Hirdetés
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- E-book olvasók
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
MrKentsfield
üzenetére
Én beismerem,netfüggö vagyok...a szabad óráimat a gép elött töltöm,naponta 5 órát biztosan...persze próbálom az idömet úgy beosztani,hogy mindent el tudjak intézni...albérletben lakom és amikor hazajövök,az elsö a powergomb...
Emléxem régen nem érdekelt a net...inkább játszottam mint egy hülyegyerek...egyik barátom azt mondta,hogy figyeld meg bazmeg,ha megismered a netet,jobban leköt majd mint a game...akkor csak röhögtem rajta...késöbb egyre inkább kiváncsivá tett,hogy mégis milyen lehet a világháló...elöfizettem egy mobil internetre (akkoriban csak ez volt elérhetö)...átestem én is kezdök szerencsétlenkedésén és kialakult egy megszokott életritmus...függö lettem...ma már szélessávú kapcsolaton nyomom és egyáltalán nem érzek büntudatot...és tudjátok miért?...lehet úgy élni,hogy az embernek jusson ideje mellette még egy jó kiadós hancurra is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Packeta
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest