Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Gondom támadt az Abit IC 7-es alaplapommal. Sajnos ennyi idő után kénytelen vagyok floppit csatlakoztatni hozzá, és nem igazán megy. Használtan vettem, nem kaptam hozzá kábelt, és itt kezdődnek a gondok. A hagyományos floppikábel legszélső, színes eréhez képest harmadik tű helye be volt tömve, az alaplapon viszont megvan minden tű. Kifúrtam ezt a tömést, hogy rá tudjam dugni a kábelt, de a floppi nem működik. Vagy folyamatosan ég a lámpája (ha a színes ér a tápkábel felöl van), vagy töksötét (ha fordítva kötöm rá). Mindenesetre nem ismeri fel a meghajtót.
Arra gyanakszom, hogy mégiscsak át lehet vágva az ehez a tűhöz tartozó ér az eredeti Abit kábelen. Valaki hozzáértő tudna infót adni, hogy melyiket eret vágjam át (a sajátomon kívül persze)...?
Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Fury 17 G8 - üzletből, garanciával
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest