Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
ballazol #89444 üzenetére
Migrénes itt: gyerekkorom óta folyamatosan migrénes rohamaim voltak (heti rendszerességgel), egészen a negyvenhez közelig, amikor elkezdtem futni. Az eleje szar volt, minden futás után gyógyszer, ha elfeletettem, akkor jött a görcs, de csak mert ész nélkül csináltam. Rendes alapozás után most így kb 8-10 év állóképességi sport után évente ha egyszer van migrénem. Nagyobb terhelés (kb félmaraton versenytempón, lol, de rég volt ilyen), vagy hőségben futás (35-37 fokokrol beszélünk, meg tűző napról) után még veszek be egy gyógyszert, mert érzem, hogy kell, de nem is lesz belőle semmi.
Vérnyomas amúgy jogos, sajnos az nekem is kezelndő, meg az időjárásváltozást is érzem a fejemen. Sajnos családi örökség, anyai ágon sok a migrénes, meg gyakori a stroke, infarktus. Sajnos gyerekként azt tanultam, hogy kímélni kell magam, semmi megerőltetés, az meg teljesen kontraproduktív volt, el is lustuktam, meg is híztam, aztán a negyvenhez közel erre mondtam, hogy elég volt. Azóta abból főzök, ami. an, egy negyven évig elhanyagolt érrendszerből, keringésből nem lesznek dobogós helyek, meg korosztályos rekordok, de az életminőségem, a kondícióm, es a közérzetem összehasonlíthatatlan a 10 évvel ezelőttivel. Fokozott folyadékbevitel amúgy tényleg segít, illtve a koffein: értágító, javítja a keringést. Sajnos a vérnyomást is feltolja, szóval azt óvatosan kell alkalmazni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Akciókamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Opel topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN DJI Mavic 3 Pro (DJI RC) ELADÓ!
- DJI RCN1 drón távirányító (RC-N1)
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest