- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASUS notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kissjeno
tag
Sziasztok !
Hétvégén betelepültem az arc midibe egy-két véleményt mondanék a házról.A ház nagyon masszív nem spórolták ki az anyagot a lemezekből. .Nagy hely van benne és a kábeleket is igényesen el lehet vezetni . A felső perforált porszűrős lemez huppog, de ez egy kis optikai hiba. Merevlemez rögzítése tökéletes a vinyók hangját nem lehet hallani és nem is rezgetik a házat.(SSD hangját sem hallom
) Amint a képen majd látszik elől két venti fujja be a levegőt hátul pedig egy terelgeti kifele a meleget. A felső HDD keretet el fogom majd fordítani, hogy akadálytalanabbul áramoljon a levegő. Felülre nem akartam tenni ventit, hogy ne zajongjon pedig a hűtés hatásfokát megnövelte volna.
A ventillátor vezérlés nem teljesen úgy működött ahogy gondoltam. Azt hittem, hogy a legalacsonyabb fokozatban pörög az összes venti a legkisebb fordulatszámon, de nem.
Legkisebb fokozatban csak egy venti megy majd a poti tekerésével indul a 2. és 3.Mondok egy két minimális negatívumot is:
A ház hátsó lábaiból a gumibetét ki tud esni ha húzod a földön vagy a szönyegen , gyenge a ragasztó.
A tápegység alatt lévő szintén kis gumilapok szintén le tudnak esni.
Az alsó HDD keret felső szintjére a vinyót nem tudtam betenni mert a felső keretből 4 db csavarvég átlógott oda.
Ha fel van tekerve minden venti maxra akkor azok hangosak, én úgy vélem ez inkább szélzaj , de nem biztos nem voltak még ilyen nagy ventijeim.
A megfelelő hűtéshez nem kell maxon járatni a hűtőket, most például szinte nem is hallom a hűtöket, 26 fokos szobában 30 fokos a HDD, 35 fokos a core 2 8400.MInden összevetve ajánlom ezt a házat bárkinek !
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest