Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• stefi81

tag

válasz xy.zsolt #92033 üzenetére

"ergo visszább kell venni mielőtt le fő a kávé."

Erről a tavaly nyári futásom jut eszembe, (akkor nagyon durván le főtt nekem) amikor már "profinak" éreztem magam a futásban.
    Pont akkor kezdtem el olvasgatni a laktátrol és a pulzuszónákrol, de úgy voltam vele ez rám nem tartozik.
    Már kb. 2x lefutottam a félmarcsit, mikor egy napon munka után gondoltam hogy elmegyek és futok egy hosszút és se kaja se viz, csak meleg. "legyen ma is egy FM abban már profi vagyok" Megindultam mint a meszes és néztem az órát hogy most magasabb a pulzusom, mint máskor de gőzöm se volt milyen tartományban vagyok csak futottam mint a bolond és azt hittem ezt a tempót simán birom végig. Majd 10km előtt mikor fordulni akartam elfogytam pillanatok alatt. Azt hittem 10k-t kell majd gyalogolnom haza,de erőtvettem és 1percel lassabban jöttem vissza mert haza kellett jutnom valahogy de az a szenvedés amit ott megéltem teljesen lesavasodva, azt nem kivánom senkinek. Aznap megéreztem rendesen hogy pulzust nem szabad figyelmen kivul hagyni ha hosszút futok. Majd jöttek a futós tesztek mennyi a max és hol lehet a laktátom milyen tempóval.
    Szóval aznap megtalált engem is a pulzus, akit aznap kinevettem 10k-ig, de azóta tisztelem... :D

jimpo: Szép munka!

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák