Új hozzászólás Aktív témák
-
D_r_u
tag
Hi!
Hosszas vivodas utan vettem egy Rumblepad 2-t, mert jo aron volt, es mert kis hazankban az elfogadhatobb cuccok kozul szinte csak a Logitech-et nyomjak mindenhol. Eredetileg egy Saitek p2600 lett volna a cel, de sehol se talaltam olyan aron, ami nekem megfelelt. A vicc az egeszben: megvettem a rumblepadot, ra 2 nappal betevedek a vaci uti teccso-ba, es a gamepadok kozott ott vigyorog ram a p2600, kb pont azon az aron, amin a Logi-t vettem.
Akkor essen nehany szo magarol a Rumblepad 2-rol is: osszessegeben tetszik
Nem sokat toltam meg vele, csak Fifa-ban es Pes-ben probaltam ki, de hatarozottan eletkepesnek tunik a dolog. Szinte 1 az 1ben a PS kontrollerre hajaz, ami nekem sokkal jobban bejon, mint az x360-e. Egyetlen hatranya, hogy az iranypad nem vmi stabilan van rogzitve, elegge lotyog es felo, hogy egyszer csak megadja magat.
Ennek ellenere aki jo aron talal ilyet az nyugodtan vegye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mini PC
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple asztali gépek
- Milyen routert?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- További aktív témák...
- Razer Kaira for PlayStation Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- ÚJ Razer Blackshark V2 X Fekete/Fehér/Rózsaszín Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- OnePlus 15 Sandstorm Új, csak kipróbált eladó
- ÚJ Razer Kaira for Xbox Wireless Fekete/Fehér Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Nem sokat toltam meg vele, csak Fifa-ban es Pes-ben probaltam ki, de hatarozottan eletkepesnek tunik a dolog. Szinte 1 az 1ben a PS kontrollerre hajaz, ami nekem sokkal jobban bejon, mint az x360-e. Egyetlen hatranya, hogy az iranypad nem vmi stabilan van rogzitve, elegge lotyog es felo, hogy egyszer csak megadja magat.