Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
Észtország tényleg ilyen jó?[link],mert ha igen,akkor még a biztos 12 pont sem lesz meg,mert azért Andorra ellen kötelező a 6 pont!
-
Dark KillerX
addikt
válasz
MPowerPH
üzenetére
Én tudom mit kapnak a kajakosok,egy nagy büdös semmit!Egyik kolléganőm megért a fiának(Német Ádámnak [link]) sponzort találni,pedig ideje alapján esélyes kijutni az olimpiára!Szomorú!
Amúgy én sem szeretem a magyar bajnokságot,de a válogatott mostanában összeszedte magát minden tekintettbe!Kijutni nem jutottunk,de voltak jó meccseink!
Ki lesz vajon az a +8 csapt ez EB-ken félek,oda se férünk be! Pl Törökország,Begium,Szebia,Románia,Montenegró,Bosznia,Skócia,Belgium,Szlovákia,Norvégia,Izrael,Ausztria,Bulgária!Ezek mind esélyesek rajtunk kívül!
-
Dark KillerX
addikt
Én olasz drukker maradok továbbra is!

De az a kérdés merül fel bennem,mostanában ki fogja megverni a spanyolokat bármilyen tornán,selejtezőn(még talán) akár őket!Nagyon összerakott,nagyon erős csapat!azt hiszem tőlük nem szégyen kikapni,még így sem!
Grat a spanyoloknak!

-
Dark KillerX
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Szerintem a portugáloknál sem!
Bár? 
-
Dark KillerX
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Meg én!
[link] -
Dark KillerX
addikt
Vége!

-
Dark KillerX
addikt
Hajra Olaszok!!!![link]
Már a 94-es VB sírtam szinte az olaszok miatt,mikor Baggio kihagyta 11-est pedig még tízéves se múltam!
Divat lett a németek szurkolni! manapság!

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest