Hirdetés
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Notes
senior tag
Nem szoktam itt személyeskedni, de ezt az ámokfutást már nem birom...
16 évesen ne akarjál már itt érvelni a megélhetésről, meg a munkaerőpiacról, meg a főiskolai vizsgákról ember(ke) !
Te milyen érvekről beszél kispajtás??? Ebben a témában eked még nincsenek érveid. Majd ha benne voltál ezekben a dolgokban pár évig, akkor gyere vissza és oszd az észt! De addig ne beszélj bele a nagyok dolgába! :D -
Tibisz
aktív tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Az a szerencse, hogy eszméletlen nagy a tűrésindexem! :P
Már megint miért kell kinyilatkoznod olyat amihez nem értesz? :B
Azért nem alkalmaztunk eddig ezt, mert csak most jött ki rá törvény mely lehetővé teszi! AKkor most hallgatlak, mi nem létezik???
Látod megint azért akarod abbahagyni ezt a témát is, mert itt is kiderült, hogy csak dumálsz, de nem tudod, hogy miként is működik a dolog! :(((
MIndig is csipáztam az ilyen embereket, akik minden tudás nélkül csipőből osztogatják azt észt! :( -
B.Kox
tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
''Persze, van joga joletre, vegyen meg azt amit csak akar, de akkor NE UGASSON, hogy szar az orszag.'' --- ennek a mondatnak semmi értelme, nem válasz a kérdésemre.
Hidd el nem kell ahhoz 30K-s cipőt, meg 1234 szinű filctollat venni hogy anyagi gondjaid legyenek, már csak a élelem és lakhatási költségek is meghaladják a minimálbért.
Azt sem hiszem hogy valaki 30k-s cipőt vesz kaja helyett híába bizonygatod.
''De azért gondolom mindent megtennék'' --- Az nem biztos hogy elég! -
B.Kox
tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Már megint(vagy még mindíg) akkora hülyeségeket beszélsz hogy az felháborító.
Azt veszem ki a szavaidból, hogy aki minimálbért keres annak nincs joga a jólétre, az ne is álmodjon róla, a jövedelmét csakis a puszta létfenntartásra költheti.
Szerinted csakis magát okolhatja a helyzetéért, és ehhez semmi köze a gazdasági társadalmi viszonyoknak.
Ha a vaterod felső vezető akkor gondolom nem minimálbért keres, ebben az esetben viszont hogy láthatnád át az ő problémáikat, honnan tudhatnád hogy miért vannak ebben a helyzetben??!!
Egy előző hozzászólásodban írtad hogy mindenkinek megvan a lehetősége, a tanulásra a diplomaszerzésre, meg hogy elérjen bizonyos dolgokat az életben, ha ezt gondolod akkor nagyon naív vagy, és semmit, de semmit nem tudsz a való életről.
Kiváncsi vagyok hogy akkor is igy vélekednél ha mundjuk egy olyan családba születnél ahol van 6-an vagytok testvérek és a szüleid minimálbérből és/vagy segélyekből élnek. Akkor is azt gondolnád hogy ugyanakkora eséjjel indulsz mint egy jómódú család gyermeke.
Kérlek VÁLASZOLJ erre a kérdésre, és ne tereld el a témát!!!!!!!!!!!!!! -
Tibisz
aktív tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Egy aprócska kérdésem lenne: Miért nem segítettetek Nekik, hogy ne így kelljen Élniük?
Látod, ez a kedvencem, hogy Te még egy konkrétumot nem tudtál prezentálni, de folyamatosan hitetlenkedsz! ;)
Tudod a legkönnyebben úgy lehet jót csinálni magadnak, hogy a cégedet adóterheit csökkented, teljesen jogszerű lépéssel! ;) Ha érdekel, hogy mi az nézz utána!
Tudod miért kell ügyeskedni? Azért mert a nagy cégek mennek keletre az olcsó munkaerőpiac miatt, mi pedig itt maradtunk! Az adóterhek pedig maradnak magasak, ha van munka ha nincs! Mondjuk ezt hiába magyarázom Neked, aki ebből nem érez semmit sem, szerncsére! ;)
Egy 2 személye BT havi kötelezettsége az állam felé cirka 70-80e forint a minimálbér mellett! Természetesen ez minden hónapban! Fel tudod, fogni, hogy mekkora forgalom kell ehhez, hogy csak ezt kitermeld? -
Tibisz
aktív tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Akkro már megint nem egy dologról beszélünk, mert én egy saját cég terheiről írtam eddig!
Ha felsővezető akkor tényleg sok gondod nem lehet, én ennek örülök is, de akkor tényleg fogalmad sincs, hogy miként lehet ma megélni havi 50e forintból, mert ennyi ma magyarországon a minimálbér!
Látod most a minimálbérrel bebizonyítottad, hogy nem is tudod érzékeled a szavaid jelentőségét!
Leírom, hogy megtanuld: Magyarországon a minimálbér: 50e!
Nyugat-Európában: 220e-től indul!!!
Riport: Tudod mindenki a lehető legjobbat szeretné adni a gyerekének, illetve magának! Természetesen ehhe már csak meg kell teremteni az anyagi hátteret!
Te ezek szerint Tisza cipőben Jársz, és zsíros kenyeret eszel? :)
Ügyeskedés: Látom ezt sem sikerül megértened, majd egyszer, ha lesz saját vállalkozásod, bár ilyen hozzállással kíváncsi lennék meddig élnél meg!
Nem kellene összekeverni az adócsalást, a kiskapukkal! :(((
A kiskapu, a törvény keretein BELÜLI ügyeskedéseket jelenti, amik nem tartoznak a bűnözéshez!!!
[Szerkesztve] -
KERO_SAN
aktív tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Még ehez egy kicsi:
Iskolakezdes, nagyon nagy anyagi megterheles.. 10k huf egy taska szegeny gyereknek ( igaz lehet 3ert is kapni, de az szar ) Nemtom mennyiert 234234 szinu filctoll keszlet. Lehet kapni 8 szinut is, nem picassot nevelunk a gyerekbol.
24234234623427346 ft tankonyv. Meg nalunk is Szki 1. 2. osztalyaban, aki raszorult, _TELJESN_ ingyen kapta meg a konyveket.
Ezek utan meg van pofajuk sirni, argh :((( -
Tibisz
aktív tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
''Nagyon sok, talan 100nal is tobb olyan netes ismerosom van, akik barmilyen halozatot el tudnanak latni, barmifele informatikai vegezettseg nelkul.Sot, azt is biztosan allithatom, hogy informatikai vegzettseg nelkul, 5* jobban ertik a dolgukat, mint barmelyik diplomas rendszergazda ''
El tudnának, itt van a hangsúly! Tudod én is szülhetnék gyereket, ha Hölgy lennék! :U :D
A vita nem az én pályafutásomról szól, hanem arról, hogy nem Vagy képes elfogadni a kész tényket, és mindenkivel vitatkozol minden tapasztalat, illetve tudás nélkül! Mondjuk a kamaszkor a legjobb, mert ilyenkor mindenre az első válasz: nem! :DDD
A 93. hozzászólásomban volt pár kérdés, de hiába hívtam fel a figyelmedet, Te nem válaszoltál! Látom minsdig úgy tereled a témát, hogy ne kelljen válaszoln ia kínos kérdésekre! Nos velem rosszul jártál, ugyanis képes vagyok egyszerre több szálon is futni! :B
Tehát a kérdések amikre, még nem válaszoltál:
Tudod mennyi Magyarországon a minimálbér?
Tudod mennyi külföldön?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Tibisz
aktív tag
93-as hosszászólásom kérdéseire is válaszolj, légyszi! ;)
Mivel foglakoznak a szüleid, ha szabad megkérdezni? Mi a cég profilja?
Megint félreértetél! Én nem a azt mondtam, hogy lopni csalni kell, hanem azt, hogy mindig picit ügyeskedni kell ahhoz, hogy megélhess!
''Lehet, hogy aki kukas, vagy apolono, vagy tudom is en micsoda, annak nem kene 30k hufos cipot vennie a gyereknek, csak mert a tobbinek olyan van. Valszeg azert van neki olyan, mert megdolgoztak erte a szulei.
Meg lehet, hogy nem kene egy egyedulallo nonek elvallalnia 5 gyereket.''
Ez most, hogy jött ide? :F
''Alapvetoen azzal van a baj, hogy akik anyagilag az alsobb reteget kepviselik, azok sajnos intellektualisan is oda tartoznak, ugyanis nem latjak at a sajat helyzetuket, felelotlenul viselkednek.''
Szerinted mit nem látnak át, hogy jobban szeretnének élni, és ehhez dolgoznak többet és többet, míg fel nem dobják a talpukat, mert 62 évesen mehetnek nyugdíjba? :Y -
Tibisz
aktív tag
ELtaláltad, azért járok fősulira, hogy ne kutató legyek, mert nincs 5 évem, és nem is érdekelnek az elméleti dolgok! ;)
Nem rendszergazda akarok lenni, teljesen más, de ez maradjon az én titkom! :)
Mellesleg egy nagyobb rendszert felügyelni és tökéletesen ellátni a feladatot, nehogy azt gondold, hogy gyerekjáték! Ráadásul iszonyat nagy pénzek vannak benne. ;) Egy jobb rendszergazdának pedig ma már, alapkövetelmény a diploma!
A barátod pedig nem a matek miatt megy, hanem a programozás miatt, és feltehetőleg papír miatt, hogy komolyan vegyék. -
Tibisz
aktív tag
Te jó ég, mennyire le vagy maradva! :(
Tudod mennyi Magyarországon a minimálbér?
Tudod mennyi külföldön?
Várom, hogy Szerinted mennyi, aztán segítek, ha nem megy! ;)
Magyarországon, ha becsületesen dolgozol, az még nem elég ahhoz, hogy megélj! Megint olyanról Írsz amiről nincs tapasztalatod!
Ajánlom szíves figyelmedbe, hogy egy ma Magyarországon működő vállalkozásnak, mennyi adóterhe van, és mennyi?!
Tudom mire mész kiskapuk nélkül? Csődbe! :) -
Tibisz
aktív tag
A matek 4 az utolsó matek, de ebben már tényleg nem akarok kötekedni, mert ezt sem tudhatod még! :)
Ha nem adsz még annyi esélyt sem magadnak, hogy elgondolkozol egy kicsit, akkor kár is beszélgetnünk! ;)
Sajnos még mindig nem látod át az egészet! :(
Tényleg érdemes lenne már kicsit elgondolkodnod, hogy ha többen is az ellenkezőjét állítják mint ahogy Te gondolod, abba már lehet valami!
Szerinted itt mindenki rosszul gondolkodik?
Mivel mi a valóságból hoztunk példákat, ezért légyszi írd le, hogy miért is fontos az életben a matematikai tudás, ha tudsz számolni, és nem tanárnak, vagy kutatónak készülsz? -
Tibisz
aktív tag
Segítek átlátni a dolgokat! ;)
Azért nem megy még így se relatív sok ápoló külföldre, mert ahhoz már kell egy alaptőke! Tudod valahol lakni is kell, és nem utolsó sorban az egész családodat itthagyni, estleg magaddal vinni, ami még többe kerül.
Megélhetés: szerintem azt Nézd, hogy nálunk keresnek nettó 50-70e forintit, ezért dolgoznak mint az állatok, és rengeteget túlóráznak. Külföldön fix munkaidő van, ha túlórázik keményen fizetik, és keres minimum 350-400e-re!
Na ezért aki megteheti, és esetleg nem a nulláról kezdi, kimegy, mert egyszerűbben megél, mint itt! -
KovacsUr
addikt
akkor miert nem mentek el annak, most is apolo/no hiany van
Talán mert nem akarnak éhen halni? Külföldre magánápolónak sokan mennek. Aki Magyarországon megy el ápolónőnek, annak valószínűleg tényleg nagy elhivatottságérzése van. Ezért talán még jobban meg kellene becsülnöd őket. :( -
Tibisz
aktív tag
Na figyelj, most elárulok egy nagy titkot!
A diploma megléte nem = a tudás meglétével, és végképp nem = az intelligencia meglétével!
Ergo tanulhatsz Te bármit, attól még nem fogsz más ember lenni, csak segítséget kapsz ahhoz, hogy megtanulj egy teljesen más gondolkodásmódot!
Tudod, hány olyan egyetemi, vagy főiskolai hallgató van, akit nem is érdekel az egész, csak a papír miatt jár suliba?
Rengeteg!
Tudod mi fog különbséget tenni a sok diploma között?
A valódi tudás, amit a hétköznapokban hasznosítani lehet, és van piaci értéke! -
Godspeed
tag
Erdekes... 16 eves vagy, heh es mutatnal nemi tortenelemet a matek tudasodbol?!? Hanyadikos vagy? Volt mar Arany Dani I. helyezesed vagy OKTV? Esetleg Nemzetkozi Diak Olimpiaval hogy allsz? Ha mind megnyerted, akko grat., nyugodtan irj barmit. Azzal, hogy egyedul hoskodsz, majd felnott korodben visszakoszon ... es akko sajnalhatod, hogy nem baratkoztal.
Amugy tarsadalomban mindenkinek megvan a maga helye, ha mernok es apolono kozott kell valasztanom, inkabb az apolonot valasztanam, mert anelkul nem szuletik meg a mernok, es meg lehet sorolni. Kapcsold ki a geped, olvassal szociologiat, es majd utana dumaljal itt nagyokat! :Y -
Tibisz
aktív tag
Nagyon megköszönném, ha olvassnád a sorokat, és nem csak néznéd! ;)
Amire mi alapozunk az tudod mi???
Nem fogod kitalálni: A TAPASZTALAT!
Mi oda járunk, minden nap átéljük, és tudjuk, hogy mi miért fontos!
Ellenbe Te, megpróbálod a saját véleményedet mindenhatónak tekinteni, pedig kivétel nélkül mindenki az ellenkezőjét állítja!
Lehet, hogy számodra ez egy jó partizánakció, de jelenleg, csak Te nem tudtál értelmes magyarázatot adni irományaidra! :(
Tehát akkor kinek is kellene átértékelni??? :U -
KovacsUr
addikt
Lassan itt be kellene fejeznünk, mert nagyon félrevisszük a témát, de képzelj el egy világot, ahol mindenki villanyszerelő. Reggel a villanyszerelő felkel, látja, kiégett a villany a fürdőszobában. Sebaj, gondolja, lemegy a boltba, vesz egy új izzót. Kinyitná az ajtót, de nem tudja, mert nincsenek szemetesek, és annyi szemét van az utcán, hogy az ajtó nem mozdul. Közben rájön, hogy nincs is hová mennie, mert bolt sincs, boltosok sincsenek, mindenki okos és villanyt szerel. Igaz, hogy nem is lenne értelme boltot nyitni, gyárak sincsenek, munkások nélkül nem tudnak izzót gyártani... :U
-
Tibisz
aktív tag
A többieknek tényleg igazuk van, hogy semmire sem fogod használni a matekot, és ez tapasztalat! A matek az egyetemeken és a fősulikon két dolog miatt van:
-gondolkodásmódra tanítson;
-legyen miből megvágni a fél társulatot.
Természetesen itt nem azokra a sulikra gondolok, ahol konkrétan matematikusokat képeznek! :) -
KovacsUr
addikt
Azt mondod, hogy ezeket az elmeleteket csak azert talaltak ki, hogy majd egyszer valaki oktathassa foiskolan?
Nem feltétlenül. Például lehet, hogy valamikor szükséges volt a margarétafejes nyomtató működésének beható ismerete, mert minden irodában ilyenekkel dolgoztak, most viszont nem valószínű, hogy múzeumon kívül találkozol ilyesmivel.
Lehet, hogy egy informatikai vetélkedőn villoghatsz majd azzal, hogy fejből vágod, ki és mikor találta fel az elektroncsöves hiperbirizgátort, de egyébre nem mész vele. Stb, stb.
Tehat nincs kulonbseg
Mintha azt írtam volna, hogy
Természetesen van különbség, nem? :F
Hiszen akkor azok is ugyanugy megbecsult szakmak ( mind anyagilag, mint erkolcsileg )
Sajnos nem, és te megeszed ezt a társadalmi hozzáálást, és tovább erősíted. -
KovacsUr
addikt
No jó, KERO, légy szíves, fejezd be a személyeskedést (->buta liba). Mellesleg nincs igazad. Biztosan lehet tudni, hogy a megtanult anyag bizonyos részeire sohasem lesz szükséged, ehhez nincs szükség nostradamusi képességekre, elég, ha azzal tisztában vagy, hogy soha nem akarsz egyetemi/főiskolai informatika-oktató lenni. Másutt ugyanis erre a tudásra egyszerűen nincs szükség.
Szakmak ocsarlasarol annyit, h egyszer sem tettem, felreerttetetek amit irtam, mar javitottam, de ha ezutan sem fogod fel, akkor igazan sajnalom, te iq betyar.
Ez már a javított változat? De azert remelem ti is erzitek h van kulonbseg egy apolono, meg egy villamosmernoki szakma kozott... Mert nekem ez sem tetszik igazán. Természetesen van különbség, de a szavak mögött érezhető, hogy te arra gondolsz, a villamosmérnöki szakma valamiképp felsőbbrendű az ápolónőihez képest. Nem az. -
Dinap
csendes tag
Ez valami vicc??????
16 évesen árasztod itt az okosságaidat a hatlamas nagy tapasztalatoddal a főiskolák + egyetemek terén???? Azért ez elég durva! Lehet véleményed, de hogy nem tapasztalat sugárzik belőled az is kiderült most!!!!!
A különböző szakmák ócsárlását meg befejezhetnéd már, nem egy embernek ez kimondhatatlanul sértő lehet!
Valószínű, hogy minden interjún majd a matek 4-et fogják kérdezni, te már csak tudod:))
Na, lécci hintsd az észt máshol, ahol talán el is hiszik neked :DD -
B.Kox
tag
Na pont erről beszéltem! 16 éves vagy és itt osztod az észt, a felsőoktatással kapcsolatban.:(:(( Graulálok!
''Kepzeld el, az ilyen emberek miatt van rosz hire az iskoladnak... Talalkozol egy szakmabelivel (tegyuk fel, rogton a diplomaosztod utan) , az belekerdez a ''matek4''-be te meg csak ulsz ott tatott szajjal.Kepzelheted hogy ezek utan mit gondolnak '' --- ennek aztán télleg qurva nagy a valószinűsége. Ha ennyire szakértő vagy a felsőoktatással kapcsolatban akkor tudhatnád hogy a főiskola , egyetem inkább gondolkodásmódra nevel nem pedig a statikus tudás megszerzése a lényeg, azt úgyis elfelejted a vizsga után, vagy legalábbis csak egy nagyon kis részét használod. Éppen ezért nem valószínű hogy valaki mondjuk konfidencia intervallum számítását korrigált empírikus szórás esetén:DDD, ---kérné tőled számon.
Ne mondd már nekem hogy te szórul-szóra mindenre emlékszel amit PL: tavaj tanultál a középsuliban.
Ugyhogy télleg jobban tennéd ha befognád azt a nyagy pof... khm szádat, és gondolkodnál mielött a légbőlkapott hülyeségeiddel árasztod el a topicot!!!
[Szerkesztve] -
csabicu
újonc
egeszen jo eredmennyel vegzett a kandon, es sajat maga csinalta meg a vizsgait :)
a peldak nehezsegi szintjevel csak azt akartam szemleltetni, hogy mas ugymond 'elismertebb' iskolakban sem nehezebb megcsinalni a vizsgat mint itt. az viszont tenyleg egyeni szoc probl, hogy pont az egyetemen is tanito matektanart kaptuk ki, aki itt is az egyetemi szintet koveteli. -
KERO_SAN
aktív tag
Termeszetesen, irhattam volna favagot, mosonot, vagy eppen csatornatisztitot is, mindent lehet hivatastudatbol csinalni, ezzel nem lebecsulni akartam az apolonoi szakmat.De azert remelem ti is erzitek h van kulonbseg egy apolono, meg egy villamosmernoki szakma kozott...
Azt azert remelem ti se gondoljatok komolyan h minden egyes apolononek az volt szive vagya h o beteg embereket apolhasson, szar fizetesert, szar korulmenyek kozott.Ha meg igen, akkor valoszinuleg nem voltatok meg korhazban, bar kivanom h ne is legyetek. -
csabicu
újonc
gyere le szolnokra, es ha az ottani peldakat megoldod akkor azt mondom kiraly csavo vagy, de addig foloslegesen nem kene beugatnod. arra azert keszulj hogy mar tobb foiskolai matektanar is azt mondta, hogy nekik anno a suliban NEM voltak ilyen szintu peldaik. Egyebkent azt kivanom hogy kerulj olyan szituba hogy az altalad annyira lebecsult apolonokon muljon, hogy kicserelik-e alattad az agytalat. Remelem nem fogjak...., es akkor talan elgondolkozol a vilag dolgain.
Egyebkent elektrotechnikabol voltak olyan vizsgapeldaink hogy a Kandon vegzett gyakorlo villamosmernok is haromszor futott neki mire sikerult megoldania.
De te a nagy eszeddel valoszinu elsore megcsinaltad volna.
Az eredeti kerdesre visszaterve a matektanar segitsegenek igenybevetele nekem is segitett, igaz nem vizsga alatt :) -
Dinap
csendes tag
Nem tudom kinek képzeled magad, hogy primitívnek nevezel! Na és ahhoz végképp nem értem hogy jössz, hogy lenézd az ápolónőket, a favágókat stb. Remélem nem egy 10-12 éves gyerek sokatmondó hozzászólásai örvendeztetnek meg!
De úgy látom itt mindenki olyan okos, és soha nem akadt még el semmiből! Gratulálok!
Minden vizsgámat megcsináltam, és nem is anyuka meg apuka pénzéből járok iskolába félévente 120 000 ft-ért, mint egyesek...
Ezzel a matekkal küszködök sajnos!
Ez a szöveg meg már annyira unalmas, hogy ezt meg ezt hallottam, meg itt írták, hogy gdf-es diplomával nem vesznek fel sehova... Olvasta már valaki személyesen a két szemével ezt a hirdetést???? Mert én még ilyennel nem találkoztam!!!! Mindenki csak valakinek a valakijétől hallotta!
Mindenhol lehet alibiből diplomázni!Főleg akinek sok pénze van rá! Nekem is vannak ismerőseim a műszakin meg a kandón, és ők sem vetik meg a segédeszközöket társaikkal együtt! Szóval nem kell a gdf-et általánosítani, a többi hely sem szent!
Egyébként meg tökre nem számít milyen és hány diplomád van a legtöbb esetben (persze vannak kivételek), hiszen manapság az tud érvényesülni, akinek jó kapcsolatai és ismerősei vannak!
Továbbra is várom, hátha van valaki aki segíteni tudna, nem csak ítélkezni felettem, mikor nem is ismer! Köszi
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Te aztán nagyon IQ-májer gyerek lehetsz.... Tudod Te egyáltalán, hogy mi az, hogy ápolónő? Vagy sejtelmed sincs róla? :(((
Az ápolónő hivatás nem feltétlenül primitív emberekre jellemző. Bár ezt Te is tudhatnád, ha valamelyik hozzátartozód az lenne. Ápolónők között vannak olyanok, akik tök nornálisak, és nem az érdekli őket, hogy a kis kávéjukat minden 15 percben meg tudják inni, mint egyes egyének...
Én látom anyámat nap mint nap, hogy hogy jön haza a kórházból, és bizony van olyan nap, amikor úgy jön haza, hogy a betegápolás mellett nem jutott ideje nemhogy félórás pihenőkre, de még enni sem... Meg azért ha belegondolsz nem kis felelősség ápolónőnek lenni.
Nem csak olyan oldala van az ápolónőknek, hogy lesz*rom a beteget, és csak a kávém a fontos... Bár aki nem lát ebbe bele valamilyen szinten, az ezt nem is tudja...
Üdv: Balu
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest