Hirdetés
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
superbayern
csendes tag
valamelyik nap rendeltem innen ezt az aksit a Panasonic HC-V700 kamerámhoz. Nagyon sokan írnak bíztató kommenteket az oldalra
és írtak emailt, hogy ma átadták a postának, és elvileg holnap már kézhez kapom
ingyenes szállítás.
http://www.batteryupgrade.hu/shopBrowser.php?assortmentProductId=33663832&shopGroupId=31517167#/assortmentProductId/33663832/shopGroupId/31517167
remélem minden oké lesz
-
superbayern
csendes tag
valaki hallott már erről az oldalról?
http://www.batteryupgrade.com/
innen szeretnék aksit venni, de nem merek egyelőre... mert telefonon nem lehet felvenni elük a kapcsolatot, csak emailben... aki tud erről a cégről valamit, írjon, mert nekem minél hamarabb kéne az aksi.. vagy ha valaki tud egy jó oldalt ahonnan tudok panasonic hc-v700-hoz venni aksit, írjon légyszi, legkésőbb 17-ig kéne az aksi!
köszönöm!
-
superbayern
csendes tag
valaki tudja hol tudok venni, vagy honnan tudok rendelni Panasonic HC-V700-hoz gyári aksit?? és mennyiért? illetve az utángyártott aksikat érdemes venni?? ha igen honnan? köszönöm. amúgy googleban nem találtam sokmindent :S
-
superbayern
csendes tag
még egy hülye kérdés.....
dehát féltem a kamerát..... szóval.. az nem árt a kamerának, ha tűző napon kb. 2 órát kamerázok?
-
superbayern
csendes tag
egy hülye kérdés.... nem árt az aksinak, ha mindig úgy töltöm fel, hogy nem merült le teljesen, hanem pl. van még hátra 20 perc?
-
superbayern
csendes tag
szerintem mindenképpen Samsung HMX-H300-at vegyél ha max 80-at szánsz rá! 67.000-ért megkapod a kamerát a maradék pénzből pedig veszel 16 gb-os kártyát, meg táskát hozzá. Azért ajánlom a H300-at, mert a belépő Full hd-s kamerák közt a legjobb és van benne 720p mód is... hasonló értékű kamerákban pedig nincsen... én is H300-at akartam venni.. de inkább egy 1080p-s panasonic hc-v700-at vettem.
-
superbayern
csendes tag
árt a kamerának, vagy az aksinak, ha az aksi "benne marad" a kamerában?
-
superbayern
csendes tag
Na végre már vettem memóriakártyát és sikerült letesztelnem a Panasonic HC-V700 kamerát
csodálatos felvételt készít!! Ettől jobbat még sehol sem láttam. a Samsung HMX-H300-hoz képest jelentős a különbség. Jól döntöttem, hogy megpótoltam és 138.000-ért megvettem.
Még ismerkedek a kamerával, mert még sok mindent nem tudok.teszt videókat sztem nem fogok feltölteni, mert nagyon sokáig tartana.
mindenkinek nagyon ajánlom ezt a kamerát, aki tud rá annyit szánni, és egy nagyon jó kamerát akar venni, az ne sajnálja rá a pénzt! -
superbayern
csendes tag
ha már itt jártatok, és irkáltatok, válaszolhattatok volna az én kérdésemre is...
meddig kell tölteni egy új kamera aksiját először?
-
superbayern
csendes tag
meddig kell egy új kamera aksiját tölteni először? de nincs lemerülve teljesen
[ Szerkesztve ]
-
superbayern
csendes tag
ma megkaptam a Panasonic HC-V700-at, de sajnos még nem tudtam tesztelni, mert az SDHC kártyát még nem kaptam meg hozzá
amúgy meglepő a kamera kis mérete
gondoltam, hogy kicsi, de hogy ennyire
-
superbayern
csendes tag
rendeltem egy ilyen kártyát:
http://www.edigital.hu/SDHC_memoriakartya/SanDisk_SDHC_kartya_16GB_Extreme_HD_Video_Class10-p56517.html
a leírásban azt írja, hogy becsült felvételi idő 4 óra. Vajon ha 1080p-ben veszek fel, akkoris 4 órát tudok felvenni?
-
superbayern
csendes tag
PANASONIC HC-V700-t néztem ki
-
superbayern
csendes tag
olyan kamera kell ami tényleg full hd videokat készít és nem interlaced videókat
-
superbayern
csendes tag
a Samsung HMX-H400 miben különbözik a H300-tól?
úgy nézki, hogy van több pénzem komolyabb kamerára.Mit ajánlanátok? úgy gondolom hajlandó lennék 130-ig elmenni.
-
superbayern
csendes tag
válasz
Chrystall #3559 üzenetére
köszönöm a segítségedet
rendeltem HMX-H300-at. akárhogy is nézem a másik 3-at amit írtam... sztem a H300 mindháromnál jobb
köszi mégegyszer.
még annyit szeretnék, hogy H300-hoz milyen memóriakártyát ajánlanál? nagy választék van... nekem annyi kéne, hogy 3 órát tudjak felvenni egyhuzamban a kártyára
-
superbayern
csendes tag
Sziasztok! gyors segítségetekre lenne szükségem.
Rendeltem egy boltban SAMSUNG HMX-H300-as kamerát, de ma hívtam őket és mondták, hogy kifutó típus, már nem tudnak olyat kapni.
Ajánlottak 3 fajta kamerát:
Samsung HMX-QF20 73.290 Ft
Panasonic HC-V100 72.490 Ft
SONY HDR-CX190 67.790 FtMelyiket érdemesebb megvenni? kinek van valamelyik közülük? milyen tapasztalataitok vannak?
Azért lenne szükségem gyors válaszokra, mert ha ma még visszaszólnék,hogy melyiket szeretném, akkor jövőhét szerdára meglesz
köszönöm! -
superbayern
csendes tag
Sziasztok! Kinéztem egy Samsung HMX-H300 kamerát és egy Sony HDR-CX190 kamerát Szerintetek melyiket érdemesebb? Vagy esetleg van jobb ajánlatotok?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- Futás, futópályák
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...