Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- OLED TV topic
Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
A szervizek ma már nem kötelesek cserekészüléket adni a javítás idejére
Nem is kértem... Csak második gép a notesz, ha nem otthon lennék, a tanulmányi, egyéb dolgaimat el tudjam rajta végezni, a netre az egyetemről is fel tudjak kapcsolódni....
ha nincs rajta fontos adatod, tartsák meg, és adjanak egy rendeset, értékegyeztetéssel...
Nincs fontos adatom rajta. Azt is mondták, hogy minden bizonnyal már rég alkatrészenként hever valahol szétszerelve... Tehát újat kapok.
mert 168k notesz... mit várhat ettől az ember?
Csak második gép a notesz... A számításigényes, VGA igényes alkalmazásokat (pl. játék, videokódolás) az itthoni gépemen futtatom, a fentebb említett feladatokra pedig bőven elegendő egy kisebb teljesítményű notebook.
Na, nem is kötözködök tovább, végül is még nincs semmi komolyabb probléma (nem a Mistralnal vettem, huhhh
), csak egy kicsit szeretném ''megsürgetni'' a dolgot. Szigorúan a lehető legbékésebben. Már ideje, hogy lassan 3 hónap után újra notebookom legyen, ne csak egy papiruszom erről.
Megj.: Azóta, hogy ide postoltam, már megtaláltam a fogyasztóvédelmis fórumot is, azt olvasgatom. Továbbá felülbírálván saját korábbi döntésemet, ennek a két HSZ-nak inkább itt volna helye: [link] Válaszolni is válaszolhatsz oda, ha gondolod, megtalálom...
Köszi mindent: HGyu
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Robotporszívók
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest