Aktív témák
-
Pá
addikt
Hmm, na jól van, ez mind szép, de tulajdonképpen mi is a célod ezzel a topiccal?
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de még nem sikerült rájönnöm...
Ha jól vettem ki a problémád, akkor vettél 80k-ért egy 17''-os crt, amire az égvilágon semmi szükséged, merthogy nagy neked. Utána meg azt kérded, hogy minek vegyél egy TFT-t, amire szintén nem lenne semmi szükséged(az okokkal mondjuk nem értek egyet, de azt esetleg egy másik hszben kitárgyalom, ha akarod...:) ). A válasz egyszerű, de szerintem te nagyon is jól tudod. Javaslom, mielőtt megveszed a TFT-t(amire nincs semmi szükséged) gondolj ugyanarra, mint amikor a 17-es crtdet vetted és garantált a sikeres vásárlás, hogy aztán újra panaszkodhass, hogy minek vettél egy TFT-t, 130k-ért és nem tudod eladni csak 70k-ért...:D
Ja ezt nem gúnyosan javasoltam, merthogy azt megveted...:)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GQ50F-B FHD 165Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest