-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
AirBooms #5129 üzenetére
A szoftveres cseszekedés az más, avval nincs bajom bár egy idő után azért f*szkivan.
Mint most, hogy az Airbuson hol kinyílik a spoiler leszálláskor, hol nem, de azt hiszem az FSRecorder 2 beta okozta, majd ki fog derülni. A hardverek szétgyilkolását nem éri meg az FS, meg úgy általában semmilyen játék. Ha dőlne a lóvé és naponta vehetnék új procit biztosan nem érdekelne.
-
Gizmo94
veterán
válasz
AirBooms #5129 üzenetére
Jobb tud lenni talán a 9550 ez igaz, ha a processeket szétosztod, ez tény, mivel több a mag. Viszont a farkas sorozat talán a legtuningosabb intel széria és véleményem szerint FS9-hez bőven sok. Mivel csak egy magot kezelnek az FS- gamek, így szerintem kettő is elég,hogy csoportosítsd a folyamatokat.
A függő kérdésedre részemről az őszinte válasz, hogy rengeteg időt töltöttem tweakeléssel és hibajavítással, esetemben ez össze sem hasonlítható a repült órák számával.
Hogy "mennyit ér meg ez a szar" á' la Fatal, arra azt tudnám mondani,hogy nyilván sokat, mert nemhogy ennyit, de semennyit nem nyúltam más játékoknál a gépekhez, beállításoknál minden maxon és el volt intézve, meg sem érzi a gép a többi játékot.
Utóbbi időben már eltolódott az érték a repült órák javára, mert beállt ez a retek FSX, szép is meg smooth is, én is csodálom,hogy mitől, valamit sikerült eltalálni, fogalmam sincs,hogy mit, de jól megy.. Másrészről már annyira tele van addonokkal és gépekkel,hogy nem nagyon van mit pakolni bele, valamint rájöttem arra,hogy a mértéktelen mesh és scenery pakolás- egyiket a másikra - felesleges és felettébb instabillá teszi a gamet. Pl UTX-től amióta megszabadultam és felülírtam GEX cuccokkal worldwide, szebb az egész, mert pl. az UTX-nél bugosabb szart még nem láttam FSX alá. Kiirtani nem sikerült,de pár maradványtól eltekintve mint pl. a tegnapi Cintula által is bemutatott "Madeira szakadékok" és társai, eltakarítottam.
Azért még mindig belepiszkálok sokat az FSX-be, mert mindig van néhány újdonság, XPax, stb, de mentettem a bevált textúrákat, simobjects mappát,stb, így elrontás esetére csak egy overwrite és kész. Valamint van az egész szarról egy ghost is. Tehát mostmár többet repülök mint szerelek, de ez nem régóta van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- YouTube
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Gaming notebook topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest