- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
válasz
MrPetya19 #1020 üzenetére
Helló! Kb 7cm körül van az alaplap nyákjának szélétől a ház tetejének felső lemezéig! Szép robusztus nagy ház az Arc XL, súlya is van rendesen és tényleg hatalmas, egy nagy problémám volt h alig tudtam bele szerkeszteni az Ek 280-as radiátort
felülre kizárt volt főleg ventikkel
aCorsair LP ramokba ütköztem fel illetve az alaplap hátulján levő usb billentyűzet stb kivezetéseknek az alaplapi foglalatában
tehet felűlre csak slim radik ventivel, előre mehet vastag de csak 240-es be
én úgy tudtam a 280-ast berakni h mindent ki kellet vennem elölről és a ház alsó lemezén illetve a 5,25-os helyeknek a legalsó lemeze közé éppen h be tudtam tenni így pont passzent csak szegény radiátor festése sérülhet ahogy betoljuk
de becsavarozni nem kell mert ugye csak a 240-eshez vannak furatok, hát hirtelen ennyi, magával a házzal elégedett vagyok szép igényes jól variálható, robusztus nagy és a sulya is durva főleg összeszerelve
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest