Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
L!NK->Q3
senior tag
MSI NX6800 TD128am van, 12 pixelfutószalaggal és 5 vertex árnyalóval
feltettem nvidia_wxp_omega_16693.exe drivert, de nem kapcsolta be a +4 pixelfutószalagot és a +1 árnyalót. Ati kariknál elég volt felrakni az omegát és már bekapcsolta a +okat.
Kérdés: mivel tom bekapcsoli őket? -
vedini
őstag
válasz
oiloiloil #3094 üzenetére
mért akarod vmoddolni?
ha több feszt adsz neki azt hűteni is kell, biza, ebbe a kánikulába meg sztem csak füstölés lenne a vége
ha meg teljesítményre vágysz vegyél egy nagyobb karit,
én 480-ig tudtam húzni anno a gpu-t, úgy hogy 0 fokos vízzel hűtöttem, ramokat meg 1300-ig, és nem sokkal lett gyorsabb
egyébként ez az xfx ref nyákos? -
oiloiloil
csendes tag
hali mindenki
szuksegem volna a segitsegetekre
ami igy hangzik
xfx 6800gt 256mb ram ddr3 assal
ehez a karihoz kellene 1 vmodos beavatkozas de nemtalalok rola semmi leirast sehol magyarul
ha valaki volna szives es adna 1 cimet megkoszonnm
elore is kohike -
Bubanc
aktív tag
válasz
Robi BALBOA #3091 üzenetére
Ha nekem így bírta volna az innóm, nem cseréltem volna le 1950pro-ra
örülj ennek a szuper kártyának
-
pikámer
tag
válasz
(Kolombusz) #3067 üzenetére
atunci ai noroc fratello
-
oiloiloil
csendes tag
válasz
Robi BALBOA #3087 üzenetére
426.5per629.6 a vege
-
oiloiloil
csendes tag
válasz
Robi BALBOA #3087 üzenetére
xfx a kartya markaja ddr3 as ramokkal
gyari huto
anyit azert melle raknek h ket krealt hutest meg kapott a karty plusszba
ez sokat segitett a kartya huzhatosagaba
es ezeken a beallitasokon futtatm le a rdmarkot tobbszor 1mas utan es birta
de terhelt allapotba asszem 65 fok fole nemment. szerintem kar adni valami puccos hutoert penzt plusszba erte ha van othon veletlenul ket olcso venti mert ezekkelis elllehet erni amire szukseg van de ezek sajna nemojan esztetikusak mint amitmeglehet venni kulon
amugy ha ellenek eresztve loveilag biztos vennek valami hutest de hat ez van
a kartyaba szerintem meg 1 pici lehet h van de nemhiszem h volna ertelme neki
de a kivancsisag miatt befogom tesztelni -
Robi BALBOA
őstag
válasz
oiloiloil #3082 üzenetére
Mi a márkája?
Referencia hűtés van rajta,mert ha az akkor azzal nem nagyon használnám főleg hogy húzva van.
Neken referencia hűtővel húzás nélkül is 90 fok körül volt,a karim.
Amúgy az effektív 1240mhz az nagyn jó,főleg ha 2ns-os a ram.
A 425 az nagyon jó,ez a vége?
[Szerkesztve] -
vedini
őstag
válasz
Csiborbogár #3083 üzenetére
hát sztem a 425 se átlag, már jónak mondható
-
oiloiloil
csendes tag
sok szenvedes utan
30k 3dmark 2100 ben 6800 gt vel elerve
gondoltam jonak szamit
ezert osztom meg veletek -
oiloiloil
csendes tag
válasz
Csiborbogár #3083 üzenetére
-
oiloiloil
csendes tag
sziasztok van 1 6800 gt em es par napja 425per620on megy problem nelkul gyari hutovel
kifogtam nagyon vagy ez normalis? -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
(Kolombusz) #3078 üzenetére
friss windows, elindul és kilép
legújabb driverek -
L!NK->Q3
senior tag
válasz
(Kolombusz) #3076 üzenetére
vettem gépet és a 2600+ mobil barton helyett egy 750es durcit hoztam el, de nem akar megpöcceni sem a q3 sem a cod uo grrrrrrrrrrrrrrrrrr
jöv 7en meglesz a barton, de addig is pukkantanék 1párat
nemtod akkor mi lehet? -
L!NK->Q3
senior tag
az lehet hogy azért nem indul a cod meg a q3 mert a 750es durci nem tudja meghajtani a 6800amat?
-
Vangelis
félisten
felraktam uj intel drivert, fen is van minden.
Telepítem a 6800xt -t és mikor elkezd villogni akép.. utána csak fehér kruzor villog
Lehet a bios lesz a ludas -
oiloiloil
csendes tag
ertettem
-
oiloiloil
csendes tag
sziasztok 1 6800 gt boldog tulaja vagyok
ezzel kapcsban volna 1 kerdesem
a direct 3d tweaks menun belul a pixel shadert es a vertex shadert hova erdemes beallitani -
Vangelis
félisten
válasz
(Kolombusz) #3069 üzenetére
az is meglesz de még majd lehet ki próbálok pár dolgot.
-
Vangelis
félisten
asus lapban szivunk egy 6800xt agp 512 biostarral
drivert feltelepíted,.. se kép se hang -
pikámer
tag
válasz
(Kolombusz) #3062 üzenetére
de ce esti pula ma?
-
oiloiloil
csendes tag
válasz
greatchaos #3063 üzenetére
koszike megprobalok ien deszkat beszerezni beszerezni bar biztos nehez lessz
ThAnK YoU -
(Kolombusz)
veterán
válasz
oiloiloil #3061 üzenetére
Szia!
Nem tudom, hogy milyen alaplapod van. Továbbá nem értek a pentium 4-es rendszerek tuningolásához, ezért javasoltam neked a fent linkelt topikot.
A 350 wattos táp elég, csak nem mindegy, hogy milyen a márkája. Ha valami gagyibb (Codegen, Deer, Mercury, stb.) akkor javasolt egy márkás beszerzése. Pl.: FSP, Chieftec, Coolink, Zalman, stb.
Üdv -
oiloiloil
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #3058 üzenetére
kohi a gyors es egyszeru valaszt
1 problemam viszont meg mindig fent all a biosban nemtudok semmifele tuning opciot eloidezni sajna
esetleg lehetne e maskepp tuningolni
ha nem lehet akkor ha lehetne szuksegem lenne 1 alaplap nevre persze mindent szeretnek a tovabbiakban hasznalni
koszonom
ja es meg annyi hogy van egy 350 wattos tapom a kerdesem az lenne h elege mind ehez v vegyeke masikat amit persze nem szeretnek de a jatekert mindent
eleg sokat jatszok
meg 1szer kohike -
greatchaos
addikt
válasz
(Kolombusz) #3058 üzenetére
kicsit, de megelőztél
-
greatchaos
addikt
válasz
old gray #3055 üzenetére
nagyon jó választás: ABIT AV8 - nagyon felszerelt is... 6800 alá tökéletes... olyanom is volt... egyetlen nagy hibája van, hogy nagyon válogatós a ramokkal - minden kicsi apró piszkálásra képes és leáll... ez nagy negatívum... sajnos... nekem samu ramok nem mentek benne... de szutyi noname 5 év garis az meg tökéletesen
-
oiloiloil
csendes tag
mivel meg uj v ok hello mindenkinek
a minap hozza jutottam 1 6800 gt hez aminek nagyon orulok es gondoltam megkerdeznem ezen az oldalon h mien konfigot tudnatok ajanlani hozza agp kari
mert szerintem a mostani gep keves hozza
intel p4 3ghz 512 cache
pc 3200 ramok 2 db 512es
persze ezeket a ramokat szeretnem meg hasznalni
elore is koszonetem minden h ertonek -
old gray
addikt
válasz
greatchaos #3054 üzenetére
Igen, újabb verzió és rosszabb. Érdekes verzióváltás... A BIOS is nagyon gyenge, alig van tuninglehetőség.
Szóval akkor egy olyan lappal ami neked van, lehet nyúzni egy san diegot mondjuk 11*270-re? Vagy milyen lap jöhet még szóba? Csak VIA-s? pl. ABIT AV8? -
old gray
addikt
válasz
greatchaos #3051 üzenetére
Érdekes, nekem ebben a lapban 232MHz a max. beállítható CPU seb. BIOS-ban! Most akkor nem u.olyan lapról beszélnénk? Dryman u.ezt állította mint te, mikor a lapomról volt szó, nem hitte el a max. 232MHz-es határt. És a legújabb BIOS van rajta!
A lapom pontos típusa: MSI K8T Neo2-F V2.0 [link]
[Szerkesztve] -
Csiborbogár
őstag
válasz
ShadowLord #3048 üzenetére
Országonként eltérő matrica?
Na, erről még nem hallottam. Úgy tudom, az összes matrica gyártáskor kerül rá. Vagy rosszul tudom? -
old gray
addikt
Hali!
Help!
Leadtek 6800GT-tm van, jelenleg egy MSI K8T Neo2-F v2.0 lapban. Ez ugye VIA chipsetes, eddig nincs is gond. De szeretnék venni egy nForce3 chipsetes lapot, amivel értelemesen tudnám tuningolni a CPU-m ill RAM-ot. Egy MSI K8N Neo2 platinum lapról lenne szó.
Tényleg lehet inkompatibilitási probléma a vga és lap között? Stabilitás szemponjából, hogy szerepel ez a két alkatrséz? Vagy csak a vga tuningolhatósága lesz lájtosabb?
Előre is!
-
válasz
Csiborbogár #3047 üzenetére
koszi ez meg van de nekem magyar kareszrol kell a kep mert orszagonkent eltero a matrica aminek a mereterol es elhelyezkedeserol kell a kep!
-
Csiborbogár
őstag
válasz
ShadowLord #3046 üzenetére
[link]Jól gördítsd le, éd megtalálod!
Google foreva -
MSI 6800 tulajok kuldjetek mar a kareszotok hatoldalarol egy kepet nagyon fontos lenne!!!
A legidealisabb egy ultrarol lenne de mas is johet csak MSI legyen!!! -
BioNiCMaN
addikt
Hölgyek, Urak! Akit egy kicsit is érdekel a Globális 3DMark Toplista, az sasoljon be ebbe a totyikba: [link]
Illetve mindenkit megkérnék, hogy a 3DMark05 eredmények és 3DMark06 eredmények totyikban publikálja az eredményét, mert csak azokat az eredményeket vesszük figyelembe, amelyek ott vannak közzé téve. -
old gray
addikt
Pár külföldi fórumon olvastam, hogy az nv silencer 5 nem biztos, hogy jobb mint a Leadtek 6800GT hűtése. Nekem úgy tűnik, hogy a gyári cooler jóval nagyobb és full réz, míg a silenceren kisseb bordák vannak, és ráadásul alu. Ráadásul a gyári hűtés a kari másik oldalát is takarja egy jó nagy rézbordával. Most akkor melyiket érdemesebb? Kísérletezni, szerelgetni nincs kedvem. Igaz az állítás vajon? Mi a véleményetek?
-
PPSH
őstag
válasz
belaazallat #3038 üzenetére
thx de mar megtalaltam es tenyleg az van ott aki kuldte a kartyat.irtam nekik de majd holnap hivom is oket.azert ahhoz mar pofa kell hogy a hirdetesbe azt irtak hogy zsir uj en meg bontom fol es mit latok egy eleg silany ujrafoliazott szart
szal mostantol meg ovatosabb leszek
-
PPSH
őstag
lenne meg egy kerdesem.van itt budapesti 6800 tulaj.ha van akko megmondhatna nekem hogy az alabbi cim letezik-e''1085.Budapest József KRT 36''
-
old gray
addikt
Nem Giannitól vetted? Ő árult vadiúj 6800GT-t 1 év garival 24.900.-ért.
A mai naptól én is klubtag vagyok
Megérkezett a posta a Leadtek 6800GT-vel, minden tartozékával + az nv silencerrel! Az előző karim egy ASUS X800Pro@XT BIOS-al, aktivált 16/6pipa 570/550 atomstabil órajel primecooler full réz hűtéssel, réz mem. hűtőbordákkal 256/256ddr3 VIVO kari volt. 3Dmark '05-ben 7000pontot adott(!!!) El akartam adni, hogy x1950Pro legyen a fejlesztés eredménye. Erre a postán elkeveredett a csomagÍgy jutottam ide, 20k-m volt, ez lett belőle. Kíváncsi vagyok, hogy SM3.0 ide vagy oda, ez mit tud nyers erőben....
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
(Kolombusz) #3032 üzenetére
Hát igen csak most nincsen pénzem lecserélni őket,pedig a tápom is biztosan jobban örülne egy 7800gtx-nek.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Robi BALBOA #3031 üzenetére
Kb egy 7800gtx szintjén, ha támogatva van az SLI.
De akkor inkább 7800gtx, kevesebbet fogyaszt, halkabb és azért erősebb is. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
(Kolombusz) #3030 üzenetére
Bocsi.
Már untam újonc lenni.
De azért sli-ben még elmegyegetnek a 6800gt-k?! -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Robi BALBOA #3027 üzenetére
Kevesebb smiley, lehetőleg ne irj 4 postot egymás után, hanem szedd össze a gondolataid egy hozzászólásba.
Köszönöm.
Az időtállóságról: hiába tud minden effektet, ha a teljesitménye nem elég.Szivem szerint én is az ultratuning asus 6800gt-met használnám még mindig, de sajnos nem bírják az 1280*1024-et.
-
PPSH
őstag
válasz
Csiborbogár #3024 üzenetére
ugy hogy ugyse jatszok nyaron igy eleg lesz ez is.csak az a gond hogy rossz.nem indul.az elejen venti 100%-on es csak zug a monitor led meg villog.sztem megy vissza az egesz.
-
Robi BALBOA
őstag
Lelkes újonc lettem!!!
[Szerkesztve] -
PPSH
őstag
hi emberek visszatertem a 2 evvel ezelotti kartyamhoz egy zsir uj 6800gt-vel
-
old gray
addikt
válasz
Robi BALBOA #3019 üzenetére
Akkor az nv silencer lehet, hogy összességében nem hűt hatékonyabban? Vagyis jobban hűt, de a kari nem minden részét hűti úgy mint a gyári hűtés?
Gyári hűtés: egy érdeklődő már van rá, vagyis pár napja írtam neki PÜ-t, de még semmit nem reagált. Írd meg privátban, hogy mennyit gondolsz érte! -
Robi BALBOA
őstag
válasz
old gray #3017 üzenetére
Szia!
A Leadtek 6800-as(sima,GT,ULTRA) széria hűtése alapból vagyis gyárilag is nagyon jó.
A feteken nézd meg a hűtést mert ami gyárilag van a feteken hűtés az nagyon komoly csak szerintem nem fér be az NV Silencer alá úgyhogy most nemtudni hogy mi hűti őket.
Ja és ha neked nem kell a gyári hűtés akkor én lehet vevő lennék rá. -
old gray
addikt
Hi!
Leadtek 6800GT-m van (vagyis ma hozza a posta). NV Silencer 5 van rajta. A kari melyik részét nem hűti esetleg megfelelően, ill. ha tuningolni szeretnék a későbbiekben (csak a próbagar. letelte után) akkor mire kell ügyelni? Hová érdemes +ventit pakolni? Láttam a topicban elfüstölt leadtek 6800GT-t, nem szép látvány, nem szeretnék én is így járni. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
belaazallat #3014 üzenetére
Ja majd ha valamikor lesz időm csinálok képet a home made gpu hűtőmről.(gyári intel 775-ös proci hűtőt buhertam rá a 6800gt-re,de elég jól bevált eddig 90 fok körül volt tehelve,a buher hűtéssel meg 58-59 fok tehelve)
Modjuk a te vizes blokkodnak jobban örülnék! -
Robi BALBOA
őstag
válasz
belaazallat #3014 üzenetére
A számát nem tudom mert már buhertam rá hűtést(memória hűtőt).
Arra felé van amerre a fetek vannak csak a másik felén a kártyának.(de majd meg látod vagyis meg érzedmert olyan forró mint az állat)
Ja és van még arra egy kis tranziszor(az ic-től 1-2cm re)az is kurv@ meleg arra sem árt egy kis borda. -
belaazallat
addikt
válasz
Robi BALBOA #3013 üzenetére
Még megvan, és szerintem meg is lesz egy darabig.
Milyen icre gondolsz? Tudsz egy képet dobni róla? Kösz!
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
belaazallat #3012 üzenetére
Nem csak meg akartam venni hanem meg is akarom venni,csak ügye az iskolában nehéz pénzt szerezni.
Amúgy megvan még a cucc?
Ja és azt az ic-t nézd meg a kártya hátulján,az szokot behalni,érdemes rábuherni valami hűtést! -
belaazallat
addikt
válasz
Robi BALBOA #3009 üzenetére
Hali!
Amíg nem áll össze újra a vizem, addig egy VF700 van rajta max fordulaton+ egy 8cm-es venti 5V-on, ami a fetre nyomja a levegőt. A kártya alapon, nem húzva. Terheletlen állapotba is hajlandó nagyon felmelegedni, de csak a fet és környéke.
Az én vízhűtőmet akartad megvenni -
pete_r
csendes tag
Üdv! van egy Asus gyártmányú 6800LE-m 128MB RAMmal. Az adatokat a Smart Doctorral és a Speedfannal mértem.
Két érdekes dologra figyeltem fel:
egyrészt üresjáratban 58-60 fok. Ha bekapcsolom a Smart Coolingot akkor leveszi 3e körülre a fordulatszámot, de a automata fordulatszám szabályzásnál 4300 körüli fordulatnál sem lesz hidegebb. A hűtő gyári.
Másrészt a Smart Doctor Vcore feszültség ingadozását jelzi néha. 1, 1x-2.9x között.A tápom egy 400W-os Chieftec, az alaplapom egy Abit nf7-S v2. Nem tudom, hogy az alaplapom (vagy a tápom) halódik, vagy a szoftver bohóckodik. Ez utóbbi nálam esélyesebb...
A kérdés az, hogy a hőmérséklet ''állandósága'' mi a bánattól lehet, másrészt a fesz. ingadozás lehet-e szoftverhiba, vagy sürgősen csináljak frizbit az alaplapból/videokártyából, vagy cseréljek tápot...? -
Robi BALBOA
őstag
válasz
belaazallat #3006 üzenetére
Szai!
Nekem is inno 6800gt-m van és tényleg jó meleg a feteknek a hűtője,de szerintem inkább a gpu-ra tegyél valami normálisabb hűtőt mert az 90 fok fölé ment nálam játék közben,ja és a vga másik felén van egy ic még arra érdemes hűtést tenni mert az olyan meleg hogy amikor odanyúltam úgy megégette a kezem hogy majd be sz@rtam.
Vissza térve a fetekhez próbálj odatenni egy ventit közvetlenül a bordához biztos segít valamit.Vagy készíts egy ugyan olyan bordát csak hoszabb és sűrűbb bordázattal. -
chungee
addikt
6800LE-hez tudtok ajánlani egy jó drivert? Hallom vannak ilyen buherált driverek, mit érnek azok?
-
chungee
addikt
válasz
greatchaos #3004 üzenetére
Nincs is story-ja
-
belaazallat
addikt
Sziasztok!
Tudja valaki a 6800gt-n lévő fet hűtőnek a méretét?
Esetleg valami ötlet, hogy hogyan lehetne jobban hűteni a fetet? -
dre_am
csendes tag
Sziasztok!
Segítségét kérném valakinek aki Inno3D 6800LE 256MB DDR3!!! (1000Mhz) kártyával rendelkezik. Pontosan milyen típusú memóriák vannak rajta, azonosítószáma is érdekelne. Előre is köszönöm! -
greatchaos
addikt
válasz
Csiborbogár #3001 üzenetére
nagy csalódás volt ez a game: Test Drive Unlimited... egyedül a story ér valamit, de a grafika, kezelhetőség sajna egy nagy 0
-
vedini
őstag
válasz
Csiborbogár #3001 üzenetére
hát nem tudom, nekem nem jött be a játszhatósága, se a grafikája
a colin dirt az tetszik, csakhát natívba 1680*1050-be mindent le kell venni minre+ meg minden látványjavítót kikapcsolni szénné húzott 7900gt-n, gondolom akkor 6800-ason diavetítés
szerk: egyébként köszi, nem vágtam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga