Hirdetés
- HP notebook topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- RAID
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Apple MacBook
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
-
PROHARDVER!
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imyourfriend
őstag
válasz
inf3rno #20199 üzenetére
Ma én is lazábbra vettem, kerékpárosok csoportjába belinkeltem már de teszek egy linket ide is: [link] régi tervem volt hogy beérjek Rátótról ahol lakom Szombathelyre kerékpáron 1 órán belül, nosza pár évvel a komolyabb tekerés elkezdése után sikerült is.
Ez nem tudom mennyit fog adni a futáshoz, de egészen jó erőben érzem magam ami azt illeti s szép lassan leteszem a bringát, átszokok az őszi futásra. Remélem elsőként sikerült megcélozni a 21 perces 5km-t, aztán 1-1,5 héten belül megérkezni 20 perc alá ismét, majd 19:30 környékére vagy 19:00 alá.
Tudom kemény feladat, kemény feladat volt beérni 1 órán belül az adott távon de végre sikerült, táblától tábláig 59 perec lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest