Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thoty
senior tag
Sziasztok,
S23 Ultra -hoz melyik GCam-et érdemes használni és milyen konfiggal?
Thx -
Thoty
senior tag
Samsung Galaxy S21 Ultra vs. S23 Ultra tesztképek
A képek nevében próbáltam jelezni, hogy 1x, 3x vagy 10x zommal készültek-e
Néhány esetben nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb... -
Thoty
senior tag
Szia,
köszi, igen, próbáltam, de azzal sem lett túl meggyőző az eredmény (így is nagyon sok kép lesz elmosódott).
Meg ez szerintem pl. akkor nem segítene, amikor nem rohan épp sehová, csak a fejét fordítja el hirtelen (és ilyenkor az arca helyén egy nagy paca lesz a képen). -
Thoty
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Jelenleg egy SGS8-at próbálgatok, de nem vagyok tőle hanyattesve, a probléma a vele készített képekkel akkor van, ha szobában, lámpafénynél kisgyereket akarok fotózni, mivel állandóan mozgásban van a téma, a képek 70-80%-a "bemozdult", elmosódott lesz. Ezt a szintet "sajnos" a Redmi Note 5-öm is tudta hozni, verőfényes napsütésben pedig mindkettő jó képeket lő.
Sport mód kiegészítőt már feltettem, valamivel jobb lett, de még mindig sokat hibázik.
Lehet ezen valahogy javítani SGS8-on?Ha nem, akkor hasonló "feladatokra" melyik telefon az, amelyik alkalmas lehet? Pl. Huawei P20 mennyire boldogul jól ilyen körülmények közt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest