Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
Köszi a tippeket. Ráakadtam már BZ tesztvideoira. Azok alapján és az ár miatt szerintem a Parkside vonalra megyek rá, ha jut az aktuális készletből. A nevekben elmerült valaki esetleg? Az utolsó betű és szám eltérő lehet hasonló modelleknél. PRMA 40-Li C1 lesz most, BZ tesztet PRMA 40-Li A2-ről találtam.
Bedobok egy szegélynyírót is, egy 10-est simán megér, töltőt és akksikat úgyis veszek a fűnyíróhoz, szóval az adott lesz. Max, ha nagyon gyenge, akkor továbbadom, de szerintem arra a 20 méterre jó lehet.
#8173 jokerone: köszi az infot. Fűkaszát egyelőre nem veszek, túlzásnak érzem. BZ simán lenyírt 2 db 4Ah akksival egy miénknél nagyobb kertrészt és még maradt is szufla az akksikban, szóval engem meggyőzött. Remélem nem nagyon tér el a C1 az A2-től.
#8172 diegho: köszi. Ha nem jutok hozzá a Parkside csomaghoz, akkor jó lesz. Einhell előnye, hogy mindig van, nem kell a Lidl-re várni és nem rabolják le a nepperek.
-
albiosz
őstag
és #8076 Morris: köszi a tippeket. Azóta olvasgatok a témában. A Makita árával nem tudok megbarátkozni, akkukkal és töltővel az már húzós számomra és a belépő szint még szénkefés motorral szerelt.
Van a kert előtt egy árok, annak a partját is nyírnom kell. Múlt héten lecsaptam a vezetékes AL-KO-val, de nem volt egy élmény, köpködte a kavicsokat. Ide valami fűkasza/szegélynyíró kéne. Rövid szakasz, így talán utóbbi is megfelelhet.
Kéne nekem egy akkus fűnyíró (kicsi is elég, de az se baj, ha nagy), akkus fűkasza/szegélynyíró, 2 db legalább 4Ah akku és egy dupla töltő.
Már majdnem megrendeltem ~130e körül egy Einhell csomagot, de ma láttam, hogy jövő héten lesz minden a Lidl-ben, ami nekem kell és ~90e körül meglenne.
3 kérdés:
- Parkside 2 akkus fűnyíró lesz most. Ez vajon mennyit bír 2db 4Ah-s akkuval? 2 akkus fűkaszáról olvastam tesztet, arra ha jól emlékszem fél óra üzemidőt mondtak, azért az elég karcsú, remélem a fűnyíró jobban bírja. Egy kisebb Einhell is bír ennyit 1 akkuval és utána ott a pót.
- Kavicsos árokpart nyírásra melyik gép lehet alkalmasabb? Einhell késes [link] vagy Parkside damilos [link]. Tudom, egyik se, de a fűkaszát túlzásnak érzem arra a 20 méter árokpartra.
- Összességében Parkside vagy Einhell vagy más hasonló árfekvésű vonalon kéne elindulni? -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Van most ajánlott akkus fűnyíró? Lidl-ről mindig lemaradok. Pici a kert, a telek ~200m2, tippre fél óra alatt nyírható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest