Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
edipqe
senior tag
válasz
Motion_Blur #1258 üzenetére
CSÜT-tökön ugrok haza majd akkor meg tudom nézni már nagyon várom...
az öcsémnek meg nem fogom mondani hogy (a1,5 évre betervezett és az altt nem lecserélendő) videókarimat rakja be gyalúlja a gépet novi blade winfos aztán meg biosban vacakoljon(a sz@arakodás azért kell mert addíg amig nem oldom meg a problémát addig jó a gépemben a 9600-is.ergo:most megint catalyst van fent!! és nem akarok kavarodást.....) szóba sem jöhet....
[Szerkesztve] -
edipqe
senior tag
emberek ennyi ez a topik?
vagy mindenki hírtelen eladta a 6800-át?????
meg van pusztulva ez a totyik!!!!
semmi hsz-nincs.... -
edipqe
senior tag
-
edipqe
senior tag
válasz
_Lacos_ #1253 üzenetére
HÁT EZZZ AZZZ HOGY
buta az alaplapom mint a födddd és nem lehet ilyeneket (én nem találtam de tévedni emberi dolog ugye..)
mint a fast write kikapcsolni...
abit nf7-s2
táp..hummm sztem azt kilőhetjük tekintve hogy vannak gamék amiknél semmi baj
méghozzá olyannoknál is amik nyúzzák rendesen a gpu-t
pedig sokkal jobban nyúzza a gpu-t a rise of legends mint mondjuk a silent hunter 3............és a rise of legendsben pl semmi hiba! max-on szinte! az sh3 meg pl szétesik darabokra...
gpu terheletlenül 47 fokos a memók meg asszem 40
a maglassulási küszöböt még csak távolról se közelíti meg tehát a melegedés megintcsak kilőve sztem...
megnéztem az abit oldalát és a novi chipset driver 2004 09 es!!!!!!!!!!!! nekem nem tudom fejből hogy mikori de nem lehet sokkal régebbi! de azért leszedted azt is...aztán felrakom és megnézem vele...kérdés a chipset driver váltás elött gyalulni kell vagy mehet simán fel a novi-bbbbb????
[Szerkesztve] -
edipqe
senior tag
DE megpróbáltam azt is hogy gyalultam aztán win xp blade és aztán a detonator 9X.XX es et raktam fel az nem volt jó a gyári sem volt jó az meg asszem 66.XX-es
de a leírtak alapján ..tekintve hogy hol jó hol nem jó a hardveres hibát a videókarinál kizárhatjuk nem???remélem..én még gyanakszom az alaplapomra mert foss és csak állandóan szivat abit nf7-s2 és anno nme tudtam hogy ez butított nf7--sajna...... -
edipqe
senior tag
HALI!
ebmerek valami nem kóser a 6800-om és az abit nf7 -s2-m között!
a múlt héten még semmi baja nem volt, aztán most hírtelen nem minden gém megy jól..sőt igazából az van hogy kb a gém-ek felében szétesik a kép.
ezeken szétesik fullra pl.:Empire at war; silent hunter III stb
de ezeknek meg semmi baja: Rise of legends,cs,cz stb rise of full grafikán sehol semmi hiba
ez mi a tökömtől lehet?????
nincs bekapcsolva a 16/6-om én nme nyomtam be..lehet hogy magától bekapcsolt és ez okozza?????ha igen hol tudom kinyomni nem találtam sehol..
mindent kipróbáltam drivereket kb 3-at, windows install...blade edition..kivettem a memóriákat cserélgetem stb semmi sem segített...nah mondom ok nézzük meg mit csinál a 9600-om mal???hát azzal meg sehol semmi hiba!!!!!!!!
2 dolog maradhat sztem de ha tévedek mondjátok szval:
1. valahogy szotveresen valami ütközik és bekavar
2. az alaplapom nforce 2-se nem szereti valami oknál fogva az én kicsi 6800-am at
jah még annyi hogy nem fagy le meg semmi baja ha kilépek csak éppen full szétesik a kép??
van valakinek valami 5-lete?
csütörtökön megnézem valszinleg egy msi alaplapban is aztán ha abba megy akkor az alaplapom eladó
előre is köszikeh a segítséget! -
edipqe
senior tag
hű de régen írtam ide: mióta megvettem a 6800-am at nem írok mert úgy jó ahogy van!
köszönöm szépen a segítséget amikor kerestem az igazit a nagy ŐT---megtaláltam
asus 6800 szerelem 1 látásra!
egy 9600 radeont cseréltem le erre 12k ráfizetéssel gyakorlatilag..néhány emberen keresztűl ment mire végbe ment de így megérte!.
és tudtam hogy sokkal jobb..de hogy ennyivel azt nem gondoltma volna!
olyan effekteket tudok bekapcsolni most a korábbiakhoz képest hogy ''beszartam'' amikor benyomtam a gamékat azt mindent simán majdnem über fullosan nyomtam 3 napig kerestem az államat mire lassan megszoktam hogy mostantól ez a szinvonal van a gépemben....ajánlom bárkinek a ki vacilál!
nagyon jó vétel az árához képest!
én 26k ért vettem vf700-zal! -
edipqe
senior tag
SZTEM TE NEM JÖTTÉL MÉG RÁ EGY FONTOS DOLOGRA:
az élet akkor jó és szép ha a géped is jó és szép meg minden meg a nőd is ha csak az 1-ik van meg fél embernek érzed magad..........és csak annyit érzel nem tökéletes az egész és valami hiányzik...
de ez most nagyon OFF ra sikerült -
edipqe
senior tag
TEHÁT HA VAN EGY ASUS-OM 6800 AMI MÁR RÉGEN NEM GARIS SZVSZ ELÉGGÉ RÉGICSKE ELÉG JÓ ESÉLY VAN A 16/6-RA JÓL ÉRTEM?
NEKEM AZT MONDTA A TULAJA HOGY BENCHEK ALATT NEM CSAK NFS MOST WANTEDBEN JÖTT ELŐ NEKI AZTÁN KIKAPCSOLTA DE ELÖTTE GAMÉKBAN MEG BENCHEKBEN NEM JÖTT KI A HIBA16/6 ALATT...
HA BIOST FRISSÍTEK AZ SEGÍTHET? VAGY ANNAK SEMMI KÖZE HOZZÁ MERT HARDVERESEN DŐL EL HOGY IGEN VAGY NEM?
TÉNLEG HARDVERESEN FÜGG HOGY BÍRJA-E A 16/6-OT? -
edipqe
senior tag
éss a 12/5->>16/6 a hőmérséklet függvénye ha pl jobban hüttöm bírja a 16/6 ot az is ami amúgy néha hibázik?
mi van ha van olyan gamé aminél nem hibázik meg olyan amiben hibázik akkor is ki kell kapcsolni a 16/6-ot vagy csak ha azzal nyomom éppen amin hibázik?
ha hibázik és mégis bekapcsolv hagyom a 16/6-ot az csökkenti az élettartalmat?
ért a karinak ha hibázik és bekapcsolv amarad?
jlent többlet hőtermelést a 16/6 ra állítás?
melyik márka az aminél a legnagyobb a lehetőség arra hogy bírja majd a 16/6-ot van statisztika a prohardveren valahol?
THNX! -
edipqe
senior tag
hali az nv silencer 5 az felmegy a sima 6800 ra is?
vagy csak a gs meg gt-re?
az elején azzal kezditek hogy ''ez a legjobb a mai napig''
még mindíg ez a legjobb cooling a 6800-asokhoz? -
edipqe
senior tag
válasz
(Kolombusz) #1040 üzenetére
danke
megéri a plusz pénzt beleáldozni 6800 helyett egy 6800 gs re ami 256/256?
6800 30 alatt a másik 4-50 között mozog...
agp...
[Szerkesztve] -
edipqe
senior tag
hát röstellem beismerni de az van hogy még nem volt időm ezt a mega giga rulz (htalmas)
topikot elolvasni de szeretném tudni mi a legjobb ár/teljesítmény arányú cooling cumó az agp-s 6800ok ra nekem asus lesz (remélem)
azt akarom hogy hosssszú legyen az élettertalma szvsz kéne rá vmi nem gyári cucc.
előre is köszi
kb 3-4-ezret szánok rá...
ja és olyan legyen hogy amikor felbuherálom a 0-hoz konvergáljon a lehetősége annak hogy lesarkazomfeltéve hogy ezt le lehet nem tudom még nem láttam a magot cooling nélkül
köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest