- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
#70869248 #39038 üzenetére
Megpróbálom még egyszer, utoljára, ha nem érthető így sem, amit írtam, akkor feladom
.
Te már teljesen máshol jársz, már hozzám képest. Bizonygatod itt, hogy az F1 mekkora fejlődési potenciál a fejlesztések révén, csak az a gond, hogy én ezt nem cáfoltam és nem erről beszéltem, max csak a KERS-le kpcsolatoban.Annyit cáfoltam, hogy (#38978) b-type:Nem tudni mikortól lesz egyértelműen előny, és azután mikor lesz ebből több mint fél másodperces köridőelőny stabilan minden körben szinte a vezetőtől függetlenül.
Mert hiába építenek atomerőművet is akár a kocsiba, ha a leadható teljesítmény bekorlátozott. És szvsz az a teljesítmény már most átmegy ami megengedett. Bár te ezt írtad: "a szabályok adta szűkös kerettöl is messze van a KERS kihasználtsága."
én nem így hiszem
Ezzel kapcsolatban jött fel a F1 kutatás és kutatási költségek.
De mivel szerintem lásd fenn a kellő teljesítmény leadás megvan, így max súlycsökkenéssel tudnak faragni, amiben csodát ők sem hiszem, hogy tenni tudnak, hiszen nem egy új technológia az energia visszanyerés és tárolás.
btw.: szvsz hasznosabb lett volna esetleg növelni a max súlyt, hogy jobban balanszírozni lehessen a kocsikat a jelenleginél.De persze fenntartom a tévedés jogát, és lehet, hogy tévedek a rendszer szabályok szabta teljes kihasználtságát illetően.
ui: csak azért írtam le mégegyszer a dolgokat, mert úgy éreztem sikerült elbeszélnünk egymás mellett.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest