Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- E-book olvasók
- Házimozi haladó szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Ez a mocskos szemét banda valahova elrejtett egy G2A Plus feliratkozást az utolsó vásárlásomnál és 1 héttel a vásárlás után vonja az 1000 forintot majd havonta akarja vonni.
Hogy a fenébe tudok leiratkozni erről a mocsokról, simán törlöm az accountomat az segít?*ok sikerült, plus felületen lehet lemondani....pfujj undorító.
-
s7evcsenko
addikt
Valaki segítene pls.
Szeretnék feltenni pár játékot g2a-ra, de mikor rámegyek a sell itemre, ez fogad.
Ha rámegyek a "get acces now"-ra, akkor meg mindenféle céges adatokat kér tőlem, amim nincs.
Hogy tudok itt seller lenni egyszerűen? -
wjbhbdux
veterán
-
batman91
őstag
válasz
Cray Tyler #100 üzenetére
Én is megszüntettem a fenébe, nem kell nekem ez.
-
-
maross
nagyúr
válasz
Cray Tyler #98 üzenetére
g2a még viccesebb ha engem kerdezel
-
-
maross
nagyúr
válasz
Cray Tyler #95 üzenetére
-
L4mie
veterán
válasz
Cray Tyler #95 üzenetére
jaja minuszba van a walletem
-
-
-
maross
nagyúr
válasz
Cray Tyler #89 üzenetére
ha atveros email, akkor pont ugy nez ki mint az eredeti
. g2a von penzt ha nem logolsz be, en is kaptam mar ilyen emailt.
-
-
Dendytv
senior tag
Üdv
Vettem a G2A-n egy Fallout 76-ot és rossz a code ! Nem tudom aktiválni ! mi a teendő ilyenkor ? -
batman91
őstag
Ezt a sz#rt, mi a fenéért nem lehet email címet változtatni? Most törölnöm kellet ez miatt az egész fiókot.
-
DioRulez!
csendes tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #79 üzenetére
Egy nagy videomegosztó keresőjébe beírod:
How to cancel G2A Plus subscription
És az első találatot megnézed.Nekem is ez volt a problémám, azt hittem a shieldet vonja le, de nem.
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
valaki tudja hogyan kell törölni ga 2 pluss nem vagyok be regisztrálva semmi hogyan lehet törölni ?
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
VikMorroHun #75 üzenetére
tudsz nekem segíteni lészíves
nem vagyok regisztrálva semmi egyszer vettem egy játékot azóta segítesz nekem g2a pluss itt mi von le Thank you. Here's your receipt
Hello, znagy3859@gmail.com
Your transaction has been processed successfully.
G2A PLUS
Order number: Not provided
Transaction date: 24 June 2018 07:30:01 UTC
Your transaction summary
Payment fee € 0,38
VAT € 0,54
G2A Plus € 1,99
Grand Total € 2,91 -
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
VikMorroHun #75 üzenetére
azt hogyan kell ga 2 pluss nem vagyok be regisztrálva sem mi re kell lépni ? vagy hova ?
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
válasz
Nagy Zsolt 2 #74 üzenetére
ga 2 pluss törlése hogyan kell nem vagyok regisztrálva valaki segítsen mit kell írni ?
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Nagy Zsolt 2 #74 üzenetére
Szerintem a 66-os hozzászólásban írtak vonatkoznak rád is. Egyébként nem muszáj folyamatosan fizetni a G2A Shieldért, lehet csak az adott vásárláshoz is kérni.
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
hello egyszer vettem egy játékot véletlenül shieldre rá nyomtam azóta levonja kártyámról hogy azt ne vonja mit kell csinálni mit kell írni ne történjen meg nem vagyok regisztrálva az oldalon valaki segítsen ?!
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
A kártyás fizetés régen is feláras volt a G2A-n? (130.- ha jól tudom)
-
3L1T3
addikt
Napokban megvettem pár Sims 3 kiegészítőt, persze jóval az Origin-es árak alatt. 2 napig ott is voltak az Origin profilomon , mára viszont eltűntek.
Lehetséges, hogy deaktiválták, mert olyan forrásból voltak a kódok?
-
Teljesen kezdőként, vettem egy kulcsot, majd automatikusan csak a fizetésre nyomtam, (paypallel)
majd megdöbbenve láttam hogy van ilyen g2a shield nevű cuccos amiért legombolt 937 forintot.
Ráadásul a kulccsal sem vagyom megelégedve mert DLC-t vettem meg az alapjáték helyett úgyhogy most használni sem tudom.
Első kérdés:
Vissza tudom igényelni a 937 forintot, (a shield árát)?Írtam az eladónak, és egy screenshottal bizonyitom hogy nem tudom beaktiválni alap játék nélkül, és hogy reagáljon rá valamit, lehet ebből esetleg egy teljes visszatérítés?
-
Novver
senior tag
Szervusztok.
Regisztráltam csak hogy megvegyek egy párszáz forintos tételt és törölném is az accountot.
Van bármi amire oda kell figyelni, és/vagy lemondani hogy ne fizettessenek? Paypalos fizetés volt ahol a G2A Plus trial bentmaradt, azt már kilőttem a subscription résznél, shield nem volt beállítva
A regelt mail egy eldobható mail, semmi személyes adat, telefonszám etc és bankkártyaadat nem került megadásra és a paypal sincs regelve az accounton, csak egyszeri paypalos fizetés történt.
Válaszotokat előre is köszönöm
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Szeptember 4.kaptam vissza a penzem nagynehezen. Tobb mint 3 het mulva. Senki ne vegyen 98% alatt, plane keves ertekelessel.
A pajzsot is ajanlom mert annelkul irni se tudsz a supportnok es bukod a penzed. Az egesz penzem vissza kaptam az adot is visza fizettek. Az volt irva hogy jatek penzbe kapom meg de vissza utaltak a bankkartyamra. Azota megvettem egy masik eladotol a g2a, aki mar nem vert at 12k-val. Megkaptam a jatekot majdnem 1 honap huza-vona utan. -
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Vettem egy jatekot mult heten 12 ezerert. Invalid kulcsot kuldott az elado. Vettem shieldet ezert kertem a penzvisza fizetest a g2a-tol. 3 napot varni kelett hatha valaszol az elado miert invalid kulcsot kuldott. De nem valaszolt. Utanna meg 2 nap elbiralas volt a g2a reszerol amit fotokkal bizonyitanom kelett. Azt irtak visza is fizetik a penzem penteken. A kerdesem az lenne mikor, hany nap mulva kuldik a penzem? A bankartyamra utaljak vagy a g2a-ra? Vafy lehet elbucsuzhatok a penzemtol? -
nzozz
aktív tag
válasz
morfondőr #60 üzenetére
Végülis bevállaltam egyet, egy ezrest megér így is, úgy is. Ha meg egy hivatalos honlapról letöltött szoftver azt írja hogy az adott license kulcsot elfogadta és minden oké, akkor remélhetőleg az úgy is van, frissül és véd normálisan. A wanna cry és barátai úgy hiányoznak, mint sz@r a zsebbe...
-
GoTReX
őstag
Lehet ez már nem újság,de G2A-n 232.- a Dirt 3 Complete Steam Global. Szerintem nagyon jó ajánlat.
-
laceszgamer
addikt
Nem lesz vele semmi. Nekem közel ezer játékom származik innen, sok közülük feltűnően olcsó volt, és mindössze egyetlen esetben volt gondom, ott is mindössze annyi, hogy nem a emgfelelő régióba szoló kulcsot kaptam. De aztán mikor reklamáltam, írták, hogy sajna nincs is ebbe a régióba szoló kulcs, és elírták.
Cserébe viszont abban az értékben vásárolhattam bármit.Oké, nem a pénzt adták vissza, de azért ezt sem feltétlen mindenhol teszik meg, hogy le elhet vásárolni az adott összeget.
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
20 000 eladásos, 99% -os eladótól Eset Smart Security beszerzése mennyire vállalható szerintetek a G2A -ról? Elég furán olcsónak tűnik.Van valami tapasztalat ilyennel kapcsolatban?
Köszönöm
-
GoTReX
őstag
Köszönöm a segítséget 😊 Gondoltam rákêrdezek, hogy ne legyen utólag meglepetés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Filmvilág
- Elite: Dangerous
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest