Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
Én Biztos forrásból tudom, hogy mindig a hosszabb a jobb !
(nemcsak a volt menyasszonyom mondta, másokis )Egyébként fordítva bedugva is sztereo marad a sztereo (invertált bekötés, az más tészta).
Bameg, ha csinálsz a két hangfalközöttállva egy hátraarcot akkor szétesik a sztereo ????
nanemánna !!Xabi ! én is mindig a jobboldalamon fekve hallgatom éjszakánként a Pink Floyd-ot, mert különben xart álmodnék, attólfélek !!
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Előszőr is megszegted a moratóriumot.
Most is Moby-t (elektro) hallgatok, és tele van jobbról balra úsztatással, miközben a háttérből halk szinti kiséri, az elektromos zongora balról jön. Az egésznek, ha mesterséges is nagyon nagy tere van, ami néhol visszhangos, ahogy megálmodták. Szintetizált zenén is igen bonyolult teret tudnak varázsolni. Én még a zúzós zenékhez is ajánlanám a jobb minőséget, mert egy torziós gitár is nagyot tud szólni.
Azért vettem TD-t, mert valaki azt mondta akkoriban, hogy a XR120-ban egyáltalán nincs mély.
Ha hallottál már HD zenét akkor tud, hogy miben különbözik, egy MP3-tól. A cikk, még csak körvonalazódik, Én videót is akarok készíteni a szeptikusoknak, és a sok formátum bemutatása miatt lassan megy. A legnagyobb baj, hogy a szerkesztő párezer karakterre van korlátozva. Így lehet hogy több részes lesz, de az még jobban megbonyolítja. Lehet, hogy nem is itt adom ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest