Aktív témák
-
törölt tag
Mivel párhuzamosan fut egy FTP kérdések és válaszok című topic, ami ráadásul látogatottabb is, ezt bezártam.
-
Darklovers
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám lenne ,hogy befizettem egy ftp-re,de amikor csatlakozni próbálok rá TC-vel vagy flashfxp-vel egyszerűen nem megy fel rá,TC megál az alkönyvtárak betöltésénél,a flashfxp meg abszolute nem akar csatlakozni rá.
Próbáltam tűzfal nélkül ugyan az a jelenség,raktam új rendszert 2szer is xp-ről win7-re ugyan az aztán vissza xp-re még mindig nem tölti be a könyvtárakat.Természetesen passzív mód be van kapcsolva.
Ha ugyan erre az ftp-re akarok csatlakozni a netstickemel azzal egyből felmegy.
Sajnos nem találtam sehol a neten használható utasításokat segítséget ezért gondoltam talán innen tud valaki segíteni.Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv -
zs0lt1k6
csendes tag
Sziasztok!
Végre sikerült beállítanom a Win2003 szerverre a diginetet (PPPoE). Web szerver, ftp szerver megy, de nem tudok sem kliensről, sem a szerverről ftp kapcsolatot létrehozni másik külső(!!!) ftphez: kapcsolathívási hibát ír úgy 30 sec semmittevés után. A NAT-ban a diginetes kapcsolathoz van beállítva az egyszerű tűzfal, de ha be van kapcsolva ha nincs akkor sem megy (a webszervert meg nem nagyon érdekli, hogy a tűzfal be van-e kapcsolva vagy nincs mindenféleképpen megy).
Amíg nem sikerült beállítanom a diginetet, addig routerről ment a net és semmi gond nem volt az ftp-vel.
Valami nem stimmel itt
Előre is köszi a segítséget
zsozso
-
netboy
senior tag
Error receiving file d:\shared\html\2008.11.07.zip, aborting (93.6 kB/sec - 40922582 Bytes, error decompressing data stream
mi lehet ennek az oka?
mindig elakad ennél a byte-nál -
netboy
senior tag
Szerintetek mi lehet a baj, ha helyi hálón kapcsolódok a serverhez amin server-u softvare fut és 1500kbyte-nál nem tudok többel másolni?
-
netboy
senior tag
Másnéven mi kell ahhoz, hogy router mögűl is működhessen úgy egy ftp mint pl a ftp://ftp.dlink.hu/
-
netboy
senior tag
Egy kis help-re lenen szügségem!
Nost van a gépemen egy u-server.
20-21-es port nyitva van de a windows xp tűzfala nem elég inteligens így sajnos pőassiv mod nem nagyon megy. Vagy a router miatt nem akar menni?
Mi lehet a megoldás? -
tread777
tag
UP!
-
tread777
tag
Sziasztok, látom elég offos a topic, de remélem valaki idenéz.
XP és Vista között szeretnék fileokat mozgatni total commander segítségével. Kapcsolat látszólag van, Vista látja az XP-s gépet és fordítva. De amikor elkezdenék másolni akkor már a másolás elején hibával megáll miszerint nem sikerült létrehozni az adott file-t vagy mappát, illetve érvénytelen útvonalat adtam meg :S (vagy valami hasonló, most melóhelyen vagyok, de kb ezt írja)
Valakinek valami ötlet? :S -
K.Gergely
csendes tag
Helló!
Segítsetek légyszi!
Ha belső hálózatról csatlakozok az FTP szerveremre akkor minden rendben, de ha netről akkor bejelentkezik, de nem tudja megjeleníteni a könyvtár tartalmát.
heeeeeelp...
-
picsu
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés.
Wincommanderrel FTP-zem. Azonban van egy könyvtáram ahol több mint 2000 állomény van.
Minden FTP-s progim csak ezt a 2000 file-t mutatja pedig ennél sokkal több van a könyvtár alatt amiket el kellene érnem.
Valakinek ötlet miért nem látom a többit?
Üdv.P
-
fbotko
csendes tag
Sziasztok van egy olyan problémám, hogy mikor létrehozom a kapcsolatot az ftp serverem és egy másik gép között és másolok vmit akkor egy idő után megszakad a kapcsolat. Miért vajon? Mondjuk Dinamikus ipm van?
-
dany27
őstag
megkérdeztem és ez a jelszó!!
őt be engedi engem meg nem!!!
Nem jáhatott le mert most fizetett elő erre a web tárhelyre!! -
dany27
őstag
hello
Total commanderal próbálok csatlakozni egy web tárhelynek az ftpjére de ezt írja ki: authentication failed, sorry!! FXPvel is ua!! de miért másnak sikerül belépnie nekem meg nem?? ez egy fizetős tárnak az ftp-je bekéne üzemelnem rajta egy php alpaú cuccost de enélkül nem tom!!
előre is köszi!! -
foRAVEr
csendes tag
De itt nem masolja fel, hibas lesz a file, vagyis hianyzik a vege. Minden egyes file masolas utan megszakad a kapcsolat
-
foRAVEr
csendes tag
A gondom az lenne, hogy FTP kapcsolatot letesitek (TCMDben es flashfxpben is). Elkezdek masolni fel fileokat. es az elsonel egybol megszakad. Kiirja h kapcsolat megkszakadt. Minden egyes filenal ezt csinalnja, minden szerveren. Es meg azt a filet se masolja fel, csak kb 98%ig. Ezt kb egy honapja csinalja. Azota volt egy alaplap csere is, szal nem valoszinu, hogy integralt halokari gond lenne. A net se valoszinu h szar, mert kolinet, MAC addressre kiosztva, masoknal mukodik normalisan, beirtam az o MAC addressuket kikaptam az ip-t ugy is szar lett. kabelt kicsereltem, haver ajzataba dugtam magam, akinel mukodik normalisan. ott is szar volt. Virust kerestem, nem talalt. Windows tuzfal nem megy.
-
foRAVEr
csendes tag
Senki ötlet?
-
foRAVEr
csendes tag
Sziasztok!
A gondom az lenne, hogy FTP kapcsolatot letesitek (TCMDben es flashfxpben is). Elkezdek masolni fel fileokat. es az elsonel egybol megszakad. Kiirja h kapcsolat megkszakadt. Minden egyes filenal ezt csinalnja, minden szerveren. Es meg azt a filet se masolja fel, csak kb 98%ig. Ezt kb egy honapja csinalja. Azota volt egy alaplap csere is, szal nem valoszinu, hogy integralt halokari gond lenne. A net se valoszinu h szar, mert kolinet, MAC addressre kiosztva, masoknal mukodik normalisan, beirtam az o MAC addressuket kikaptam az ip-t ugy is szar lett. kabelt kicsereltem, haver ajzataba dugtam magam, akinel mukodik normalisan. ott is szar volt. Virust kerestem, nem talalt. Windows tuzfal nem megy. -
Pá
addikt
Nem kell kikapcsolni a tűzfalat, most már megy rendesen, fel is pakoltam a mai adag képet.
Ha érdekel: Bővebben: link Amúgy semmi extra, személyes képek, csak idegesítő az összes havernak egyesével msnen átnyomogatni a képeket egyszerűbb adni egy linket. -
Pá
addikt
Megcsináltam mindent amit írtál, de semmi, ide ftp://store.netacademia.net/MSHU/
is ugyanúgy kapcsolathívási hibát jelzett. Za nem kérdez semmit.
DE, biztos, hogy a Za-al van gond, eddig hülye voltam és csak a tűzfal részét kapcsoltam le, most kilőttem a program controlt is és voila megy mint a karikacsapás.
Szóval most megpróbálok rájönni, hogy mit kéne beállítani, hogy a tűzfalat se kelljen leszedjem de az ftp is menjen.
Az a baj, hogy az alap zonealarm van fent, nem a pro így nincs annyi lehetőségem állítgatni. -
neduddki
nagyúr
HI!
Akkor nezzuk:
za fut
trusted zona: a ns-ek
Generic host process a trsutba es a mindenfele...
az osszes szerver mukodes tiltva
egyebek mind kedijelen /kiveve bongeszok.../
hallozatnal tcpip beixelve
/dccp, vagy fix???/
1winszuzfal kizszelve..
elinditotd a tc es be probalsz vhova jelenkezni ftp-n /barhova/ pl. ide ftp://store.netacademia.net/MSHU/
rakerdez a za????
udv
neduddki
mod: bongeszo cimsoraba irod be hogy ftp.kep.tar.hu akkor mit csinal???
[Szerkesztve] -
Pá
addikt
Amúgy webes felületen megy a képfeltöltés, tegnap is felszenvedtem 250+ képet, de iszonyat idegörlő 3asával.
És van hátra még minimum 300 db...
Ezért kéne az ftp. -
Pá
addikt
Proxykhoz nem értek, ittohnról próbálkozom.
Tuti valami alap kis bizbasz beállítás, csak nem értek hozzá.
Na szóval leírom mi a helyzet itten hátha segít:
WinXP SP2
Van Zonealarm tűzfalam, ha kilövöm sem segít, de amúgy jó fiú, eddig semmivel sem volt baja, dc is megy mellette aktívban.
Chelloval próbálkozom, sima hálókártya, semmi router vagy ilyemsmi.
Van egy másik hálókártya is(az alaplapi) de az jelenleg le van tiltva szal nem oszt nem szoroz, néha oldom csak fel ha a notebookról akarok fileokat másolgatni).
Eddig semmivel sem volt gond netügyileg. -
Pá
addikt
Total Commander 6.50-tel szeretnék feltölteni képeket a kep.tar.hu-ra, de nem megy.
Mindent beállítottam a leírt módon, passzív módban vagyok, és mindig ''kapcsolathívási hibát'' kapok eredményül ha megpóbálok fellépni.
WinXP SP2, Zonealarm, Nod32, megpróbáltam lelőtt tűzfallal is, nem segített. -
TéKrys
senior tag
A problémám a következő: Total Commanderrel nem tudok file-okat másolni ftp-n keresztül. A gépen win98SE van. Meg NA2005. A total commander elvileg csatlakozik az ftp szerverhez (amúgy ez az ftp.tvn.hu lenne), de már ekkor hibát jelez: ''425 Could not open data connection to port 1387: Connection refused
'' és nem engedi a file-okat másolni. Ja amúgy 6.01-s a Total. Úgy is próbáltam már a másolást hogy kikapcsoltam a vírusírtót. Tűzfal tudtommal nincs a gépen. Max amennyit a NA2005 ad.
Előre is köszi a segítséget. -
Papesz01
tag
Hála X-Com-nak megoldott a problémám
-
Papesz01
tag
Valaki segitsen!!!
-
Papesz01
tag
Sziasztok!! Az lenne a problémém, hogy miota felraktam a win 2003-ra az sp1-t (ami olyan mint xp-n az sp2) azóta nem tudok fellépni egy ftp-re se a lista betöltésénél megáll, a tüzfalnál kivételekhez beraktam a total commandert, de nem megy, ha kikapcsolom a tüzfalat akkor viszont jo, valaki tudna segiteni, hogy mit csináljak, ugyhogy a tüzfal be van kapcsolva!!!
-
lesaux
veterán
Kell tudnod az FTP-címet (pl. ftp.invitel.hu, de nem tudom fejből, a szerződésen valószínűleg rajta van), a felhasználónevedet és a jelszavadat. A Windows Commanderben felül ráböksz az FTP feliratra, Új kapcsolat, adsz egy nevet a kapcsolatnak, ez tetszőleges, lejjebb pedig kitöltöd az ismert adatokkal.
-
csibor
addikt
Szeretnék képeket feltölteni az Invitel tároló helyére de nem tudom hogyan kell.A gépen XP sp2,Total Commander 6.5 van.Mit kell beálitani hogy tudjak ftp-vel feltölteni?
-
djyuri
őstag
nekem is hasonló a problémán,de nekem fordítva. Nekem itthonról úgy meg,hogy nem írok be jelszó helyére semmit és a cím is csak ftp.atw.hu és a névtelen belépésre klikkeltem és oda beírtam az e-mail címemet és így már csatlakozik is,de ugyebár kéri a jelszót.És azt beírom,amikor kéri és már bent is vagyok.
De ennek hasonlóját sem tudom elérni sehol. Se suli,se haver,se fórumról senki. -
Flashy
veterán
válasz
Macsek-007 #28 üzenetére
igen. passzív módot próbáld. még jó hogy megemlítetted hogy netmegosztást használtok
-
Macsek-007
csendes tag
Pár napja a gépemen semmilyen FTP progival, semmilyen FTP szerverhez nem tudok csatlakozni!
Windows XP-n, a Total Commandert szoktam használni ftp kapcsolathoz, de egyszer csak nem tudott csatlakozni (Kapcsolathívási hiba) Feltelepítettem a FlashFXP nevű progit, connection time out és nem csatlakozik. róbáltam a parancssoros ftp is használni, sikertelenül.
A tűzfal (Kerio) és a XP saját tűzfalát is kikapcsoltam, hátha, de így sem működik.
Teljes vírus ellenőrzést csináltam és az Ad-aware-t is futtattam. Semmit nem találtak.
Felhívtam az internet szolgáltatót, de semmit nem tudtak segíteni.
Még valami: a hálózat másik gépén sem működik az FTP (internet kapcsolat az én gépemen megosztva)
Valamilyen megoldást tud valaki? -
Robiba
tag
Kell hozzá a WinPCap driver. Letöltés:
Bővebben: link
Elöbb ins a WinPCap aztán az Ethereal. -
rdi
veterán
up
-
rdi
veterán
upppppppp
-
rdi
veterán
up
-
alitak
senior tag
Én is idekontárkodom:
Már jó egy hónapja nem tudok csatlakozni az ftp.atw.hu -hoz. Wincommandert használok. Előtte működött, sőt iskolából isműködik. Csak innen nem. Mi lehet a probléma?
[Szerkesztve] -
rdi
veterán
Valaki segítsen már, mert az agyam elszáll. Semmilyen progival nem tudok csatlakozni semmilyen ftp-re, se névvel, se anonimusként.
Tűzfal kikapcsolva, igaz sp2 után vagyok.
régebben nem volt ilyen problémám. A hibaüzenetek semmitmondóak, egyszerűen eldobnak a szerverek. -
rdi
veterán
Valaki sehítsen már, mert az agyam elszáll. Semmilyen progival nem tudok csatlakozni semmilyen ftp-re, se névvel, se anonimusként.
régebben nem volt ilyen problémám. A hibaüzenetek semmitmondóak, egyszerűen eldobnak a szerverek. -
rdi
veterán
Valaki sehítsen már, mert az agyam elszáll. Semmilyen progival nem tudok csatlakozni semmilyen ftp-re, se névvel, se anonimusként.
tildy
nagyúr
válasz
J.J. András #14 üzenetére
tok egyszeru pedig.
A mi kolinkban a belso halos gepek ugye nem latszanak kifele (mig a schonherzes gepeket ugye nem vedi semmi, de azok barhonnet elerhetok...)
Egy ilyen geprol szeretnek valamit atszedni az en gepemre.
Ezt a gepet a koliszerveren keresztul ugye el tudom erni.Ezzel kene varialni valamit.Elinditani egy olyan progit, ami egyik ftphelyrol masikra pakolja at az adatot.... -
tildy
nagyúr
Hali .Olyan kerdesem , illetve gondom lenne hogy:
Adott egy ftp szerver , ami kolis belso halon log.En erre ugz tudok csak fellepni, ha innet kulfoldrol besshzok a koliszerverre, majd onnet ftp az adott gepre.Meglehet e azt valahogy oldani, hogy errol az adott geprol attoljak egy masik ftp helyre adatokat?Ugyanis az sshs gepen kicsi a kvotam, az nem jo megoldas.Itt nalam van ftp szerver, de elvileg nem tudtak belepni otthonrol (tildy.myip.hu a cim, anonymouskent elvileg be kene hogy jojjon...)Ugyhogy marad egy masik hely, ahova viszont tudok ftpzni.Remelem ertheto voltam -
evola
senior tag
Hi.
Van egy problémám, nem tudok valamiért ftp kapcsolatot létesíteni.
Total Commander 6.0-val próbálkozom, de csak kapcsolathívási hibát ír ki.
Mi lehet a gond.
Windows XP SP1
Zonealarm Pro 4
Bitdefender 7.0 Professional
Windows installáltam, előtte úgyanezek voltak fenn.
Ip cím fix. Mindenem működik kivétel az ftp.
Próbáltam még egy FileZilla 2.2.1 nevezetű ftp klienst, de az sem kapcsolódik.
Kilőttem a vírusírtót, meg a tűzfalat, semmi.(Különben ezek alól tudtam ftp-ni
windows install alól.) -
KERO_SAN
aktív tag
En Serv-u -t hasznalok, nekem jobban bejott mint a bulletproof
-
...a wincommanderrel oda sikerült kapcsolódni, ahol már van egy ftp-szerver. A wincommander egy kliens. Tehát felteszitek a bulletproofot, megkeresitek az 'user accounts'-ot, jobb oldali fehér keretre jobbklikk, add user, egy név, jelszót akár ki is ixelhetitek, nem fontos...a gépet, amelyiken fenn van, már el lehet érni ezután. Nekem is ez van fenn. Ha kérdés van, írjátok meg, ma már nem tudok rá válaszolni,de holnap igen.
-
csomi
csendes tag
Azt szeretném megtudni hogyan kell wincommanderben FTP-n keresztül rákapcsolodni mondjuk a barátom gépére és filéket áttölteni.Probáltuk már minden féle képpen beírni az adatokat az IP címünket mindig azt írja hogy kapcsolódási hiba vagy ilyeneket. Légyszives ha tudtok ráválaszolni írjátok már meg nekem pontosan hova mit kell írni.Ja amúgy mindkettőnknek chellonk van előre is köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest