- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa134
addikt
Megjött a Define Mini, íme az első benyomások:
- csomagolás korrekt, de nem voltam elájjulva (nem egy JBL vagy Apple szint, ha már példát kellene mondanom)
- a ház tömege tekintélyt parancsol, egyől levágós, hogy nem egy igénytelen darab
- ami meglepő (számomra), hogy a ház fejjel lefele van a dobozában, igaz méretes hungarocel darabok tartják két oldalról. A házon kívül egy User Manual található a csomagban, a csavarok, egyéb kellékek egy kis papír dobozban kaptak helyet az egyik 3.5-ös bővítő helyen.
- Előlap: korrekt, szép illesztésű az ajtó, enyhe nyomásra kattanásra nyílik, igényes az összeszerelés! A lap maga nagyon szép, nem bóvli lakkozott cucc, hanem kicsit matt színű, leginkább enyhe fa erezetre (mint a hangfalak) emlékeztető borítással.
- Oldallap nem nyílik, hanem csúszik. A csavarok egységes feketék, szerintem a fehér ventik és a fehér PCI slot takaró lemezekkel jól mutatnak - bár ez ízlés kérdése.
- Első fekete pont: oldallemez ventihelyét takaró szivacs szélei igénytelen módon vannak levágva, egyből látszik, kézzel csinálták, még egy árva vonalzót sem tettek a vágóeszközhöz, hogy a négyzet forma valamennyire sikerüljön...Elég randa...Ennyi pénzért azért ilyenre figyelni kéne. Túlélem, de azért...na...
- A HDD tartó fehér fém sínek az első mozdulatra finom karcot szántottak a feketére fújt lemezbe...Értem, hogy az normál esetben takarva van, de pár kihúzás után biztosan full karc lesz az összes 3.5-ös hely. Bosszantó.
- A ház nagyon masszív, oldallap nélkül sem inog, hajlik, a talpak puhák, stabilan áll, jól van összerakva.
- Mindenhol látszik, hogy a zaj minimalizálása volt a fő szempont (ezért vettem én is), átgondolt szivacsozás, vastag masszív anyagok jellemzik. Alul a szivacs egy műanyag keretben simán kihúzható, majd könnyedén visszatolható tisztítás után.Egyelőre ennyi, délután/este szerelés lesz, majd közlök pár képet a végeredményről.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest