Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
Smiley #39941 üzenetére
Ne aggódj meglesz az előbb utóbb, de már rávertem a magam idejére is kb. 5 másodpercet, igaz az hibás lett.
Az a rossz ebben, hogy hibánál kénytelen vagy egy teljes kört menni úgy viszont megint belerak az ember 5-10 percet feleslegesen, sokáig ezért is mentem csak az első kört. -
NoMagix
addikt
válasz
Smiley #39869 üzenetére
Majd meglesem, hogy én hol tartok, bár te is megtudod nézni a PH! tagokat kinek mi a legjobb ideje.
Volt egy időszakom, akkor sokat csapattam rajta, kerestem magam ellen valami jobb autót.
Most látom nem vagy PH! klubtag, na gyorsan tessék belépni!
Egyből látni fogod az eredményeket és a klubtagokat fogja feldobálni ellenfélnek. -
parandroid
félisten
válasz
Smiley #39607 üzenetére
Ket beállítás van xboxon, performance (1080p/60fps), és quality (4k/30fps), de az a gyanúm, hogy mind a kettőnél hazudnak, előbbinél az fps nincs meg, utóbbinál a felbontás nem fixen annyi. Nincs bizonyítékom a dologra, de szemre nagyon gyanús.
Érdekes amúgy, hogy a Motorsportnal abszolút nincs meg ez a különbség érzetre, igaz, ez inkább a totálisan elbaszott PC portot minősíti. Az pl sokkal fluidabb, élvezhetőbb xbox-on, és nem is néz ki sokkal szarabbul, ami elég gáz a PC-s verzióra nézve, tekintve, hogy az alatt nálam valami 4-8x erősebb hardver van.
FH5 amúgy a 8GB VRAM miatt is visítozni fog, de nem kell vele foglalkozni, szépen megy annyival is. Azért van a RAM, hogy tele legyen. Mondjuk a 4GB már biztosan kevés neki, akár 1080p-n is.
p
-
parandroid
félisten
válasz
Smiley #39603 üzenetére
Tippre valahol RX6600 8GB lehet a minimum, amivel érdemes próbálkozni. Nem tudom, hogyan mennek most ezek a régebbi kártyák használtan, ha nem sokkal drágább az XT verzió, akkor azt vedd. Aztán hogy az a proci elég-e ahhoz, az jó kérdés. Kis kompromisszummal (pár csúszka ultra helyett high-on) talán kihajtja. Rendszermemóriából is legyen mellette legalább 16GB (az látom, megvan), és SSD-re legyen telepitve a játék (bár ez inkább a betöltési időkben köszön vissza).
Ha ez segít, az RX6750XT-vel, meg egy AMD 5800X3D-vel minden csúszkát, és beállítást lelkiismeretfurdalás nélkül maxra tolva, meg ultrára állítva, 1440p-n 70-80 közötti fps-t tud. Azert elég impresszív így, akár az xbox series x-hez képest, ahol 1080p-n elvileg tud ugyan 60 fps-t, de érzésre kamu a dolog, másrészt sokkal szarabbul néz ki…
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED monitor topic
- E-roller topik
- Windows 11
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest