Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Projektor topic
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi81
tag
válasz xy.zsolt #92033 üzenetére
"ergo visszább kell venni mielőtt le fő a kávé."
Erről a tavaly nyári futásom jut eszembe, (akkor nagyon durván le főtt nekem) amikor már "profinak" éreztem magam a futásban.
Pont akkor kezdtem el olvasgatni a laktátrol és a pulzuszónákrol, de úgy voltam vele ez rám nem tartozik.
Már kb. 2x lefutottam a félmarcsit, mikor egy napon munka után gondoltam hogy elmegyek és futok egy hosszút és se kaja se viz, csak meleg. "legyen ma is egy FM abban már profi vagyok" Megindultam mint a meszes és néztem az órát hogy most magasabb a pulzusom, mint máskor de gőzöm se volt milyen tartományban vagyok csak futottam mint a bolond és azt hittem ezt a tempót simán birom végig. Majd 10km előtt mikor fordulni akartam elfogytam pillanatok alatt. Azt hittem 10k-t kell majd gyalogolnom haza,de erőtvettem és 1percel lassabban jöttem vissza mert haza kellett jutnom valahogy de az a szenvedés amit ott megéltem teljesen lesavasodva, azt nem kivánom senkinek. Aznap megéreztem rendesen hogy pulzust nem szabad figyelmen kivul hagyni ha hosszút futok. Majd jöttek a futós tesztek mennyi a max és hol lehet a laktátom milyen tempóval.
Szóval aznap megtalált engem is a pulzus, akit aznap kinevettem 10k-ig, de azóta tisztelem...jimpo: Szép munka!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- Újszerű hajsütővas 6hó jótállással!
- Tymo Ring kerámia hajsimító fésű új 6hó jótállás!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest