Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aztatat

csendes tag

válasz phw #77 üzenetére

Amikor próbálgattam, hogy hogyan tudna emulálni bankkártyát a kütyü, akkor éppen török kártyát akartam minden áron szerezni, mert 13%-BA kerülnek ott cuccok (nem anniyval olcsóbb, hanem pontosan az itthoni árnak a 13%-áért lehet hozzájutni néhány szolgáltatásért...) akkor keresgettem ezeket a kódokat. Találtam listát is országszinten. De aztán nem jutottam vele semmire sajna... Annyi van még amit érdemes megemlíteni, hogy most már a Revolut sem GB kártyát bocsált ki, hanem helyi kátyát. Az ott lévő currencyvel.

Kaptam is az alkalmon, már állítottam is át a lakhelyemet Revolutban Törökországra. Majd jött a fekete leves, hogy közölte rögtön, hogy amennyiben itt lakok jó eséllyel meg kell szüntessem a számlámat, mert bár céljuk a világuralomra törés, de jelneleg ebben az országban még nincsenek jelen, így nem tarthatom meg a szolgáltatásomat :(. Szóóval nagyon gyorsan visszaállítottam, és hanyagoltam a dolgot :D.

Illetve Revolut esetében arra jutottam, hogy csak a MasterCard esetében igaz az itthoni kibocsáltás, Visa-nál nekem nem lett magyar. (csak a virtuálisokat próbáltam.)

Új hozzászólás Aktív témák