnak ekégnek kellene lennie szvsz.
Ja igen még valami: A kártyán lévő kiegészítő tápcsatinál az normális, hogy van két barna színű vezeték is. ami csak úgy lóg. Nem gondolom, hogy egyszerre két ilyen vezeték szakadna ki.
-
Hukkle
tag
-
Hukkle
tag
Vettem ma egy Gainward 8600GTS kárrtyát. A gép elindul vele, de a windows kiír egy nvidia logós magyar nyelvű üzenetet, hogy visszavett a teljesítményből, a hardver károsodhat. Sajnos szinte azonnal eltűnik a hibaablak.
Megnéztem, rajta van a kiegészítő tápkábel, tehát kap áramot. Találkozott már más is ilyen dologgal? Mit tanácsoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nissan klub
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- EAFC 25
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- Laggol, hangos, zörög, csíkoz vagy nem ad képet, kifagy? Videókártya karbantartás! Hibás is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PowerColor RX 6800 XT 16GB GDDR6 RED DRAGON Eladó!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest