- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Egy Fujitsu Lifebook AH544/G32 nevű laptopot használok nyár óta, és meg vagyok vele elégedve szinte mindenbe, kivéve a touchpadot. Még egyetemre járok, és a vonaton hazafelé is be szoktam kapcsolni, legtöbbször filmet nézni. Azt vettem észre, hogy sokszor meghülyül (nincs jobb leírás rá) a touchpad, nem akar rendesen menni, bal kattintást csak erősen nyomva veszi be (koppintva nem), illetve a görgetés se megy. Ha a feladatkezelővel a SynTPEnh.exe-t leállítottam, akkor jobb lett, de ilyenkor semmi extra fuknció nem működik. Gondoltam frissítem a drivert, találtam is sokkal újabbat (18.1.22.4 verzió) amivel jól működik, de most meg nincs jobb gombom a touchpad-en. Néztem az egér beállításainál, de nem jöttem rá mit kellene beállítani. Valaki tud valamit javasolni? Másik driver kellene? A frissített drivert a fujitsu weblapjáról töltöttem, az eredeti ami meg szórakozott, azt a géphez kapott dvd-ről tettem fel. Ja mindez Windows7 64 biten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Nők, nőügyek (18+)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay
- Milyen videókártyát?
- Széthullott az Amazon és a Stellantis autós szoftverüzlete
- További aktív témák...
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LAPTOP-TABLET! Microsoft Surface Pro 4, i5-6300U, 4GB/128GB, 2736x1824/IPS, TOUCH, garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest