Aktív témák
-
törölt tag
Szia!
A RAW, ahogy a többiek is írták már, jelenti magát azt, hogy nyers, tehát azt, hogy új a vinyód, illetve talán annak lehet a rövidítése, hogy Read Access Withdrawn. És azért van szerintem, mert egy új vinyót legelőször egy boot floppy-ról célszerű partícionálni. Tehát tudod, rendesen be-boot-olsz, fdisk, create primary dos partition, stb... Persze ezelőtt XP alól az új vinyód partícióit szüntesd meg. Vigyázz majd, az fdisk-nél ki lehet választani, hogy melyik vinyót akarod partícionálni. Nézd meg a partíciók információinak megjelenítését, hogy biztos légy a dolgodban, de különben, ha egynél több vinyó van a gépben, akkor az fdisk-et elindítva lesz egy 5-ös pontod is, ahol gyakorlatilag váltogatni tudsz a két (vagy több) vinyó között. Tehát hozd ott létre azt a 18 GB-s elsődleges DOS partíciót, aztán formázd le... A legjobb ha ezt még ott teszed meg, nem az XP alól. No és aztán ha indítod az XP-t, akkor ott a lemezkezelőben a maradék két partíciót meg tudod már csinálni. Szerintem mindkettőt elsődleges partícióként hozd létre. No, és ha mindhárom partíció meg van szépen formázva, akkor tessék mindegyiken végignyomni egy töredezettségmentesítést.
Egyébként pedig, nagyon érdekes ez a probléma, mert én már számtalanszor partícionáltam és formáztam tök új vinyókat slave-ként hozzákötve egy működő rendszerhez, de a te problémádba még nem sikerült belefutnom. Lehet, hogy az XP-del van a baj? Hát nem tudom. Mindenesetre próbáld majd ki úgy, ahogy írtam, jó?
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple 3.5 6TB 5400rpm SATA3 256MB (WD64PURZ) új
- Western Digital 2TB SATA HDD 100/100% hibátlan állapot
- Western Digital WD Purple 6TB - WD64PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest