Hirdetés
- Autós kamerák
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Ha ezt a témát már körbejártátok akkor mi a véleményetek arról hogy az F1 ellapossodott? Csak saját és környezetem példájából tudok kiindulni. Én '97 óta az összes futamot megnéztem 1-2 kivételével amikor rajtam kívülálló okok miatt nem nézhettem. Ez egészen így volt eddig az idényig. Megnéztem az első párat és azóta semmit, elolvastam inkább az összefoglalókat este vagy a végére bakpcsoltam a TV-t mert előre tudtam a végét. Jó most moondhatjátok azt hogy biztos a BMW-nek vagy a McLaren-nek drukkolok. Igen így van elismerem. Hakkinen volt a kedven versenyzőm (remélem jövőre visszajön de ez már más téma :) ) ezért most is Raikkonennek vagy Coulthard-nak drukkolok a futamokon (de nem a TV elől) Megjegyzem hogy a tegnapi futamon szerintem mindketten jól teljesítettek, és ha nem lett volna az a jelöletlen oljafolt Kimi előtt akkor talán megfoghatta volt Schumi-t és a köv. futamon lett volna VB bajnok. Tehát én nem hiszem el hogy ezt már a Ferrarii drukkerek se unják. Jó most biztos örülnek hogy Schumi 5xös meg minden de ez tart 1 hétig, és utána? Mennyi jegyet fognak eladni a következő futamokra? Hányan fogják TV-n nézni? És mi lesz jövőre?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest