- Milyen videókártyát?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz Smiley #39603 üzenetére
Tippre valahol RX6600 8GB lehet a minimum, amivel érdemes próbálkozni. Nem tudom, hogyan mennek most ezek a régebbi kártyák használtan, ha nem sokkal drágább az XT verzió, akkor azt vedd. Aztán hogy az a proci elég-e ahhoz, az jó kérdés. Kis kompromisszummal (pár csúszka ultra helyett high-on) talán kihajtja. Rendszermemóriából is legyen mellette legalább 16GB (az látom, megvan), és SSD-re legyen telepitve a játék (bár ez inkább a betöltési időkben köszön vissza).
Ha ez segít, az RX6750XT-vel, meg egy AMD 5800X3D-vel minden csúszkát, és beállítást lelkiismeretfurdalás nélkül maxra tolva, meg ultrára állítva, 1440p-n 70-80 közötti fps-t tud. Azert elég impresszív így, akár az xbox series x-hez képest, ahol 1080p-n elvileg tud ugyan 60 fps-t, de érzésre kamu a dolog, másrészt sokkal szarabbul néz ki…
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
parandroid
félisten
válasz Smiley #39607 üzenetére
Ket beállítás van xboxon, performance (1080p/60fps), és quality (4k/30fps), de az a gyanúm, hogy mind a kettőnél hazudnak, előbbinél az fps nincs meg, utóbbinál a felbontás nem fixen annyi. Nincs bizonyítékom a dologra, de szemre nagyon gyanús.
Érdekes amúgy, hogy a Motorsportnal abszolút nincs meg ez a különbség érzetre, igaz, ez inkább a totálisan elbaszott PC portot minősíti. Az pl sokkal fluidabb, élvezhetőbb xbox-on, és nem is néz ki sokkal szarabbul, ami elég gáz a PC-s verzióra nézve, tekintve, hogy az alatt nálam valami 4-8x erősebb hardver van.
FH5 amúgy a 8GB VRAM miatt is visítozni fog, de nem kell vele foglalkozni, szépen megy annyival is. Azért van a RAM, hogy tele legyen. Mondjuk a 4GB már biztosan kevés neki, akár 1080p-n is.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoMagix
addikt
válasz Smiley #39869 üzenetére
Majd meglesem, hogy én hol tartok, bár te is megtudod nézni a PH! tagokat kinek mi a legjobb ideje.
Volt egy időszakom, akkor sokat csapattam rajta, kerestem magam ellen valami jobb autót.
Most látom nem vagy PH! klubtag, na gyorsan tessék belépni!
Egyből látni fogod az eredményeket és a klubtagokat fogja feldobálni ellenfélnek.[ Szerkesztve ]
-
Qkackca
őstag
válasz Smiley #39878 üzenetére
Üdv
Hát szerintem 900 paci alatt ne keress autót, ha gyorsulni akarsz jelentőset.
LnB pl valoszinuleg awd-vel ment, WorthyCheetah meg rwd 1100+ paci, de ott az idő, kiválasztod őket és láthatod, gyakorolhatsz, tanulhatsz.[ Szerkesztve ]
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
NoMagix
addikt
válasz Smiley #39941 üzenetére
Ne aggódj meglesz az előbb utóbb, de már rávertem a magam idejére is kb. 5 másodpercet, igaz az hibás lett.
Az a rossz ebben, hogy hibánál kénytelen vagy egy teljes kört menni úgy viszont megint belerak az ember 5-10 percet feleslegesen, sokáig ezért is mentem csak az első kört. -
GEIL
addikt
válasz Smiley #40030 üzenetére
ilyenkor lehet "védekezni", hogy nem mindenki ér rá annyit játszani....
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Tomko78
őstag
válasz Smiley #40077 üzenetére
Tibiajax kolléga próbálta át adni a gépet , de játékba elég veszélyes mert hamar lecsapnak rá , giftben is lehet ? ha lehet én szívesen adok egy BMW M4 21 gépet egy Ferrari 599 GTO-ért
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest