- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz Ibituba #8500 üzenetére
Az egyetlen "nem" csak amiatt van, hogy bkercso-t hajtottam, hogy hajrá csinálja a DAC-ját, erre a finish-ben vennék egy másikat, ez elég genyó húzás lenne.
Szóval egyelőre várok, aztán lehet spórolok magamnak egy kis pénzt, ha inkább a DIY vonalat pártolom.
Amúgy meg contaxg ellen sem akarok menni, az a 60k-s ajánlat a honlapján nagyon baráti. Ha HRT mellett döntök, akkor úgyis tőle veszem.
[ Szerkesztve ]
-
Ibituba
aktív tag
válasz imibogyo #8503 üzenetére
oké és nem is rábeszélni akarlak. öszintén megmondom inkább a hazai árak zavarnak ami miatt ajánlottam ebay-t. és akkor még pl a zero-rol nem is beszéltünk amit kínába 20ból összeraknak itthon megy 48. tudom szállítás,vám,áfa.. de még akkor is bőven megérné kintről hozatni. bár én mindig tartózkodom ilyenektől . lehet csak egy hülye fóbia
-
Ibituba
aktív tag
válasz dudika10 #8504 üzenetére
hol 36 plusz áfa? a linkeden 60 volt az ára
dudika10 akkor bocs. amúgy ha már diy dac érdekel akkor hogy tervezed. építed vagy építteted? én nagy lendülettel voltam kb 1 hete hogy majd én csinálok de aztán elég volt 3nap utána olvasás és le is tettem róla. nem fekszek nekem ez a pálya.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz Ibituba #8505 üzenetére
Azt a 20-at is mutasd már.
Amit én találok az 120 dollár ami jelenleg 25.000 forint. És erre jön rá a 45dollár szállítási díj.
Ez így már 35k. És még nem fizettünk se vámot se áfát.Vagy én vagyok a béna és nem találom a jó árakat, vagy az árképzésed valahol hibádzik.
(#8508) baluka26: a 45 USD-s szállítással még 160-as USD-nél is 26.000HUF. Az még mindig sokkal több mint 20k. De a 160-as USD nem igazán reális mostanság...
És áfát meg vámot még mindig nem fizettél, ergó lopsz.[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
guppy
őstag
válasz bajnokpityu #8494 üzenetére
Grat, és szól már ?, vagy még nincs hozzá trafód ?
Egy pár képet feldobhatnál majd róla
-
Ibituba
aktív tag
válasz bigmasterg #8511 üzenetére
köszi valóban eltévesztettem ezt már dudika is jelezte.
-
-
bajnokpityu
félisten
ha meg atom ár értékűt akarsz, kiskinai. ebben az esetben van némi munkád vele, ráadásul csak opampos.
biztos van egyéb jo is,de ezeket jo tapasztalataim alapján ajánlom
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
Dorian
félisten
Kíváncsi lennék, a Zero-t használja-e valaki számtógépről direktben koax bemenetről. Ugyanis a laptop+USB kábel+Suricata+koax úgy agyon veri a H/K 755HDCD-t koaxról, hogy nem tudom, a CD-m ilyen gagyi, vagy a Suricata tesz hozzá ennyit. (Semmi tapasztalatom CD lejátszók terén, de ahogy tudom, nem egy alap kategóriás lejátszó)
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Dorian
félisten
válasz bajnokpityu #8521 üzenetére
Így már értem. Ha jól tudom a CD-m megjelenéskori listaára volt 130, és ha minden igaz 60-ra ment le kifutáskor.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
bkercso
nagyúr
válasz bajnokpityu #8519 üzenetére
A DAC chipekben is vannak opampok.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
contaxg
veterán
Ismerve Szabó "Hivox" Zoli igényességét és szakmai tudását, egészen biztos vagyok benne, hogy a Szurikáta egy roppant jó készülék!!
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
imibogyo
veterán
válasz bajnokpityu #8518 üzenetére
bocsi, de ki az a Pisti? Sajnos nem tudom.
Egyelőre ha DIY, akkor bkercso-é érdekelne nagyon. De ha jól tudom ő nem Pisti.Amúgy köszi a tanácsokat.
Néztem kinait is, de abból csak a Zero tetszett úgy nagyon, meg az Aune. De ezekről nem tudok sokat, csak ilyen elejtett információ morzsákat.Elfelejtettem Devast-al felvenni a kapcsolatot neki van, vagy volt egy Aune-ja.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz imibogyo #8525 üzenetére
Ha kevés a pénzed miért nem keresel egy használt HRT-t? A sok kínai filléres bóvli és soha senki által nem hallott, (hiszen el sem készült) DIY-nak nevezett, (de mivel valaki azt pénzért fogja készíteni, nem az ) csodák között, hosszútávú, de legfőképpen értékálló megoldást nem kapsz a pénzedért.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
imibogyo
veterán
válasz contaxg #8526 üzenetére
Nem is az, hogy kevés-e a pénzem vagy sem? Csak az, hogy miért fizessek ki 80k-t ha "közel olyan jó" megoldást kapok 30k-ért. Csupán ennyi a dilemmám.
Amúgy emelkedett a keretem 40k-ról 60k-ra, mivel bizonyos dolgokat én megcsináltam a lakáson, nem kell mestert fizetnem.
Tehát jöhet egy HRT is, de csak ha tényleg megéri a többletet. Továbbra is egy Superlux 660-hoz és egy Presenter-hez lesz a DAC (most már biztos a fejes is).
Amúgy nagy a különbség a Music Streamer 2 és a Streamer 2+ között?
Mert azt látom, hogy árban igen. -
contaxg
veterán
válasz imibogyo #8527 üzenetére
Sajnos nem ismerem a Presenter erősítőt, így nem tudom hogy mennyire passzol bármelyik HRT-hez. De fiziknél szerintem van mindhárom!
Ezekkel az olcsó USB DAC-okkal az a gáz, hogy az USB bemenetüket nem lehet filléres alapon jól megépíteni. Általában mindenki egy kiforrott, kész OEM megoldást használ vagy egy sajátot fejleszt, de az utóbbihoz komoly szoftveres háttér kell Ezért szoktak inkább OEM-et venni a gyártók.
Az MSII+ ha rendes USA áron kerülne be 350dollár +Áfa (kb 90-95eFt) lenne. Na annyiért tuti, hogy kiveri itthon a biztosítékot, ezért inkább lemondtam tulajdonképpen a haszonról. Szóval annyiért, az qra nem drága. Ha teheted, vedd az MSII+-t!
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
válasz contaxg #8528 üzenetére
De fiziknél szerintem van mindhárom!
Mármint miből van nála három?Kipróbáltam nála a HRT MS 2+-t, ami egy Presenter-en keresztül hajtotta meg a Superlux 668B-t és a 660-at. De másik HRT-t nem láttam ott, csak bkercso DAC-AMP kombóját, már ami a téma szempontjából releváns.
Azt is kipróbáltam, de 10 perc után nem mernék véleményt formálni. Így is nagyon kijött, hogy ennyi idő alatt nehéz komoly "tapasztalatot" összeszedni még egy-két termékről is, nem hogy többről.
A kérdésem nem is az volt teljesen, hogy passzol-e a HRT a Presenter-hez? Amúgy szerintem nagyon is (mások szerint is, akik ott kipróbálták).
A kérdésem az volt hogy az MS2 és az MS2+ között mi a különbség. Mert papíron nem látom. Ugyanúgy 24/192, egyiknél sincs külső táp. Egyedül ha jól olvasom, talán a chip a különböző, de nem tudom, hogy ez mennyit jelent.
Hallotta már valaki mind a kettőt?
SZERK: az MS2+ megfontolás alatt....
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz imibogyo #8529 üzenetére
Örülük, hogy jó páros a Presenterrel az MSII+
A HRT egyenőre nem jött még ki 192/24-es cuccal, de gondolom ami késik, nem múlik. Az MSII+ testesebb, dögösebb hangú és dinamikusabb. Ha már eleve testes, mélyekben gazdag rendszere van valakinek, ott az MSII is igen jó eredménnyel használható. (Lásd Heed tulajdonosok)A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
csoller
csendes tag
sziasztok,
szerintetek mi a korrekt ára egy használt ca dacmagicnak?
-
bajnokpityu
félisten
válasz bajnokpityu #8533 üzenetére
nem "csak" bkercso dac készülékei vannak. teknikailag simán partiban van Pisti által készitett dac a legkomolyabb dacokkal,azokhoz képest töredékáron.Hivoxot nemrég elismerted,ő legalább hallotta."jó ez a dac" volt a vélemény.
eladó topping dac
-
bkercso
nagyúr
Olcsóbb és jobb lett az Eta200, csak hogy meghozzam a kedveteket.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
contaxg
veterán
válasz bajnokpityu #8533 üzenetére
.ez nem a világ vége...az 2012-ben lesz
-
dudika10
veterán
-
bigmasterg
addikt
Minden annyit ér, amennyit valaki hajlandó adni érte.
De baluka26 jó darabig hirdetett egy CA DM-et, és nem annyira régen (pár hete?) sikerült eladnia. Majd biztosan megírja, hogy mennyi volt, az annyi.
Szerintem 40ért viszonylag hamar el lehetne adni, 50hez kell egy kis szerencse, vagy türelem. De ha valaki pont keres egyet, akkor akár kicsit drágábban is, de ez tényleg szerencse kérdése.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- 2 éves irodai PC netezésre, filmezésre
- Asus E406M 13.3 Intel proci/SSD/ Szép állapot /Full hd/WebCam/ Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Toshiba Satellite laptop i5/16 GB RAM/Új 500 GB SSD
- Lenovo LOQ 15,6, RYZEN 5 8645HS, RTX 4060, 16GB, 512SSD, 144HZ, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest