- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ibituba
aktív tag
csak hogy ne legyen nagyon off. ha egy dac-t összekötöm számítógéppel akkor milyen lejátszót ajánlanátok? lehetőleg free
-
Dorian
félisten
válasz Ibituba #8404 üzenetére
Ne felejtsd el jól beállítani:
(playback/ Replay gaine: none)
advanced/ playback/ full file buffering: minél nagyobb érték, lehetőleg egy komplett szám beleférjen méretileg
output/ buffer length: minél kisebb érték, amíg nem pattog a lejátszás
A telepítési mappa/ components-be letölteni, bemásolni xp esetén asio, 7-es esetén asio vagy wasapi dll-t. Utána az output/ device-nél kiválasztani a lejászáshoz valamelyiket a megfelelő kimenettel, így kikerülhető hogy a windows mixer belenyúljon.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Ibituba
aktív tag
Más. Véleményetek szerint egy usb-s tápellátású akármit legyen az hangkártya vagy bármi érdemes megtámogatni dc adapterrel ha van rá csatlakozási lehetőség? számít ez valamit?
-
Bodz
nagyúr
Súlyos placebo áldozata lettem. Találtam bass heavy usb kábelt... Gondolom azért lehet, mert vastagabb a többinél és ebből az agyam valahogy több mélyet rakott össze...
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
-
titán
-
baluka26
nagyúr
-
baluka26
nagyúr
Épp most rendelték meg a Lengyelek a Bifrostomat a Schiit-től
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
padika11
tag
Sziasztok!
Erről van valakinek tapasztalata? A közeljövőben szeretnék egy usb-s hangkártyát venni. Kb annyi pénzem van rá, mint amennyibe kerül (25-30e). Esetleg tudnátok nekem mást is ajánlani ebben az árkategóriában? A válaszokat előre is köszönöm!Art is the affirmation of life. - Alfred Stieglitz
-
dudika10
veterán
válasz padika11 #8430 üzenetére
Elég sok tapasztalatom van vele szerintem.
Le is írtam már ide is, máshova is, ha ügyesen keresgélsz megtalálod és az alternatívákat is megtalálod, mivel azokkal hasonlítottam össze.
Kategóriájában szerintem igen jó.
Tervezgetem már egy ideje, hogy komolyabbra cseréljem, de még nem tartok ott.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
slfln
senior tag
Eladó a Streamer II+-om, hátha érdekel valakit.
SOAD19: Eladok mindent, az erősítőm ma ment el. Kezdem az egészet elölről.
Igen, szeretnék keríteni egy USB-s Benchmark DAC1-et valahonnan felfogható áron.
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
Itt írják, hogy a DAC1-ben lévő óra azért nem tökéletes. Ha igazán jó hangot akarsz, szerintem óratuningold meg. Az MSII+ is aszinkron, azzal is el lehetne ezt játszani. A Depner Audionál kapsz jó órát.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
slfln
senior tag
válasz bkercso #8439 üzenetére
Köszi, még nem alapítottam meg a 'Gány és Társai Kft.'-t és valószínűleg nem is fogom. Örülök, ha egy szöget be tudok ütni egyenesen, nemhogy óratuningolni egy DAC-ot.
Nem tudom ezek az emberek mivel tudnak többet, mint Kevin Halverson, vagy a mérnökök a Benchmarknál, de ezekben azon kívül, hogy: 'nyúljunk bele mindenbe, mert a gyári csak szar lehet és én vagyok az okosabb' más rációt nem látok.Nem értem miért lenne szar a DAC1 órája. Nwavguy mérésein a Prism Sound dScope Series III mérési határait túlszárnyalta - pozitív értelemben. Ha jobb mint egy 10000$-os műszer mérési határa, akkor azon nincs mit cigánykodni.
A DAC-ot nem azért akarom eladni, mert bármi bajom van vele. Egyszerűen csak el akarok adni mindent és új lappal indulni, ahogy írtam is.
[ Szerkesztve ]
-
bkercso
nagyúr
Én már sok fáziszajmérési eredményt láttam, és hidd el, hogy ha egy jó óra ára összemérhető egy jó DAC árával, akkor a tuningnak lehet létjogosultsága. Hogy hallható-e, azt nem tudom, többek szerint igen. Én még egyelőre most próbálok jó órát/kapcsolást keríteni valahonnan...
De értem a célt.
[ Szerkesztve ]
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
baluka26
nagyúr
válasz bajnokpityu #8443 üzenetére
Ezzel egy eléggé rossz emléket ébresztettél bennem....
Csak annyit mondok, hogy ha a barátnő fürdik nem jó biznisz, ha a forró a helyzet, mert alig lehet megúszniThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz baluka26 #8441 üzenetére
huh.ez NAGYON marketingszagú volt.ezt igy,h nem érdemes semmin tuningolni,hát khmmm, sem tapasztalatom,sem logikám nem támasztja alá.
de persze,ha megteheted, vegyél sokkal többért olyan hangot,amit OKOS tuninggal olcsóbban megkapod.
nem akarom mindenáron ajánlgatni, mert nem csinál mindenből aranyat,de pl Hivox az erősitő tuningot nagyon korrektül csinálja: nem vállal el akármit. átvizsgálás után ha úgy látja, nem éri meg,vagy két esélyes a végeredmény, visszakapod ,és nem fizetsz. ha nekiáll, otthon saját lakásodban eldöntheted utólag,h elegendően nagy-e a változás,és csak akkor fizetsz,ha igen.
és nem gondolom,h mindent érdemes tuningolni,de van,amit nagyon.30ért vett rotira ráköltöttem még 16ot,és kaptam egy minimum 180rugós hangot.
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
baluka26
nagyúr
válasz bajnokpityu #8446 üzenetére
Nekembe eszembe sem jutna belenyulkálni. El is mondom miért: én nem értek hozzá, másban eg nem bízom. Mondjuk kb mindennel így vagyok, nem szeretek moddolni, egyetlen tárgy amit moddoltam, az a HD555 volt életemben
De ha már olcsón jó hang, akkor díájváj.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
slfln
senior tag
válasz bajnokpityu #8446 üzenetére
Nekem már az opamp cserélgetésitek is hajmeresztőnek tűnik, mindenfajta hozzáértés és a topológia változtatása nélkül.
Azt, hogy szubjektívan mit értesz jobbnak, örömmel megnézném egy műszerrel is. (Tudom, most az jön, hogy a mérés nem számít, mert nem a DAC-ot, erősítőt kell hallgatni, hanem a zenét stb. - ez a szubjektív oldal).
Meg az ehhez hasonló übertuningokról ne is beszéljünk. Cseréljünk kondit meg, biztosítékot, meg burkoljuk be juhszőrrel a kábeleket, és kenjük be csukamájolajjal, meg rakjunk bele minél több pozdorját, mert attól természetes hangja lesz.
A kapott eredmény valószínűleg egy valag (jobb esetben ultrahang körüli) torzítás (ringing stb.) lenne a műszeren, amit a füled másnak hall... és örülsz, hogy 'más', mert az mindjárt jobb. Valójában nem jobb. Rosszabb.
A Hivox mér egyáltalán valamit, vagy csak annyit csinál, hogy kiveszi a tökéletesen működő 1$-os alkatrészt és beleteszi a 10$-osat, amitől várni lehet a csodát?Persze, hogy azt fogod mondani, hogy jobb. Egyszerű pszichológia. Valójában meg egy vakteszten a 300$-os DAC-ot senki nem tudná megkülönböztetni egy 2500$-ostól. Azért raktam az alsó limitet ennyire, hogy az egyértelműen 'rosszakat' kivegyük a sorból.
Szóval igen ott állsz pár nappal/ héttel azután, hogy hallottad a rendszeredet a régi -új cuccod felett. Tele vagy elvárással és a 0 zenei emlékezeteddel, ami ennyi idő után maradt... És tadamm. A varázslat működik, mert bekövetkezik amit akartál. /Az agyad átvert/. Igen, jobbnak hallod, mert a pénz, amit beleöltél indokolja, hogy jobb legyen. Innentől pedig meg is vagy véve, nyitod a pénztárcát.
Üdv a kész átverés showban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest