- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
Na igen, szerintem mindenki játékot várna már, jóóóóó sok éve, de talán lehet így akarják felhypeolni a népet, és kicsit visszahozni a köztudatba a karaktert és a brandet...?
Reménykedni mindig lehet
más már nem jutott nekünk... én már annak is örülnék, ha ezzel az új ügynökkel lehetne menni és Sam mentorálná, lenne közös küldetés mint a Double Agent-ben stb.Nemrég volt hír, hogy a 2. rész a Pandora Tomorrow is felkerült valamilyen platformra, meg uplay connect stb...
Szóval van egy kis mozgolódás.. mintha próbálnák feléleszteni a brandet... meglátjuk... mintha történne valami.. mégha lassan is..
-
gabor7th
addikt
Jöhetne új játék is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Xbox Series X|S
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Akciókamerák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

más már nem jutott nekünk... én már annak is örülnék, ha ezzel az új ügynökkel lehetne menni és Sam mentorálná, lenne közös küldetés mint a Double Agent-ben stb.