Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
akkor ez egyáltalán nem ajánlott?
-
spileraaa
senior tag
az unokatesómnak kell neki nincs jelenleg olyan gépei ami miatt sok aksija lenne mert mindegyik különböző és sok noname
viszont amit írtál nálunk 133 ezer forint esetleg valami más ami belefér az árba?
meg aksit is kell vegyen a teljes árba az is bele kellene férjenha nekem kellene tuti parkside mert rengeteg parkside gépem van és már van 4-5 aksim is
jelenleg nekem makita ELM4121 van ha megunom akkor lehet leváltom majd aksisra -
spileraaa
senior tag
200 -250 m2
milyen aksis fűnyírót ajánlotok? az ár 100- 118 ezer forint
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #5384 üzenetére
ELM4121 sikerült megvegyem jó áron végül
ki is próbáltam viszont a mulcsozo hogy működik? nem hátul kellene kijöjjön a fű?
mert nekem oldalt szórta ki mikor azt akartam használnia másik menyire gond ha nagyon kavarja a port vagyis hószútávon okozhat problémát a sok por?
-
spileraaa
senior tag
válasz
Bandesz001 #5328 üzenetére
emiatt és árukeresőn is írta pár hogy kifüstölt a motor
a fém házast rendeltem ELM4121 hátha ez nem fog ugyan erre a sorsra jutni -
spileraaa
senior tag
a 2 közt vacillálok
Makita ELM4121 62 ezer ft átszámolva nálunk
Makita ELM4120 ez pedig 44 ezer ftárukeresőről másoltam ki:
Az ELM4120 1600 W-os teljesítményű, a hobbi elektromos fűnyírócsalád új tagja. Strapabíró műanyag házával ...az a kérdés vajon menyire strapabíró a műanyag mert vannak kis kavicsok bőven a szomszéd szerint egy idő után úgysem lesz mert felszedi őket és emiatt nem érdemes pluszba fizetni a fém házért nem tudom e igaza van vagy sem
mulcsolás ami pluszba van de azt lehet anélkül is ha nem rakom fel a kosarat nem? vagy ez az adapter amit adnak hozzá sokkal apróbbra vágja? meg most nem is tudom van e rá szükségem vagy sem
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #5310 üzenetére
Kérdéseim:
1. Mennyire fontos a mulcsozó funkció, mert a neten eltérnek a vélemények róla, borzasztó kényelmes nyírni így mert nem cipeli az ember a puttonyt, főleg akkusnál csak menni kell és pikk-pakk le van nyírva, nem kell nyesedékezni, maximum 5-6 alkalommal gyepszellőztetni.
Szóval ragaszkodjak ehhez, vagy engedjem el.
2. Fontos a szénkefementes motor? Mert vezetékesben nem találtam olyat ami mentes lenne, és mulcsozni is tudna. Állítólag kevesebb karbantartást igényel, csendesebb, és jobban húz, tovább bírja a motor, nem nyeklik ki 5 év után. -
spileraaa
senior tag
ezt rendeltem meg de csak próba gyanánt Makita ELM3720 mert az emagnal úgy is könnyű vissza küldeni ( amúgy az oldalán a 2 in 1 azzal mire céloznak mi az a 2 amire jó? )
viszont úgy halom rengeteg apró kavicsot fel kap vágás közben
gondolom emiatt jobb is ha úgy teszek ahogy terveztem és ezt vissza küldöm és beruházok a fém vázasra éspedig erre Makita ELM4121 csak nálunk arany áron árulják 76 ezer ft lehet megoldom valahogy hogy Magyarországról vegyem ott ahogy látom 19 ezerrel olcsóbb viszont ép emiatt írok hogy a Makita fűnyíró gépek menyire megbízhatóak? hogy szükségem lesz e a garanciára mert ha oda szol nehezebb élni vele -
spileraaa
senior tag
ezt rendeltem meg Makita ELM3720 mert az emagnal úgy is könnyű vissza küldeni ( amúgy az oldalán a 2 in 1 azzal mire céloznak mi az a 2 amire jó? )
vagyis próbára viszont úgy halom rengeteg apró kavicsot fel kap vágás közben
gondolom emiatt jobb is ha úgy teszek hogy ezt vissza küldöm és beruházok a fém vázasra éspedig erre Makita ELM4121 csak nálunk arany áron árulják 76 ezer ft lehet megoldom valahogy hogy Magyarországról vegyem ott ahogy látom 19 ezerrel olcsóbb viszont ép emiatt írok hogy a Makita fűnyíró gépek menyire megbízhatóak? hogy szükségem lesz e a garanciára mert ha oda szol nehezebb élni vele
a szomszédnak ez van amúgy ez Bosch ARM 3200 menyire jó?
-
spileraaa
senior tag
hasonló terepre ez menyire jó?
átszámolva 40 ezer ft
vagy ez menyivel gyengébb mint a fenti?
https://zivtool.ro/masini-de-tuns-iarba-electric/makita-elm3320-masina-de-tuns-gazon-electrica-p101004147ez 33 ezer ft
-
spileraaa
senior tag
A 3 közt mi a különbség? pl az elsőt (Hitachi CG40EAS) ajánlja nagyobb igénybevételnek többinél már ezt nem írja
"A bozótvágók tartós ipari használatra tervezett gépek.
- Az üzemi fordulatszámon nagy nyomaték leadására képesek, ezért alkalmasak nagy területek fűnyírására, sűrű magas növényzetű bozótosok tisztítására."https://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=Hitachi+CG40EAS
-
spileraaa
senior tag
válasz
Anubis_9 #1881 üzenetére
a 2 hektár egész évre értendő vagyis pl a szilvas csak 10 ár azt lekaszálom kétszer
a többit is 2-3 szor és így jön össze a végére a kb 2 hektár vagyis szerintem fel évre kivetítve nem olyan soka Hitachi vagy a makita megbízhatóbb? vagy melyiknek jobb az alkatrész elatotsaga es melyik olcsóbb?
-
spileraaa
senior tag
Négy fűkasza közül melyik lenne jobb választás és miért ?
Hecht 154
Makita EM3400U
Hitachi CG40EAS(P)
Hitachi CG40EASNAmax 80 ezer forintot költenék rá és ezek esnek bele itt Erdélyben
a terulet kb 2 hektar ahol fuvet vagni abbol kb fele szilvas igy vannak benne fiatal szilva fa csemetek is es oszel pedig 50 ar kukorica fold letakaritas kb enyire lenne hasznalva
vagyis a terület az nem annyira nagy évente kb 2-3 hektár hanem inkább hószútávra akarom pl megvettem 10 évvel ezelőtt a Szentkirályi kapálógépet (Briggs Motor) csak tavaly volt szervizben és akkor is elég olcsón megúsztam a javítást és soha semmi gondom nem volt vele pedig sokat volt kínozva mert nálunk nem homokos a talaj
-
spileraaa
senior tag
Három fűkasza közül melyik lenne jobb választás és miért ?
Hecht 154
Makita EM3400U
Hitachi CG40EAS(P)Hitachi CG40EASNA ez ugyanaz mind Hitachi CG40EAS(P) mert a leírásban minden egyezik minden adat
és ha nem egyezik melyik jobb?https://www.arukereso.hu/fukasza-c4184/hitachi/cg40easna-p170959461/
https://www.arukereso.hu/fukasza-c4184/hitachi/cg40easp-p40732862/
-
spileraaa
senior tag
Erről vélemény Hecht 154?
menyire biztosítót az alkatrész utánpótlás hozzá vagy a szerviz hálózat vagy bárki megtudja javítani ha majd lejár a garancia? -
spileraaa
senior tag
Sziasztok!
kb 100 ezer ft milyen fűkaszát ajánlanátok?
legtöbbet a szőlőben lenne használva de néha sor kerülne bevetésre a gyümölcsösbe is ahol gyakori a csipkebokor vagy kökény bokor is vagyis ezek se okoz-annak neki gondot kivágni
előre is koszi a válaszokatpl ez menyire jó a célnak hecht 154?
http://www.emag.ro/motocoasa-hecht-154-52-cmc-2-6-cp-hecht154/pd/D4F2WMBBM/ -
spileraaa
senior tag
Egyik ismerősöm ilyet vett
ypan 43 cc
[link]csak nem tudom menyire lenne tartós főleg hogy majdnem semmit se kaptam róla se videót se más weboldalon leírást vagy véleményt igaz itt van 5 db vélemény mindegyik dicséri volt aki azt írta jobb mint a volt husqvarna fűkaszája igaz típust nem ír de az is lehet hogy marketing fogás és beépített emberek esetleg ezek a pozitív hozászolások ?
meg ezt néztem de nem tudom erre a célra nem túl kevés az 1.2 cp?
mert nagyon szuper árban van máshol kb 10 ezer forinttal többe kerül
maruyama mx33h
[link] -
spileraaa
senior tag
válasz
ANDROID??? #1742 üzenetére
spileraaa: Mekkora területre? (könnyebben kapsz választ) Pl, OM 380, de ez 10-el több sajnos..
első évben kb 1 hektár lenne ami ilyen nehezebb terület dimbes-dombos és mert előbb ki kell takarítsam benőtte a csipke és kökény
utána évente 2 szer lenne csak a fű kaszálva vele mert ha kitakarítom be akarom rakni szilva fákkalplusz lenne 50 ár szőlő amit kb évente egyszer ha kaszálnék de ha nem futok ki az időből ez rotációs kapával lesz inkább vagyis itt lehet nem is lesz használva sokat
-
spileraaa
senior tag
Sziasztok!
max 100 ezer ft -ig milyen fűkaszát ajánlanátok?
legtöbbet a szőlőben lenne használva de néha sor kerülne bevetésre a gyümölcsösbe is ahol gyakori a csipkebokor vagy kökény bokor is vagyis ezek se okoz-annak neki gondot kivágni
előre is koszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest