Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
velizare #30613 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lett volna ennek a tudásnak a birtokában igaz.
Köszönöm szépen a tippet, ez nagyon jól fog jönni a közeljövőben a további "remek" magyar fordításhoz.
#30611homerhamm:
Egyre inkább érzem, hogy ez a magyar fordítás egy translate itt-ott tovább csiszolva, még értelmetlenebb szavak egységévé -
C4mp3r
addikt
válasz
velizare #30470 üzenetére
legfokepp turelem kell hozza, meg szerencse, hogy ne total retardokkal rakjon ossze. en jellemzoen azt csinalom meg legeloszor meg rogton a valtas napjan, mert akkor tobb az ertelmes ember.
tegyel egy normalis tuningot a kocsira es minel tobb drivatart prbalj meg megelozni. a pontszam a lenyeg nem az hogy hanyadik vagy ugyhogy nem kell vert izzadni, hogy az elre kerulj.
mostani 3. probalkozasra lett meg, de ott olyan csapat volt, hogy az ai kb 100 pontot hozott.
en az eliminator meg playground games okorsegeket skippelem mindig, mert ugyan a vesztesnek is megadja mar a rewardot keptelen vagyok vegigszenvedni a jatekot. szamomra ez nem autoverseny
-
rdt89
addikt
válasz
velizare #11273 üzenetére
A Horizon 3 az egyik legstabilabb és leginkább bug mentes része az egész Forza sorozatnak, én szerintem nem is találtam benne hibát a 400 óra alatt, szóval nyugodtan megveheted, nem lesz vele semmi probléma, még megröccenések se. Persze Xbox One-n nyomtam a régi FAT-on.
-
parandroid
félisten
válasz
velizare #11273 üzenetére
Ha az ‘xoneon’ Xbox One (X)-et jelent, akkor semmi gond vele. Tudtommal nem is volt. Megjelenéskor méltatlanul hanyagoltam, aztán a Hot Wheels kiegészítőbe azért beletoltam némi időt, az FH4 kvázi ‘végigjátszása’ után visszatértem az alapjátékhoz, most már kb a végigjátszás fele meg is van. Egyszer sem fagyott, crashelt, bugolt.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest