Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsefi
csendes tag
válasz asadasad22 #3744 üzenetére
nem, ahogy írtam, eddig egy sony mdr-ex71em volt, de az szerintem hasonló lehet a cx300-hoz hangzásban.
[ Szerkesztve ]
-
dzsefi
csendes tag
még január elején ígértem hogy jelzek ha megérkezett az Ultimate Ears super.fi 5pro.
Nagy nehezen sikerült megszerezni, az első csomag elveszett vagy el sem küldte az eladó, de 1 hónap után visszaadta a lóvét. Második körben új cégtől rendeltem, 4 napon belül ideért, ma csöngetett vele a postás
mivel még friss szerzemény, csak rövid próbálgatásra futotta: a föl köré tekerős zsinór elég szokatlan, kicsit nehézkes megoldásnak tűnik, bár meg kell hagyni hogy egyáltalán nem kényelmetlen. A hangminőség engem lenyűgözött, kipróbáltam több stílusú zenével is (red hot chili peppers, system of a down, korai öröm, zagar, J.S.Bach), a korábbi sony MDR-EX71-hez képest egészen meglepő, hogy mennyivel részletgazdagabb az egész - simán ki lehet hallani az egyes dobokat, a gitárok közti különbséget stb... és a szigetelése is jobbnak tűnik, mivel egy nagyságrenddel halkabban kellett hallgatnom a zenéket.
A sonyhoz képest sokkal kevésbé erős a basszus, aminem baj, mivel valahogy tisztább az összhatás - lehetséges, hogy abban is kiemelik, mint a CX300-nál?
amit az új füleshez adtak: egy fémdoboz, 5 pár "füldugó", egy nagy jack-csatlakozó, tisztító pálcika, repülőre vagy egyéb külső forráshoz való "zajcsökkentő" bigyó. És mindez feleannyiért, mint itthon egy shure SE310...Összességében elégedett vagyok, mert bár az ára is sokkal borsosabb az elterjedt fülesekénél, szerintem nagy minőségi ugrást jelent a super.fi 5 - pedig úgy gondoltam, a régi ex71 sem volt rossz.
-
dzsefi
csendes tag
válasz Neptunfű #3181 üzenetére
30 gigás iPod videoval (5.G), illetve laptop/pc hangkártyájára dugva.
sőt, most jut eszembe, hogy adnak hozzá nagy jacket is, úgyhogy gitárerősítőre kötve tudom kontrollra használni - bár valószínűleg minőségileg nem sok értelme van.
majd kipróbálom, ha nem raboltak ki az ebayen és megjött a cumó -
dzsefi
csendes tag
no jelentem beleugrottam, szállítással együtt 79,90 (27e HUF) font volt a végösszeg. valamiért GBP-ban számolta, és nem tudtam dollárra állítani, pedig azzal kb egy ezressel olcsóbb lett volna, a font drága...
azért remélem nem szívóznak a vámolással -
dzsefi
csendes tag
annyira azért nem vagyok figyelmetlen hogy elnézzem
GBP-re ötvenvalahány jön ki, pillanat és linkelem...
szerk: [link]
[ Szerkesztve ]
-
dzsefi
csendes tag
köszönöm a válaszokat, miközben a neten keresgéltem én is hasonló döntésre jutottam, a shure lehet hogy mégsem lenne olyan jó választás, azért a 43 ezer forint túlságosan húzós lenne, és annyira nem dicsérik sehol sem.
viszont: eBayen találtam UE super.fi 5 prót 110 dollárért, postaköltséggel együtt is kijön 25-26 ezerből, és a shure-nál lényegesen "elitebb" (minőségibb?) kategória kis túlzással fele áron. Eredeti fogy.ára 250 pénz, Amazon.com 140ért adja, persze magyar szállítás nélükl, úgyhogy a 110es ár szerintem még hihető, nem kell a hamisítástól tartani. persze ki tudja, de a hapi 2002 óta árul, 99.3% pozitív értékeléssel.
az, hogy kicsit több a mélyhang, engem nem zavar, a sony ex71-et is szeretem. az tetszik hogy a q-jayshez és hasonlókhoz méltóan, ebben is két driver van, adnak hozzá egy rakat extrát, és rosszat nemigen hallottam róla. mondjuk az igaz, hogy úgy néz ki mint két fehér bébirépa (bár nem feltűnöbb mint egy sima earbud szerintem, max a kisebb méretű in-earekhez képest néz ki böhömnek)[ Szerkesztve ]
-
dzsefi
csendes tag
válasz Neptunfű #3147 üzenetére
no ez engem is érdekelne, pont hasonló merényleten gondolkozom a bankszámlám ellen... eddig egy Sony EX71SL-em volt (van), de mivel szegény már másfél éves, kezd egyre leharcoltabb lenni, és gondoltam feljebb lépnék egy szintet.
tehát, neptunfűt ismételve, valaki tudna mesélni a shure se110-210-ről? esetleg a JAYS d-Jays is játszhat, az iLounge.com-on jókat írtak róla. bár visszatart hogy nem a legismertebb név a placcon...
egyébként honnan érdemes rendelni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Path of Exile 2
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok