- Hővezető paszták
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
HardWare
üzenetére
Igen,valóban 2x1 giga.
Újabb infó,mivel újabb lapom van.
Tehát 520-ig 5-2-3-3 időzítés mellett mennek 1t-ben szigoruan a gyárilag megengedett fesszel,azaz 1,75 v-al.
Most Dfi Expert lapban vannak,ez valamiért nem kedveli,ha 2t-be próbálom,tehát ugyanitt van a vége.
Több,mint valószínű,hogy mennének még tovább is,ha több feszt kapnának. -
-
raycoon
tag
Szia!
Az eredetin nincs olyan, hogy ''Minden termék Gyárilag Tesztelt kiváló minõségû Samsung TCCD chippekkel gyártva.''... A nyelvtől eltekintve persze..
Erre mondtam, hogy megtévesztő.. De ha az eredeti oldalon is ez lenne, akkor az is megtévesztő lenne..
De nem akarok offolni ezzel a témával. -
raycoon
tag
Tartom az állításom!
És bár előtte is körbenéztem, de mivel ÉN nem vagyok annyira biztos soha sem a saját tudásomban, ezért ismét rákerestem. Nem tudom, hogy te is megtetted, vagy csak....
A következő infókat találtam a különböző chip-ekről: Samsung TCCD, UCCC, TCC5, Winbond UTT, G.Skill OEM IC. Ezeket nem a hivatalos honlapon, mert ott nem szoktak nagyon beszédesek lenni. Jószerivel csak a TCCD-s memóriáknál van leírva, mivel az fontos.
Mod: egyébként Bumbi linkjén is ezt írják. Szóval, ha megköszönöd neki, akkor miért nem nézed meg és mondod azt, hogy bocs, tévedtem.. Mondjuk nekem nincs szükségem rá. Gondoltam tudod a választ, és megkérdezem. De mostmár tudom így is..
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hővezető paszták
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Windows 11
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)