- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsyl
aktív tag
válasz
tibor123 #6188 üzenetére
Igen, ezért lett volna jó, ha mellé tudom tenni a másik kamera felvételét mert lett volna hasonlítási alap a hangot is illetően. Biztos lehet játszani hangterén manuálisan, csak kérdés ez élesben mennyire kivitelezhető. Gondolok itt arra, ha felvétel közben pld. sűrűn kell helyet változtatni. A nagy kamerámon a külső mikrofont azért nem szerettem sokszor, mert manuális módba állandóan foglalkozni kellett vele és pld. egy esküvőn ahol nagyon sok a helyváltás ( no meg a zenekarközelség) nem mindig van idő pontosan belőni. Vágásnál nagyon sok időt elvitt a korrigálás.Színpadi előadásnál persze más volt a helyzet, ott nem is volt vele semmi gondom.
No meg hangzásban azért nagyon sok különbség van az 5.1 vagy a sztereó felvételben. Külső mikit 5.1-be nem is igen láttam még.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Revolut
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív és Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 Is STM Get Closer Kit
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Sigma 18-35mm f/1.8 DC HSM Art (Nikon) + Sigma USB dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest