Hirdetés

Aktív témák

• [amne]

senior tag

Ha ezt a témát már körbejártátok akkor mi a véleményetek arról hogy az F1 ellapossodott? Csak saját és környezetem példájából tudok kiindulni. Én '97 óta az összes futamot megnéztem 1-2 kivételével amikor rajtam kívülálló okok miatt nem nézhettem. Ez egészen így volt eddig az idényig. Megnéztem az első párat és azóta semmit, elolvastam inkább az összefoglalókat este vagy a végére bakpcsoltam a TV-t mert előre tudtam a végét. Jó most moondhatjátok azt hogy biztos a BMW-nek vagy a McLaren-nek drukkolok. Igen így van elismerem. Hakkinen volt a kedven versenyzőm (remélem jövőre visszajön de ez már más téma :) ) ezért most is Raikkonennek vagy Coulthard-nak drukkolok a futamokon (de nem a TV elől) Megjegyzem hogy a tegnapi futamon szerintem mindketten jól teljesítettek, és ha nem lett volna az a jelöletlen oljafolt Kimi előtt akkor talán megfoghatta volt Schumi-t és a köv. futamon lett volna VB bajnok. Tehát én nem hiszem el hogy ezt már a Ferrarii drukkerek se unják. Jó most biztos örülnek hogy Schumi 5xös meg minden de ez tart 1 hétig, és utána? Mennyi jegyet fognak eladni a következő futamokra? Hányan fogják TV-n nézni? És mi lesz jövőre?

Aktív témák