- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Analóg fényképezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Raspberry Pi
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz
senior tag
válasz
Morpheus #1771 üzenetére
Olvastam az írásod a C'n'Q-ról.
Kérdésem hogy azon kívül h biosban bekapcsoltam, és a gépem egész nap játszik a proci és ház hűtéssel (bár benne lehet a táp is játszik nálam, mert van ilyen érzékelője amit rá lehet dugni az alaplapra és van két külön venti tápkábel is hozzá - és régi gépemnél is mindig állítgatta C'n'Q nélköl is!), azon kívül kell még nekem vmit felrakni pl vmi progamot?
Mert Everest amilyen hőfokot mutat azt nem szívesen művelném a géppel hosszú távon.
Ez nekem kicsit soknak tűnik. Az ajánlott programmal meg nem szórakoznék,
Bár lehet az lesz mint a régi hardvernél, mert igazából engem néha idegesít h zúg a gép aztán nem, aztán meg megint és van h 1 percenként vált, lehúzom a procikról a táp extra venti csatijait, és rádugóm őket a rendes kraftra.Proci ventim egyébként egy Hyper X2.
-
.Gregor.
tag
válasz
Morpheus #1755 üzenetére
Ezzel nekem is vannak gondjaim de még nem találtam igazi megoldást, azon kívül hogy kiraktam az energiaellátás ikont a tálcara, hogy könnyebben elérjem.
Alternatív megoldásnak EZT találtam de őszintén szólva még nem volt hangulatom egy ilyen kísérlethez, de ha esetleg kipróbálnád írd meg az eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest