Hirdetés
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Z.É.T.
őstag
válasz
soldi3r #7101 üzenetére
Szerintem te a kövér porcsinra gondolsz
azt én sehogy, ahol nem gyomlálom, ott hagyom takarónövénynek, aztán majd közvetlenül rá megy a szalma + trágya (mélymulcs).
Egyébként egészséges és finom is. (nagy mennyiségben hashajtó, arra figyelni kell)Amiről én írtam, az a madárkeserűfű, vagy porcsin keserűfű, ilyen:
-
hzsolee
őstag
válasz
soldi3r #6786 üzenetére
Hát lehet, hogy már kicsit öregecske is volt a gépem. Azért 9 év az 9 év... 2,7-el is próbáltam az 55-öt, de most, hogy volt ez a sok eső elég masszív lett a gaz.
Nekem mindkét 55 ilyesmi hám volt. A színe volt kicsit más. A műanyag lap volt sárga, meg a textil részek full feketék. A csat is kicsit más, de sz állítási lehetőségek ugyanazok.
Én spec meg vagyok vele elégedve. Főleg, hogy nem hezitáltam és megvettem pár hete. Azóta toltak rajta 17 ezret... -
hzsolee
őstag
válasz
soldi3r #6784 üzenetére
Hát jóval erősebb...1vs1,8 LE... A c26-2-es fejet használtam az 55-höz is 2,4-es szállal. A nagyobb, vagyis inkább a tömöttebb gazban elég kínlódás volt vele. A 120-as szintén ezzel a fejjel kapható, de vettem is ki belőle a gyári damilt és 2,7-est tettem bele. Nyél gázon nincs apelláta, viszi mint a ***rt
de nem kell, elég alacsonyabb fordulat is. Én nagyon meg vagyok elégedve. A fogyasztás is jó. Ahol eddig tankolnom kellett, az megvan egy tankból. Nagyobb a térfogat szerintem, de ugyebár nem kell annyit nyektetni a gépet, haladósabb a munka... Nekem ez az ugrás bőven elég. Sem árban, sem súlyban nem szeretem volna nagyobbat. Egy háromágú kés van még a csomagban, meg ez a fajta hám jár hozzá
Szerk: ja persze, hogy nem kell tankolni. Most nézem majdnem 2x akkora a tartály
-
Morris
Topikgazda
válasz
soldi3r #6139 üzenetére
Igen, csak a stiga 10kg-al nehezebb és +2 cm-el nagyobbat fog 100W-al kisebb motorerővel. (Persze lehet, hogy azonos a motorteljesítmény, csak más fordualtszámon tüntették fel, de a súly, amit a motornak mozgatni kell önjárás közben, az szerintem jóval több a stigánál és a +2 cm is terhelést jelent). Elképzelhető, hogy ez a való életben annyira nem vevődne érszre.
Nincs tapasztalatom egyikkel sem. Azt kell venni, amelyik szimpatikus. Adatok alapján én inkább a Husqvarnát venném. -
Morris
Topikgazda
válasz
soldi3r #6137 üzenetére
A Stiga sem bővelkedik motorerőben, de jó gépek azok is. Mondjuk az a 40kg-os súly elég nagy.
Szerintem az a lyukfúró annyit simán kibír. Mi tavaly vettünk sógorral meg volt kolegámmal együtt egy Hecht lapvibrátort. Már bőven visszahozta azt a pénzt, amit a bérlésért fizettünk volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Megjelent a OnePlus 13T
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Packeta
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Iqos cigaretta
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest